Arama sonuçlarınız

1. C

Dizel 4 Kapılı uzun şase G Aranıyor

Herkese merhaba, dizel ve uzun şase olması şartı ile model farketmeyen hasarlı, ağır hasarlı araç aranıyor. Yeni bir proje için gerekiyor, çevrenizde böyle bir araç var ise haberdar ederseniz sevinirim. İyi akşamlar Cem Çoban

2. C

SATILIK MICHELİN LASTİK 255/55/18 ÇOK İYİ DURUMDA

Merhaba, Yaklaşık 5.000 km yapmış Michelin 4x4 lastiklerimi yenisini aldığımdan dolayı satıyorum. Lastiklerin durumu çok iyi derecededir. Jantlar 18 inç olup 7,5 inç genişliği vardır. Fiyat: Jant + Lastik = 1.300 TL dir.
  3. C

2007 Model Satılık Lada Niva

Merhaba, Araç bir arkadaşıma aittir. Kendisi araca çok temiz bakmıştır. Satması için yardımcı olmak ve belkide sitede birinin işine yarar diye ilanı açtım. Saygılarımla Cem Çoban Araç ile ilgili özellikler: 2007 Model 75.000 KM de Araç ta LPG Mevcuttur. Çelik Jant ve Lastik çok yenidir. Ön ve...

4. C

Satılık 1980 Model CJ7 'Orjinal Hardtoplu (SATILDI)

Merhaba, 1980 model 4 ileri cj8 şanzumanlı CJ7 satılıktır. Araçtaki özellikler: Hidrolik direksiyon Orjinal Hardtop ve Orjinal Sac Kapılar Kapılardaki camlar otomatiktir. Sony Radyo Cd Çalar ve 2 adet kolon mevcuttur. Elektronik ateşleme ve önlerde hub kilitleri mevcuttur. yazlık özel...
  5. C

CJ7 İçin 15 jant ve 35 lik lastik arıyorum

Merhaba, CJ7 için 15 inç çelik jant ve 35 lik lastik arıyorum. Saygılarımla Cem Çoban

6. C

Mercedes G 3.sıra koltuk

Merhaba, Mercedes G serisi için 3. sıra koltuk satılıktır. Koltuklar sıfır ayarındadır. Fiyat: 1.750 TL

7. C

Sahibinden Satılık 1980 Model CJ 5

1980 Model....her parçası amerikan ve kalem kalem yazılım ve faturalıdır.Her şey 0 takıldı.Zaten göreceksiniz..Orjinal SUPERTOP tente .Yazlık Bestop Bikini, Bestop Yazlık Yarım kapı.American BFGOODRICH lastikler,Şapkalı Aks.... Detaylar için mail ve telefon yoluyla ulaşınız.Teşekkurler. PS...
  8. C

Mercedes G Motor Değişimi Hakkında Yardım

Herkese Merhaba, 1986 model GD 240 aracım var. Aslında toplamda 4 adet mersedes g miz var hepsi 86 model botaş tan 2002 yılında almıştık. 2 si dört kapı 2 si tek kapılı. Şimdi 1986 model gd 240 tek kapılı araca 99 model 605 motor kodlu 250 turbo dizel motor aldık. Üzerinde elektronik pompa var...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,958
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
aygut

SON KONULAR

Geri