Arama sonuçlarınız

1. robot

Ankara Da Makascı

Merhabalar arazi araçım için makasları yenileyebilen ve kavis verebilen bir yer lazım şaşmazda birkaç makascıya gittim onlar da kamyonlara bakıyoruz dediler önerebileceğiniz bir makascı varmı Teşekkürler şimdiden.

2. robot

toyota 3y

Merhabalar benim aracın motor onarım kılavuzu(repair manuals) motor toyota 3y motoru netten baktımda kılavuzu bulamadım acil lazım bana şimdiden teşekkürler.
  3. robot

hangi tip gres !!

Merhabalar ön ve arka şaftlara, rotillere,ön porya kilitlerine ve resimde okla gösterdiğim yere hangi marka ve hagi tip(kauçuk vb..) gres kullanmalıyım teşekkür ederim şimdiden

4. robot

egzoz muayenesi

Merhaba abilerim benim bir sorum varda egzoz muayenesi 2 ay önce bitti unutum korktuğumdan çekiniyorum cezası yüklüymüş ama bu cezayı polise yakalanırsam mı dönerim yoksa muaneyi yaptıracağım yere mi ödeyeceğim
  5. robot

şanzıman,diferansiyel yağı

Merhaba abilerim sizlerden bir konu hakkında yardımınızı istiyorum nette araştırdım kafam iyice karıştı.Bildiğiniz gibi aracım Daihatsu rocky 2.0 şanzıman ve arazi şanzımanın yağ seçiminde takıldım. Birincisi hangi markanın ki iyidir castrol ile mobil, ikincisi 75w-90 ve 80w-90 hangisini...

6. robot

Radyatör hortumu

Merhabalar ilk önce bayramınız kutlu olsun. Bana radyatör hortumları lazım bunları nerede bulabilirim birde sıfır radyatör almayı düşünüyorumda bakırmı yoksa alüminyum mu alayım? tanıdığınız kişiler varsa çok iyi olur yabancıya gitmesin .Ankara'da yaşıyorum.

7. robot

arazi müşüri

Merhabalar Daihatsu rocky araçımın gösterge panelindeki 4 çeker göstergesi 2H bile yanıyor normal mi? sizce N aldığımda sönüyor müşürden olsa N yanması gerekmez mi ? sizce sorun ne olabilir. Çözümler nelerdir yarımlarınızı bekliyorum.
  8. robot

Rocky'ciler kaç kişiyiz?

Eray CENGİZ 85 model daihatsu ROCKY rocky'ciler birbirimize yardımcı oluruz hemde eski model olduğundan yedek malzeme sorunu çeken arkadaşlar da varsa burdan onlara yardımcı olalım
  9. robot

Lütfen yardım edin

Merhaba abilerim kusura bakmayın sorularımla başınızı ağrıtmış olabilirim. Benim araçım rocky 85 model daihatsu ben bu araçın yedek parçalarını bulamadım araçı satmayı düşünmeye başladım ama bir yandan da beni şimdiye kadar hiç yolda bırakmadı 2. ise ruhsatta otomobil diye geçtiğinden muanesi...

10. robot

Daihatsu Rocky Yağ Yakması

sevgili abiler sizlere bir konu hakında danışmak istiyorumda. araç daihatsu rocky 1985 model motor toyota 3y motoru 2000cc araçımı çalıştırdığımda eksozdan mavi ve yoğun bir duman çıkıyor motordanda subap sesleri geliyor ama motor ısındıktan sonra bu olaylar sona eriyor motoru kapattıktan 5-10dk...

11. robot

daihatsu rocky fren yardımı ??

Merhabalar 2 gün önce arka balataları çaktırmak için kazım karabekirede gitmiştim balataları çaktırdım ama frenlemede çok fazla birşey değişmedi ve el freni çekinçede tutmuyor usta :-\ dediki balatalar yeni olduğundan alışması lazımmış ???ustadan da şüpeliyim toplamada zorlandı ben gösterdim...
  12. robot

daihatsu rocky 85model kışa

merhabalar arabamla ilk kışa girmek üzereyim de kışın sorun yaşamak istemiyorum. bunun için neler yapmamı önere(yağ,su, ne kadar antifiriz,akü vb.) bilirsiniz acaba. teşekkürler. bir de arkadaşlar bugün su eklemek için radyatör kapağını açtım ki köpüklerle karşılaştım (motor çalıştırmıştım)...

13. robot

Daihatsu rocky elektrik şeması

herkese selamlar daihatsu rocky 85 model için elektrik şeması bulunan veya bilen varmı??
  14. robot

alternatör

merhabalar daihatsu rocky 85modelli benim sorum aldığımızda araçta 100 amperlik bakımsız akü var şu anlar zayıfladı akü (orjinal aküsü değil adam ona göre kasa yapmış ) aklıma alternatörün acaba güçü mü yetmiyor diye geldide nasıl bakabilir alternatörün güçüne(max. amperine) aynı sorunu yaşamış...
  15. robot

Daihatsu rocky

Merhabalar daihatsu rocky ile ilgili lpg projesi varmı acaba. bugün muanede daihatsu ile ilgili lpg projesi olmadığından onaylanmadı bilginiz varmı bu konuda & ne yapmalıyım ?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,836
Kayıtlı Üye Sayımız
166,939
Kaydolan Son Üyemiz
kgulum

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri