Arama sonuçlarınız

1. Dalgacı

Rölanti Sorunu

Aracım 97 model Frontera A kasa ----Rölanti de düzensiz çalışıyor yükselip düşüyor ,,,,gazlı Kelebek boğazı ve sensörlerden kaynaklanır diyen ustalar var, birileri de beyinden ve elektrik aksamından olabilir diyor,,, sizlerden de daha önce aynı sorunu yaşayan tecrübesi olanlardan fikir rica...

2. Dalgacı

Navitech PXT 306F

NAV-PXT306F Yeni nesil 5’’ TV&Portatif Navigasyon Cihazı Arkadaşlar cihazım açılıyor fakat ekran gri oluyor üstten hafif bastırınca normale dönüyor,servis ekran değişimi gerektiğini söyledi;bu konuda bilgisi olan arkadaş var ise fiyatı VB. nasıl oluyor? Tam da izine ayrılmak üzere idim iyi...
  3. Dalgacı

Frontera muayene macerası

Bugün 97 model 2.2 Frontera mı bir kaç gün gecikme ile de olsa muayeneye götürdüm, Sadece lastikleri eski olduğu için sorun çıkardılar onları değiştirip hallettim; ancak muayeneyi onaylayan arkadaş 2 yıl yerine bir 1 yıl yazmıştı o nuda uyardım biraz nazlandı ama ruhsatta otomobil yazdığı için...

4. Dalgacı

Navitech yazılım

Henüz bir hafta önce almış olduğum ömür boyu ücretsiz güncellemeli NAV-pxt 306f cihazın yazılımı yanlışlıkla silindi ,merkez servisi tekrar yazılım yüklemek için 120 tl istedi;bu normalmidir?? Daha önce başına böyle bir durum gelen arkadaş varsa ve bilgi verirse sevinirim. Ücretini ödemiş...
  5. Dalgacı

Frontera'da Stop Etme Sorunu Hakkında

1997 model 2.2 benzinli-lpg li aracım lpg de iken ışıklarda vb. yerde dururken stop ediyor,rölanti düzenleyici de düzenlemiyor ama arasıra gaz verip bırakıyor,bu konuda bilgisi olan bilgi verirse sevinirim teşekkürler.

6. Dalgacı

Motorlu taşıtlar vergisi

Aracım 1997 model 2.2 opel frontera,yıllık 735 tl vergi ödüyorum;ancak bazı yerlerde aynı araç için 490 tl ödeyenler olduğunu okudum bu konu ile ilgili bilgisi olan varsa,paylaşırsa sevinirim

7. Dalgacı

Araç Motorlu Taşıtlar Vergisi

benim aracım 1997 model 2.2 opel frontera yıllık 730 tl gibi bir vergi ödüyorum;ancak bazı yerlerde 490 tl ödediğini söyleyenler de var bu konuda bilgisi olan varsa paylaşırsa iyi olur diye düşünüyorum.
  8. Dalgacı

97 model 2.2 frontera lastik

Aracıma 215/65/16 lastik takmayı düşünüyorum,bu konuda fikir lütfen.
  9. Dalgacı

Alt taraftan gelen sesler

97 opel frontera 2.2- biraz bozuk yolda seyir halindeyken alt taraftan ince metalik sesler geliyor bir türlü çözemedik bu sorunu,kaliperler kontrol edildi,boşlukta olan malzeme sabitlendi ama hala bu ses kesilmedi. İlgisi bilgisi olan varsa dikkatine.

10. Dalgacı

Frontera direksiyon kutusu sorunu

97 model 2.2 frontarmda direksiyon boşluğu vardı ayarını sıkıncada direksiyon toparlamaz oldu,bugün söküp bakan usta kutunun kurtulmayacağını değişmesi gerektiğini söyledi,çıkmacılar 650 TL istiyor; araştırma ve çalışmalarımız devam ediyor bakalım ne olacak. Antalya da hüseyin usta ne diyecek...

11. Dalgacı

Sertavul

Sertavul yaylası 1650 mt rakımıyla yaylacıların hoşlanacağı bir yer, Karaman'a yaklaşık 70 km. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
  12. Dalgacı

Kayacı vadisi

Mersin-Antalya karayolunda mersine yaklaşık 50 km ve 10 km yoldan içeride limonlu mevkiinde bir doğa harikası Uploaded with ImageShack.us URL=http://img155.imageshack.us/i/grnt132.jpg/][/URL] Uploaded with ImageShack.us URL=http://img715.imageshack.us/i/grnt161.jpg/][/URL]...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,008
Kayıtlı Üye Sayımız
166,754
Kaydolan Son Üyemiz
mayfaer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri