Arama sonuçlarınız

1. centilmen

2010 yılı yapımı, motokaravanımı satıyorum.

Merhaba sevgili dostlar. 2010 yılı imalatı sadece bu sezon 1 ay kullanılmış özel yapım motokaravanımı emekli olup ikramiyem ile beraber bir ev alarak maaşa katkı ek gelir elde edebilmek amacı ile ve daha sonra imkanlar dahilinde yenisini imal edeceğimden satıyorum. Temmuz ayında 1300 km yol...

2. centilmen

26-27 Mart Kızılcahamam Çamkoru Kampımız

Dostlar Raptor rumuzlu Hikmet Özkan eşi ve oğlu ile ben ve eşim 26 Mart 2011 akşamı hava kararmaya yakın Çamkoruya geldik. Harika bir doğa parçası. Ankaraya 90 km mesafede. İçinde piknik alanı , çeşmesi, futbol sahası ve lokantası lokantasında şömineside bulunan bir tesis. Tesisisin işletmecisi...
  3. centilmen

Yayla Mocamp (Ankara-İstanbul yolu 110.km)

Sizlere Ankara-İstanbul karayolu 110. kilometrede bulunan Yayla Mocampı haber vermek istedim. Güzel ve bakımlı bir tesis. Bungalovlar ve oldukça güzel bir çayırlık alan var. Arka planda çam agaçları ile içinden akan küçük bir akarsu ile ufak bir gölet. Biz Çamkoruya 27 Mart 2011 tarihinde kamp...

4. centilmen

Motokaravanlarda Muayene Geçerlilik Süresi

Dostlar bugün epey bir uğraştan sonra cinsi hanesinde özel amaçlı (motorkaravan) yazan ruhsatımıza kavuştuk. Arkadaşlar hepimizi ilgilendiren sevindirici bir durum ise "Ruhsatın muayene kaydında tarih 2 yıl sonrayı gösteriyor. :) " Ankaradan karavavancı dostumuz raptor rumuzlu Hikmet...
  5. centilmen

506 Tane Olağanüstü Fotoğraf...

Arkadaşlar tam 506 tane olağanüstü fotoğraf... Tam ekranda ve slayt modunda izleyiniz. Slayt modunda izlerken fareyi oynattığınızda sol üst köşede çekimde kullanılan makinenin marka ve modeli ile çekim isim değerlerini de görebilirsiniz. İyi seyirler... Tıklayin...

6. centilmen

Amasya Boraboy gölü

Dostlar Nisan 2010 tarihinde bir karadeniz görevi dönüşü daha önce gezip gören arkadaşların tavsiyesi ile gidip gördüğümüz cennet vatanımızın harika bir doğa parçasını ve çektiğimiz resimleri sizlerle paylaşmak istedim. Sevgilerimle. "Bir doğa harikası olan Boraboy gölü, doğa yürüyüşü, piknik...

7. centilmen

Karavanımın Yapım Aşamaları; Iveco Camper - Ümit (centilmen)

Merhabalar Umarım konuyu doğru yerde açabilmişimdir. Dostlar arkadaşlar yola çıkmaya hazır hissediyoruz kendimizi eşim ve ben . Bu birazda sizlerin sayesinde, önceki denyimlerin izlenmesi, tecrübleri görüp okumam ve duyduğumuz istek ve arzu neticesi. İnşallah başarı ile bitecek bir uğraşa...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,831
Kayıtlı Üye Sayımız
166,936
Kaydolan Son Üyemiz
Mehmetfv263

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri