Arama sonuçlarınız

1. scoutfatih

Kocaeli'nde Yapmış Olduğumuz Turlar

Bundan 1 - 2 sene öncesine kadar uzun tur yazıları okurken hep nasıl yapıldıklarını merak etmiştim. Uzunca müddet tur yazıları okudum ve okuduğum blogun sahibini tesadüfen bisikletliyken gördüm ve tanıştık . Yani Baki Berk Kayalar abimle hayatımın en güzel turlarını yani bisiklete başlangıcı...
  2. scoutfatih

Çamlıbel Yürüyük Parkuru(Kocaeli-6 Mart 2011)

Sabah 9.30 sularında ben Emirhan , Burak ve Enes çarşıda buluştuk . Ve marketten sucuk , su , ekmek , içecek ve çikolatamızı aldık. Önceden yürümeyi planladığımız Çamlıbel yürüyüş parkuru için Umuttepe'ye yol aldık. Biraz uğraştan sonra parkur girişini bulduk . Girişteki kros motorcuları da...
  3. scoutfatih

Anten etkili olur mu ?

Ben yeni amatör telsizci oldum. Antenler hakkında pek bir bilgim yoktur . Fakat bir sorum olacaktı. Örneğin bir dipol anten yaptım. Ve çevremdeki bir telsizci benimle aynı frekansta başkasıyla görüşürken antenimden etkilenebilir mi ? Bir nevi antenim röle görevi görebilir mi ? Belki uçuk fikir...
  4. scoutfatih

Kocaeli - İzcilik

Kocaeli Büy. Bel. Kağıtspor Kulübünde uzun süredir izciyim. Belediyemiz spora önem verdiği için izcilere ve diğer branşlara tesis sağladı. Her yaştan gençlerin vakit geçirebileceği İzcilik , masa tenisi , satranç , internet , kütüphane , sinema salonu , oyunlar vs. olan Gençlik merkezi...
  5. scoutfatih

Bel ağrısı

Merhaba bisiklet severler :) Geçen gün bisikletlerle İzmit'ten Değirmendere'ye gidip geldik ve indiğimde belim çok kötü ağrıyordu. Koltuğu indirip sürmeyi deniyorum fakat yine ağrı var . Sizce ne yapmalıyım ? Şimdiden teşekkürler...
  6. scoutfatih

Nasıl korkutulur ? :)

Haftasonu kampa gideceğim ve kampta güzel bir korku planı yapmak istiyorum . Örneğin gece yürüyüşlerinde çalılardan ses çıkarma ... veya maskeyle korkutmak gibi . Korku hikayeleri düşündüm ama anlatımım kötü . Daha etkili bir örneği olan var mı :) Teşekkürler... İzci şendir.
  7. scoutfatih

Ayı Saldırısı

Merhabalar , Ben izciyim sık sık kamplara gidiyorum . Hep merak ettiğim şey ayı saldırılarına karşı neler yapılır? Netten araştırdım biraz ayıyı rahatsız eden sesler çıkartınca kaçar deniliyor . Ne kadar doğru acaba? Oldu ya bir gün saldırır :)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,211
Kayıtlı Üye Sayımız
167,078
Kaydolan Son Üyemiz
SPOWER ENERGY

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.