Arama sonuçlarınız

1. F

93 Model Terrano 1 2.7dizel?

Herkese slm, Forumda Terrano 1 hakkında bilgiye ulaşamadım.Bu araç (2.7 dizel) hakkında bilgisi olan paylaşımda bulunursa sevinirim.Terrano II 2.4 benzinli ve 2.7 dizele göre performansı nasıldır ? genel anlamda artıları eksileri konusunda yardımınızı bekliyorum.İyi günler.

2. F

KARABÜK TEMSİLCİLİĞİ - EĞİTİMLER

Herkese slm. Dağ. Fed. Karabük Temsilciliği olarak bu sene Yaz; Temel,Gelişim,İleri Kaya,Arama-Kurtarma ve Kış;Temel,Gelişim,İleri Kar-Buz,Arama-Kurtarma Eğitimleri vermeyi planlıyoruz. Eğtimler, Federasyon Eğitmenlerince verilecektir. Bölgemizde yaşayan dağcılık meraklılarını bekleriz.
  3. F

KARABÜK TEMSİLCİLİĞİ

Herkese slm. Dağ. Fed. Karabük Temsilciliği olarak bu sene Yaz; Temel,Gelişim,İleri Kaya,Arama-Kurtarma ve Kış;Temel,Gelişim,İleri Kar-Buz,Arama-Kurtarma Eğitimleri vermeyi planlıyoruz. Eğtimler, Federasyon Eğitmenlerince verilecektir. Bölgemizde yaşayan dağcılık meraklılarını bekleriz.

4. F

HONDA XL 200 HAKKINDA

Herkese slm.başlangıç olarak honda xl 200 düşünüyorum.bu motoru bilenler,kullananlar,fikri olanlar yardımcı olabilirmi; artıları, eksileri, özellikle alırken nelere dikkat etmeli, v.b. konularda yardımcı olursanız çok sevinirim.
  5. F

Suzuki Vitara V6'nın Artı ve Eksileri

herkese slm. 96 model vitara v6 alma konusunda karar veremedim.1600 cc 3 kapı / 5 kapı arazi performansını ne kadar fark etkiler ? modifikasyonla bu fark kapanırmı ? 1600 cc / 2000 cc olması güce ne kadar yansır ? özetle v6'nın artısı eksisi nedir ? yakıtı v.s.v.s.... alırken hangi aksamlara...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,002
Kayıtlı Üye Sayımız
166,746
Kaydolan Son Üyemiz
bilicello

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri