Arama sonuçlarınız

1. akileyla

25.11.2018 Olağanüstü Genel Kurul Kararı Ile Yeni Yönetimini Seçti;

Ulusal Kamp ve Karavan Federasyonu 25.11.2018 tr.de Olağanüstü Genel Kurul Kararı ile Yeni Yönetimini seçti. Başkan Leyla Özdağ Antalya KKD Başkan Yard. Mert Baykal Trakya KKD Genel Sekreter Ahmet Kavuşturan Gezenbilir Sayman...

2. akileyla

Tekirova Yıldırım Kamp

Uzun yıllardır Kamp olarak hizmet veren ancak son iki senedir elektrik problemleri nedeniyle kapalı olan Sn. Mehmet Yıldırım'a ait Kamp alanı Bu yıl sevgili arkadaşımız Sn. Erkan Öğretmenin çabalarıyla yenilenmeye başlamıştır ve hizmete girmiştir. Kamp yeri sahibi de yeni tuvaletler ...
  3. akileyla

Aracımızı Satmak İstiyoruz..

Sattığımız çekme karavanımızı çekmek için kullandığımız 1998 senesinde acente olarak aldığımız arabamızı satmak istiyoruz... Çok memnun kaldığımız aracımızın memnun kalacağını düşündüğümüz çekme karavanı olan bir arkadaşımızın almasını istiyoruz.. selam ve saygılarımızla . ileti : leyla Özdağ...

4. akileyla

Antalya'dan Tokmak Ailesi Yolda Bünyamin&gül Hn.

Derneğimiz Yönetim Kurulu Bşk.Yrd. mız Bünyamin arkadaşımız eşi ile yollarda .... https://www.facebook.com/sumeyya.koca?fref=hovercard https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10152577062898550&set=a.125164213549.102516.643333549&type=1&relevant_count=1...
  5. akileyla

Avrupa Birliği Temel Eğitim Programı

Antalya Valiliği Avrupa Birliği Projeleri Koordinasyon Merkezinin bu yılki Avrupa Birliği Temel Eğitim Programına Derneğimiz de dahil edilmiş bulunmaktadır. 08.05.2014 tarihinden bu yana Derneğimiz adına her perşembe günü Akdeniz Üniversitesi 'ndeki eğitimlere katılmaktayım. toplam 54 saat...

6. akileyla

Antalya Kamp Ve Karavan Derneği Gezileri

Antalya' lı Karavancılar Bahar gezilerine başladı... ;) ;)Yer araştırmaları yapıyoruz.... Antalya -Kepezden Korkuteli yoluna girince 18 km. uzaklıkta çok keyifli bir yer keşfettik. Koçlar kamping restaurant. . İşletme sahibi Ali bey çok ilgili. Karavan Kampı yapmak için uğraş veriyor...

7. akileyla

Antalya Kkd Döşemealtı Belediye Bşk. Turgay Genç'i Ziyaret Etti.

Belediye Başkanı ziyaretimiz sırasında kendisinden gelecekte detaylı olarak görüşmek üzere " Kamp ve Karavan Yeri " tesis etme konusunda söz aldık . Antalya KKD. Yönetimi olarak şehrimizde Büyükşehir Belediyesi dahil olmak üzere belde Belediye Bşk. larınıda ziyaret ederek Kamp yerleri tesisi...
  8. akileyla

Ukkf Yönetim Kurulu Toplantısını Antalya'da Yaptı.

İstanbul'dan Şehrimize gelen UKKF. Yönetim Kurulu Sn. Erdal Ötügen , Sn.Birol Ansa ve Sn.Cevdet Çelikörs , Federasyon üyemiz Sn. Ali Demirkol'unda katıldığı Federasyon Yönetim Kurulu toplantısını Gazeteciler evinde gerçekleştirmişlerdir. Antalya KKD Yönetim Kurulu arkadaşlarımla birlikte...
  9. akileyla

İçişleri Bakanlığı Bütçesinden Derneklere Yönelik Proje Yardımları.

Arkadaşlar merhaba , İl Dernekler Müdürlüğünde kayıtlı telefonuma 27.03 tr.de gelen mesaj ile ; " Derneklere Yönelik Proje yardımları ve Proje Destek Sistemi " PRODES " 'in tanıtımı ve eğitiminin verileceği şeklinde yarın saat 09.45- 12.30 saatleri arası İçişleri Bakanlığının düzenlediği...

10. akileyla

Merhaba

Gezenbilir .... Antalya'dan üyelerimiz adına tüm üye Derneklere merhaba ... Teşekkür ederiz. :) :) Antalya KKD leyla Özdağ

11. akileyla

Tmf Türkiye Motorsiklet Federasyonu Davraz Da

http://attapirati.com/blog/davraz-motosnow-22-23-subatta-ispartada/ Akdeniz Motorsiklet Kulübü bu etkinliğe 2 otobüs ( 90 kişi ) katılıyor.. yarın sabah 07.00 hareket gün boyu keyif... :) resimleri paylaşacağım. Leyla Özdağ
  12. akileyla

Antalya'da Karavancılar Mevsim Tanımıyor...

Antalya Kamp ve Karavan Derneğimiz Üyesi karavancılar dostlukları pekiştirdiler... Mevsim tanımıyorlar her hafta sonu geziyorlar... Keyfiniz bol olsun arkadaşlar... :D :D Bizde Motorsikletle gittik yanlarına ;-) Leyla Özdağ / Akil Özdağ

13. akileyla

Akdeniz Motosiklet Kulübü - Çok Keyifli Bir Sunum İzledi.

Akdeniz Motosiklet Kulübü , Rüzgarın İzinde Serkan Söğüt'ün Eylul -2013 te yaptığı Nordkapp gezi sunumuna Antalya'da bulunan tüm motosiklet sevdalılarını davet ederek ev sahipliği yaptı.. keyifli bir sunum oldu paylaşmak istedim... https://www.facebook.com/ruzgarinizinde...
  14. akileyla

Akdeniz Motosiklet Kulübü - Antalya Rutin Haftasonu Gezi Fotografları

Üyesi bulunduğumuz Akdeniz Motosiklet Kulübü/Antalya hemen hemen her hafta sonu 20-25 motorsiklet katılımlı yaptığımız gezi fotoğraflarımızı sizlerle paylaşmak istedim... senede 1-2 kez uzun yol olarak yaptığımız festival katılım fotoğraflarımızı da zamanı gelince paylaşmak isterim...
  15. akileyla

Antalya Kamp Ve Karavan Derneği Olağan Genel Kurulu

Değerli Karavancı ve doğa sever dostlar, 2007 yılında kurulan Derneğimiz 2011-2013 dönemi olağan Genel Kurulu' nu Karavanlarla kalabileceğiiz Sarısu C Tipi mesire yerinde Mersin,Alanya,Antalya 'da ikamet eden üyelerimizin çoğunun katılımı ile zevkli bir hafta sonu tatili yaparak...

16. akileyla

Antalya Kamp Ve Karavan Derneği Karavancılık Konusundaki Röportajı ...

Antalya' mızda Sivil toplum Kuruluşu olarak faydalı adımlar atmak , karavancı dostlarımızı biraraya getirip karavancılık keyfini paylaşmak adına yaptığımız 1 nci etkinliğimizde yaptığım röportajı sizlerle paylaşmak istedim... http://www.masculine.gen.tr/masculine.html 64 ve 65...
  17. akileyla

Akdeniz motosiklet kulübü haftasonu gezisi

Akdeniz motosiklet kulübü olarak 8 motorsiklet hafta sonu gezisi yapalım dedik yollara düştük paylaşmak isterim... ;) Antalya-korkuteli-söğüt-elmalı-finike-kumluca-Antalya ...... yol güzergahı..
  18. akileyla

1. Antalya KKD.Şenliği (5-9 Kasım 2011)

Değerli arkadaşlar, 05.11 -09.11.2011 tarihleri arası düzenlediğimiz 1. Antalya KKD. Şenliği Çamyuva Berke Ranch ‘ta UKKF ve Üye Kamp Karavan derneklerinin katılımı ile coşkulu bir şekilde gerçekleştirilmiştir. İlk gün; (Arife günü) katılımcıların Berke Ranch’e gelmeleriyle başlayan etkinlik ...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri