Arama sonuçlarınız

1. M

Off Road Yarışında Çamur Sıçrattı Diye Kavga Çıktı

http://webtv.hurriyet.com.tr/4/59582/25605970/1/off-road-yarisinda-yumruk-yumruga-kavga.aspx

2. M

Şu Hiluxlar Nasıl

bu kasa hiluxlar hoşumagidiyor beni üzer mi ?alırsam tek araç olarak kullanacağım tavsiye eder misiniz ? http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-sahin-oto-dan-1986-toyota-cift-kabin-4x4-140314485/detay
  3. M

10 Bine Niva Aranıyor

96 model ve üstü temiz ,iyi bir niva arıyorum toplanmış olabilir donanımlı donanımsız olabilir,yalnız temiz olması şart orjinal görünümlü olmalı.

4. M

Benim Turlarım

eylülde almış oldğum bisikletimle yaptığım gezileri ve gezilerin fotoğraflarını yayınlamay düşünüyorum istanbul anadolu yakasındayım
  5. M

offroad professiyonellik

offroad da eğitim alıp bu işte profesonel olabilir miyiz ?hangi kurum eğitim veriyor

6. M

sizce bu country nasıl ?

bayağı hoşuma gitti sizce nasıl birde bunları alırken hangi servise baktırıyorsunuz ?aracı tanıyan bilen var mı? http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-sahibinden-kusursuz-bakimli-cherokee-81137997/detay

7. M

bisiklet alırken dikkat etmemiz gerekenler nelerdir ?

merhabalar çocukluğum bisiklet üzerinde geçti ,tabi uzun süredir sürmüyorum kendime bisiklet almaya karar verdim evde oturacağıma gezerim maceralara atılırım :D ng650 ile kyron xc250 ikisinden birisini alıcam kışa doğru tabi piyasa biraz daha düşer belki sorum şu bisikleti aldığım zaman servise...
  8. M

off-road için pickap mı jeep mi ?

çok çok ağır off-road yapmicam yani yarışlara felan katılmicam sizce 97-00 cherokee kare kasa mı ? nissan skystar pickap mı ? landrover defender 110 td mi ? lada niva mı ? tabi ki hepsi donanımlı olacak vinç ,yükseltme kiti,arazi lastikler,tepe lambaları ,motor korma sacı ,gibi donanımları...
  9. M

sizce isoff a katılmak şart mı ?

donanımlı bir off -road aracı almayı düşünüyorum klübe katılmanın ne gibi + ları oluyor isoff a katılma pahalı gibi geldi bana sizce ne yapmalı

10. M

yaban sticker arıyorum

arabanın arka camına yapıştırmak için yaban tv sticker ı arıyorum ama bulamadım nasıl bulabiliri.yaban store den ürün alsam yollarlar mı ?

11. M

Yaban Sticker Arıyorum

arabanın arka camına yapıştırmak için yaban tv sticker ı arıyorum ama bulamadım nasıl bulabiliri.yaban store den ürün alsam yollarlar mı ?
  12. M

Off Road Kulübüne Katılmak

selam arkadaşlar bende off-road hastasıyım klubünüze nasıl katılırım isoff'a mı katılayım gezenbilir off-road klubüne mi bunlar aynımı yok sa birileri beni bilgilendire bilir mi ? sizlerle gezilere gelebilir miyim ?bide sticker nasıl bulurum ?

13. M

off road klubüne katılmak

selam arkadaşlar bende off-road hastasıyım klubünüze nasıl katılırım isoff'a mı katılayım gezenbilir off-road klubüne mi bunlar aynımı yok sa birileri beni bilgilendire bilir mi ? sizlerle gezilere gelebilir miyim ?

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.