Arama sonuçlarınız

1. B

Ankara Gaye Land Rover Şikayet

herkese selam. 3 yıldır 2001 freelander v6 kullanıyorum. aldıktan hemen sonra komple motor yaptırdığım ve şu an motoru 41000 km de olan aracımın fanı açılmadığı için ankara gaye otomotive götürdüm. mekandaki sorumlu arkadaş, ki kendisi anıl oto'nun eski personelidir, aracın motorunun inmesi...

2. B

frontera a haynes kitapçığı

selamlar. 1998'e kadar olan frontera a'lar için haynes kitapçığı elime geçmiştir. araştırdığım kadarıyla haynes kitapçıkları bu alandaki en kapsamlı çalışmadır. isteyenle paylaşabilirim.
  3. B

frontera b sport 2.2 lpg'li

satmaktan vazgeçmiştim, ama para ihtiyacından yeniden ve daha ucuza satıyorum. arabam sorunsuz ve çok keyiflidir. siteden birisine satılmasını çok isterim. ilgili link de şudur: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-opel-memurdan-temiz-frontera-b-sport-2-2-lpg-li-65881569/detay/

4. B

satılık tertemiz frontera b sport benzinli

herkese selamlar. 98 model frontera b sport'um eşimin hamileliği dolayısıyla satılıktır. aracımdan çok memnunum, ama tek kapı olduğu için çocukla inip binmek zor olur diye şimdiden satılığa çıkarıyorum. tek dileğim çok sevdiğim aracımın değerini bilecek birisine satılmasıdır. ciddi alıcılarla...
  5. B

alınık frontera için 6x139.7 16 inç siyah jant

herkese selam. frontera b sport için 6x139.7 16 inç siyah jant arıyorum. orijinal jantlarla takaslayabilirim.

6. B

frontera b servis yazılımı

arkadaşlar herkese selamlar. e-bay'den tüm frontera b'ler için geçerli olan bir servis yazılımı satın aldım. aracın a'dan z'ye tüm bilgileri dvd olarak geldi. "workshop" uygulamalarından "wiring diagram"lara kadar her şey içinde mevcuttur. aracın tüm motor-mekanik-elektrik vb aksamları şematik...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri