Arama sonuçlarınız

1. engines

Pendik-Kartal-Maltepe ve yakın güzergahlar.

Merhabalar.Abiler,ablalar,arkadaşlar kardeşler.Akşam turları yapmak istermisiniz ?

2. engines

Salcano 243 SRD

Merhabalar.Sonunda beklediğim bisikletim geldi.Şimdi Pendik ve çevresinde birlikte pedallayacak dostlar aranıyor ;D Bisikletimin özellliklerini firmanın sitesinden kopyalayıp yapıştıracağım.Sizlerden donanım olarak ihtiyaçlarım neler olur,turlara çıkarken yanıma neler almam lazım (yedek iç...
  3. engines

1977 Land Rover Defander

abiler üstatlar merhaba.defander sevdası bitmek tükenmeyen bir şey.her boş vakitte akşam yatmadan önce pc açılıp malum sitelerde defander bakmak hastalık oldu.ve 1977 model bir defander buldum.ve tavsiyeleriniz doğrultusunda karar vermek istiyorum.bilkgilerinizi paylaşırsanız mutlu...

4. engines

İnönü Yaylası Gezimiz (18 - 19 Eylül 2010)

s a.merhabalar.18 Eylül akşamından çıkıp saat 24:00 sularında vardığımız İnönü Yaylasından görüntüler.Hava çok olmasada soğuktu.
  5. engines

Arazi Şanzumanı

konuyu yanlış yere açmış isem özür dilerim. merhabalar. 1982 model düz diesel 2500cc motorlu bir minübüsüm var.aracımı 4x4 çeker yapmak istiyorum.amacım kışın güvenli sürüş ve kampa gittiğim zamanlarda arazide zorlanmamam.mümkün olurmu ve ne kadar randuman alırım.ilgi ve cevaplarınız için...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri