Arama sonuçlarınız

1. moonwalker_arc

Dıy - Kes Ve Döndür (caster Açısı)

Arkadaşlar merhaba, uzun bir aradan sonra tekrar Gülazere birşeyler yapmaya başladım ve yaptığım şeyi bir makale tarzında yazacağım ki bu konuda hiçbir Türkçe kaynak yok.Benden sonra aynı sorunla karşılaşan arkadaşlar yararlanabilsin. Öncelikle Caster nedir onu anlatayım; Caster diferansiyel...

2. moonwalker_arc

Satılık V8 Land Rover Otomatik Sanziman

1994 model discodan cikma otomatik sanziman satılıktır. Fiyat:1500 TL Ugur Haliloglu 0505 498 97 18
  3. moonwalker_arc

Satılık NP231 Arazi Şanzımanı

Blazerdan çıkma NP231 arazi şanzımanı, 2H-4H-N-4L seçeneklerine sahip 4L'de 2.72 dişli oranına sahip. Bildiğim kadarıyla XJ'ler ile de uyumlu. Fiyat 500 TL. Uğur Haliloğlu 0505 498 97 18

4. moonwalker_arc

ARAZİDE TROFF

TROFF olarak, gezilerimizden düzenlediğimiz bazı videoları bu platformda paylaşmak istedik. http://www.youtube.com/watch?v=_ylGSjRrBlQ
  5. moonwalker_arc

Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası

Arkadaşlar Merhaba öncelikle daha önce farklı bir konuda (Dacia Dusterla ilgili bir konuda) yazdığım yazıdan alıntı yaparak bu konuya başlangıç vermek istiyorum; Not:Konu ile alakasız yerleri çıkardım.

6. moonwalker_arc

SATILIK SIFIR AYARINDA ROCHESTER 2 BOĞAZ KARBÜRATÖR

Chevrolet Blazerın orijinal 2 boğaz karbüratörü satılıktır.Amerikadan sıfır getirtmiştim, 2 ay kullandım, sıfırdan farkı yoktur, motoru değişince boşa çıktı. Chevrolet Blazera direk takılabilir, diğer karbüratörlü araçlarada rahatlıkla bir flanş yardımıyla takılabilir. Not; Elimde aluminyumdan...

7. moonwalker_arc

SATILIK 5*120 4 ADET ORİJİNAL CHEVROLET BLAZER JANTI

4 adet 5*120 bijon Orijinal Chevrolet Blazer Jantı Jantlar sağlam, yazlık/kışlık lastik kullanan blazer sahipleri lastik sök çıkar ile uğraşmayın.4 adet 300 TL
  8. moonwalker_arc

Chevrolet Blazer Orijinal Çıkma/Sıfır Parçalar

Yeni yapacağım proje dolayısıyla elimde oldukça fazla Chevrolet s10 Blazer çıkma/sıfır parça var.Aşağıdaki linkten bakabilirsiniz. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=81321.new#new
  9. moonwalker_arc

Chevrolet Blazer Orijinal Çıkma/Sıfır Parçalar

Geçen süreçte elimde bayağı bir parça birikti, yeni yapacak olduğum proje içinde baya bir parça boşa çıktı.Hem yeni projeme bütçe sağlayabilmek hemde ihtiyacı olan arkadaşların ihtiyaçlarını görebilmek amacıyla elimdeki parçaları makul fiyatlara vereceğim. Komple Arka Diferansiyel (12/41 ayna...

10. moonwalker_arc

Uzun Amortisör

Chevy s 10 blazer için ön salıncak sistemini iptal edip makaslı sabit aks'a geçecem.Bunun yanında baya bir yükseltme de yapacağız.Mevcut amortisörleri uzatmak yerine daha geniş çalışma açısı sağlamak vb. için uzun amortisör bakıyorum.Bildiğiniz bir araca ait uzun amortisör var mı ? Benim şimdiye...

11. moonwalker_arc

Blazer için Jant Flanş Takımı

Arkadaşlar aracımda kullandığım jant ve flanşları diferansiyel değişikliği yapacağım için satıyorum ilgilenen arkadaşlar; http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=80200.new#new
  12. moonwalker_arc

Satılık 15" 5*114,3 Procomp Replica Jant, Flanş ve 31*10,5*15 Kumho MT

Arkadaşlar 4 Adet 5*114,3 Bijon aralığında 15*8" Procomp Replica jantlar, göbekleriyle birlikte.Hiçbir sorunu yoktur.Cherokeeler ile uyumludur.4 adet fiyatı 700 TL. 4 Adet 5*120 den 5*114,3 e çevrim yapan 3 cm'lik tornada özel yapılmış faturalı flanşlar.Hiçbir balans sorunu yok, aktif...

13. moonwalker_arc

SATILIK 235*75*15 GT RADIAL AT JANT LASTİK TAKIMI

4 Adet 15*8, 5*120mm bijon orijinal Chevrolet Blazer Jantları Fiyat 400 TL 4 Adet 235*75*15 GT Radial Savero AT lastik, hiçbir yaması, çatlağı, patlağı yok dişleri yeni sıfır ayarında.Fiyat:500 TL Takım halinde alana Fiyat 800 TL Uğur Haliloğlu 0505 498 97 18
  14. moonwalker_arc

Satılık Chevrolet S10 Blazer 4.3 V6 1985

Arkadaşlar bir seneyi aşkın süredir severek kullandığım ve hiçbir masraftan kaçmadığım, namı diğer Gülazerimi satıyorum.İlan 1 aydan beri malum sitede farklı projelerim olduğu için başta satmaya pek niyetli değildim onun için gezenbilire ilanını koymamıştım ancak yapacak olduğum projeden...
  15. moonwalker_arc

Özel Yapım Yükseltme ile Muayeneye Gitmek

Arkadaşlar merhaba, Chevrolet Blazer aracımı (Torsiyonlu) yurtdışında satılan 2500 dolarlık kitlerin yaptığı aynı mantıkla (Ön diferansiyel, tablalar ve torsiyonu düşürerek) burda kendimiz yaparak 13 cm kadar yükselteceğim.Bu işlemi de yine aynı model aracın ön şase bağlantı ekipmanlarını...

16. moonwalker_arc

Vinç Halatına Bez Sarmak

Birşey dikkatimi çekti, Top Truck Challenge'da araçları vinçlerken halatın ortasına bez sarıyorlar, bunu yapmalarının amacı olası bir kopma durumunda halattaki gerginliği alması mı ? yoksa kaçırdığım başka birşey mi var ? http://youtu.be/FsgcTxcxPc8
  17. moonwalker_arc

Sis Farları Yüzünden Arabayı Bağlıyorlardı.

Arkadaşlar az önce çevirmeye girdim ve memur arkadaş sis farları, port bagaj, telsiz anteni ve araç üzerindeki logolara kadar bana ceza yazacaktı.O kadar dil döktüm adam nuh diyor peygamber demiyor.Yok efendim bunlar ekstradan yapılan şeyler aracın standart hali dışındaki tüm değişiklikler...
  18. moonwalker_arc

Pazar Günü Muhabbeti

Dikkatimi çeken birşey var, hafta içi site konular mesajlar dolup taşıyor hatta takip ettiğim konuları bile takip edemiyorum ama gel gör ki pazar günü siteyi açıyorum tam takır kuru bakır :D Herkes dağ bayır gezmeye off road yapmaya gidiyor e doğal olarak da araçlarını yaptıran, eksikleri olan...

19. moonwalker_arc

Askeri Tip Plastik Benzin Bidonu

Arkadaşlar bu bidonlardan elimde fazla miktarda mevcut, araçlarda benzin ya da su bidonu olarak kullanılabilir.Renkleri yeşille mavi arası değişiyor. 20 ve 10 lt olmak üzere 2 boyu var.20 lik olanların çifti 15 TL 10 Luk olanların ise çifti 10 TL.Anlaşmalı kargoyla ucuza kargo yapabilirim...
  20. moonwalker_arc

Satılık Chevrolet 2.8 v6 motor ve otomatik şanzıman.

46.000 milde 2.8 v6 chevy motor ve otomatik şanzımanıyla beraber.Distributor elektronik ve yeni değişti(platinlisi de duruyor), yedek tevzi makarası ve modulü de var.Marş motoru, şarj dinamosu karbüratörü üzerinde.Şanzıman sorunsuz çalışmaktadır.Motorun alt kol yataklarından bir tanesi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,089
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri