Arama sonuçlarınız

1. mertbirincioglu

Satılık Offroad Çekme Karavan

Kaplin , destek tekerleği dingil alman al-ko markadır 30x9,5x15 MT lastikler sac jantlar invertör 100 watt güneş paneli ve 30 amper regülatör 45 litre su deposu hidrofor müzik sistemi led aydınlatmalar yük bağlamak için tavan barları 20 litre jerry can 2 adet 140x200 cm yatak kapasiteli...

2. mertbirincioglu

Alınık 2.el 35'' bogger veya silverstone

35-10,5-16 35-11,5-16 2.el bogger veya silverstone extreme arıyorum. Bogger önceliklidir. Uygun fiyatlı jantlar üstünde olursa ebatlar 15'' olarak da değerlendirilebilir... bijon aralığı 114.3 Grand cherokee zj için...
  3. mertbirincioglu

Grand Cherokee 4 inch yaylar

Rough country marka 4 adet 4inch yükseltmeye uygun yaylarım çok iyi durumda ve satiliktir fiyat 400 tl

4. mertbirincioglu

Satılık - Grand Cherokee Demir Tamponu ve Vinç (Kelepir Fiyat)

16 ay önce aldığım britpart 12.000 lbs çelik halatlı kablolu kumandalı sorunsuz temiz durumda vinç Arb benzeri fotoğrafta görünen demir tampon ve üzerindeki xenon mercekler balastları ile birlikte 1500 tl 'ye satılıktır. Tamponun montajı basittir aracın üzerindeki yerlerine civatalarından...
  5. mertbirincioglu

satılık 265x75x16 goodyear wrangler duratrac lastik

2011 ağustos ayında taktığım lastiklerim satılıktır. 4 adet duratrac + 1 adet Wrangler mtr stepne olarak 5 lastik toplam 2100 tl dir. Asfalt performansı ve sessizliği , özellikle karlı zeminlerde yol tutuşu mükemmeldir. lastikler henüz 8.000 bile yapmamıştır ağır arazide yıpranmamıştır.

6. mertbirincioglu

satılık 265x75x16 goodyear wrangler duratrac lastik

2011 ağustos ayında taktığım lastiklerim satılıktır. 4 adet duratrac + 1 adet Wrangler mtr stepne olarak 5 lastik toplam 2100 tl dir. Asfalt performansı ve sessizliği , özellikle karlı zeminlerde yol tutuşu mükemmeldir. lastikler henüz 8.000 bile yapmamıştır ağır arazide yıpranmamıştır.

7. mertbirincioglu

Arazi aracınıza veda etmek zorunda kalırsanız?

Ötv,mtv, akaryakıt zamları,doğayı koruma, çevreci olma trafik kazalarını azaltma,daha genç araçların trafikte olması, trafik yoğunluğunu azaltma vb şekillerde sebeplerle, çeşitli önlemler atılan adımlar oluyor ve ilerde de mutlaka olacak. Peki önümüzdeki birkaç yıl içinde şartlar aleyhimize...
  8. mertbirincioglu

96 ZJ den çıkma yay-amortisör-jant-lastik-kol-sepet

96 ZJ den çıkan 5 adet sarı orjinal jantı 850 tl 4 adet get 150 tl 4 adet amortisör 300 tl 2 ön 2 adet toplam 4 adet yay (fiyatları bilmiyorum yaparız bişiler) 4 adet 225x75x16 asfalta uygun bridgestone dueler lastik 200 tl 2 adet ön alt kol fiyat belirsiz 4 adet arka kollar fiyat belirsiz 1...
  9. mertbirincioglu

İdodan Esnek fiyatlandırma 25 ağustosa kadar

İDO 25 ağustosa kadar alınacak erken biletlerde yalova hattına araç için 10 tl den başlayan fiyatlarla diye kampanya yapmış... normalde 70-80 tl civarında idi. çeşitli günlerde uygun fiyatlı biletler var mesela cumartesi 11:30 seferine baktım 17 tl araç. Gayet uygun. Bu kadar ucuz iken çok yakan...

10. mertbirincioglu

Satılık tavan sepeti Grand cherokee için

Grand cherokee zj için uygun diğer araçlara da uyabilir tavan sepetim satılıktır. kapak istenirse çıkarılabilir zira sonradan ekledim. kapak karbon fiber kaplamadır. sis farı bağlantı noktaları ön ve arkada vardır. hi jack taşımak için ayakları vardır. zj de ön tarafa kadar gelir sunrof kısmı...

11. mertbirincioglu

Büyük Hayırsever İzzet Baysal'ın Hayatı

Can Dündar'ın güzel anlatımıyla sizi çooook derinden etkileyecek belki de hayatınızla ilgili temel taşlarınızı oynatabilecek bir hikaye. Cumhuriyet tarihinin reklamsız mütevazi en büyük gerçek hayırseverini herkesin tanımasını bilmesini istiyorum. Videoda anlatılanların hepsi gerçektir ve hiçbir...
  12. mertbirincioglu

ARB havalı ön kilit

Sıfır hiç kullanılmamış üründür. Takıp takmama konusunda kararsız kaldım ürünün tam adı : ARB Air Locker Dana Spicer 30 27 spline 3.73 & UP cj lere ve grand cherokeelere uygun olduğunu sanıyorum yine de emin değilim aslında. Size uygunmu değilmi araştırırsanız sevinirim. 2200 tl fiyatıdır...

13. mertbirincioglu

Grand Cherokee zj için 2 inch get yükseltme takoz herneyse

1 yıldır kullandığım grand cherokee ZJ için uygun 2 inch yükseltme get veya takoz herkes farklı birşey söylüyor adı herneyse satılıktır. Fiyat 250 tl. sahibinden de ilanı var. ben orjinal kite geçtiğim için satıyorum. bu takozlar hiç tavsiye edilmiyor araca zarar veriyor orjinal kit kullanın...
  14. mertbirincioglu

JANT boya bakım kumlama öneriler

Arkadaşlar bu ay sonu itibariyle lastiklerimi değiştirmeyi düşünüyorum şimdiden aldı beni bir telaş. Lastikle birlikte jantları da yenilesem mi orjinalleri ile devam mı etsem karar veremedim ikizler burcunun malum özelliği. orjinal jantlarımı şeklen ve renk olarak seviyorum. Sanırım aynı şekilde...
  15. mertbirincioglu

Orjinal Grand Cherokee Zj jantları

5 adet sorunsuz orjinal sarı renkli jantlarım satılıktır. Haziran sonu teslim edebilirim. adet 375 tl düşünüyorum pazarlığa açıktır. online 0533 282 31 47 mert@onlinesigorta.com.tr http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-lastik-jant-orjinal-96-98-grand-cherokee-zj-jantlari-50895288/detay/

16. mertbirincioglu

Satılık Hella comet 500 ve 700 FF sis farı

6 ay önce taktırdığım hella comet 500 siyah kasalı çiziksiz kırıksız ve kapakları ile birliktedir. 2 adet sarı 2 adet beyaz vardır. tanesi 75 tl Ayrıca ..ön tamponda 2 adet hella 700 ff sis farı siyah kasalıdır çifti 150 tl dir. pazarlık makul seviyede olabilir...
  17. mertbirincioglu

Grand cheroke zj şnorkel montajı

Önder Karakuş adlı üyemize tekrar teşekkür ediyorum bizi şnorkele makul mantıklı bir fiyata kavuşturduğu için. Montaj aşamalarının resimlerini linkteki, konuda da bulabilirsiniz. Buradan tekrar paylaşmak istedim. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=68914.new;topicseen#new İçinden çıkan...
  18. mertbirincioglu

Maslak Oto Mekanik HüsOff Garaj Doğumgünü Partisi (01 Nisan 2011)

Arkadaşlar merhaba, 1 Nisan 2011 tarihinde offroad sporuna gönül vermiş ticari ahlakı ve yardımseverliği ile taraflı tarafsız herkesin sevgisini kazanmış land rover grubu konusunda mütevazı davranırsak istanbuldaki 3 servisten biri diyebileceğimiz herkesin tanıdığı Hüseyin Akbulut nam-ı diğer...

19. mertbirincioglu

1NİSAN 2011 MASLAK OTOMEKANİK HÜSOFF GARAJ DOĞUMGÜNÜ PARTİSİ

Arkadaşlar merhaba, 1 Nisan 2011 tarihinde offroad sporuna gönül vermiş ticari ahlakı ve yardımseverliği ile taraflı tarafsız herkesin sevgisini kazanmış land rover grubu konusunda mütevazı davranırsak istanbuldaki 3 servisten biri diyebileceğimiz herkesin tanıdığı Hüseyin Akbulut nam-ı diğer...
  20. mertbirincioglu

96 ZJ Şaft Uğultu Ve Titreme Problemi

96 zj var bende. 80-100 km hızı gecince direksiyon torpido titriyor ve uğulduyor. şaftı sökünce 2 çekerde problem yok ses yok. şaftta bi sorun var ama usta bulamadı sanırım şaftın bi ara parçası değiştik olmadı şimdi de şaftın arazi vitesine bağlandığı noktada bi bilyadan dolayı yaptığını...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri