Arama sonuçlarınız

1. sametdsl

Headers'tan Koltuğa ne dersiniz???

Heraders'tan koltuk yapmış coniler:) Bismillah hemen manifoltlar geldi.Sabah işe koyuluyorum 3 set imalata başlanıyor

2. sametdsl

G 500 & GL 450 By SMT Performance

Saygıdeger Gezenbilir ailesi, Sizlere yaptığım araçların görsellerini sunmaktan kıvanç duyarım.Araçlardan G500 15 günde GL 450 10 günde bu hale geldi.Olumlu yada olumsuz görüşleriniz benim için çok önemlidir.Amacım böyle araçların türkiye'de dünya standarlarındaki kalitesinde yapılabildiğinin...
  3. sametdsl

First-Class GL450

Yapımı aylar avvel tamamlanmış olan ancak sitedeki sorundan dolayı görüntülenemiyen GL 450 nin son hali......

4. sametdsl

280 GE REİNCARNATİON

VATANA MİLLETE HAYIRLISI OLMASI DİLEGİYLE.................
  5. sametdsl

GL 450 Business

Selamlar Malum GL serisi araçların en arka sıradaki koltuklara geçiş biraz zahmetli,ama hayırlısı ile bu durumu ortadan kaldıracaz.Resimdeki Cadillac gibi olacak.

6. sametdsl

ULTIMATE W 463

YORUMSUZ.......

7. sametdsl

W463 G FACELİFT

YAKINDA MALZEMELER GELİYOR İLGİNENENLERE YARDIMCI OLABİLİRİM
  8. sametdsl

2000 model G500 Ön Koltuk

merhaba 2000 model G500 ön koltuklarını pek komforlu olmadıkları için degişmek istiyorum.Sizce hangi arabanın koltukları ile degiştirebilirim,yada başka modelin koltuklarını uygulayan varmıdır.Malum Şanzıman yeri cok geniş ve koltuklar dar oldugu için sıkıntı yaratıyor.Şimdiden herkese teşekkürker
  9. sametdsl

L200 arka süspansiyon

L200 arka süspansiyon tr de varmıdır yada takan olmusmudur

10. sametdsl

L200 arka süspansiyon

Selamlar mitsubishi L200 arka suspansiyon sistemi hakkında bilgisi olan varmı

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,837
Kayıtlı Üye Sayımız
166,939
Kaydolan Son Üyemiz
Madafak

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri