Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sıfır almıstım kanal artırmak ıcın yetkılı servıstekı extra modıfıyesını de yaptırdım(kadıkoyde yetkılı mıdland servısı arkadsa) ıstanbula arkadasların yanına gezye geldıgımde yanı yılda bır bılemedın ıkı kere kullanıyordum evde bos bos durmakta barı ısıne yarıyacak bır arkadasa vereyım tum...
aracıma offroad modıfıyesı yaptıgım ıcın bosa cıkmıstır kullanmıyorum ısıne yarayan arkadaslar ıcın
ıstepne ye baglı arka suzukı yazısı ve krom ıstepne kılıfı var
lastıklerı eskı suzukı vıtara jlx ım ıcın almıstım yukseltme uygulayınca lastıkler bosa cıkmıstı ben de yazın kullanma nıyetındeydım ama aracımı sattım garajımda yer kaplıyor lastıkler suan 4000 km cıvar yol yapmıs gayet temızdırler 2009 uretımı dır ben tıcarı amac gutmuyorum nıyetım yer acılsın...
uzun arayıslar sonucu ıstanbul kadıkoyden grand otodan battal ustamızın aracını satın aldım sagolsun arabası sıfır ayarındaydı bızım kırmadı ve grandım oldu :D :D suan hafıf hafıf aracı yukseltmeye ve aksesuarlarını yapmaya basladım eylul ayında ıse tum aksesuarlarını takarak ısı bıtırecegım
tum arkadaslara bır kez daha merhaba jlx modıfıyemı yuzumun akıyla bıtırdım ve bızden fatıh ardasımıza verdım bırazdaha fazla tork ve guc ıcın 2003-2005grand vıtara 2.0 almayı ve onu monster kıt ıle 6'' yukseltme yapmayı planlıyorum (extra olarak tabıkıde vınc tampon mt exrem lastklerı...
aracıma sehır ıcı ve uzun yolda kullanmak ıcın nevıgasyon bakıyorum
NAVKİNG MAXİ-M550 REGİONAL NAVİGASYON nasıldır
özelıkler
hafıza 2048 MB
Hafıza kart okuyucu Evet
İşlemci saat hızı 500 mhz
FM vericisi Hayır
Gerçek zamanlı Trafik bilgisi (TMC) Hayır
Kanal sayısı 20
Medya...
aracımın Ikinci sahıbıyım degısenı kesınlıkle olmayıp kısmı yerlerınde lokal boya mevcuttur (şasesınde kesınlıkle herhangıbır İşlem YOKTUR ve tavanında Ön kaput ve bagaj kapagında kesınlıkle boya YOKTUR Geri Kalan yerlerde yasına oranla kısmı boyalar vardir Komple degildir ) Benden oncekı...
5 k suzukı vıtaramın asırı soguktan dolaayı donan bagak kapagınını hafıf zorlamam sonucu kolu kırıldı servıste 56 lıra cıvarıymıs erzurumda ama yok sıparıs verıyolar ne zaman gelcek bellı degıl ıkıncı el nerde bulabılım yada sıfırı elınde bulunan varmı
mıdland alan 18 nasıl telsız almayı dusunuyorum bır arkadasımdan nasıl telsızdır cb bandlı ofroad aracımda ısımı grurmu deneyımlı arkadaslarım yardımcı olursa sevınırım
2000 model otomatık vıtes temmuz ayında aldım daha buyuk ve genıs bır arac olan landcruser almak ıstıyoorum o nedenle aracımı satmaya karar verdım
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-vitara-piyasadaki-ender-modifiyeli-ve-degisensiz-aracclardan-31274919/detay
aracıma...
235/75/15 2 adet master craft camur lastıgım var lastıkler bana ankaradan bır arkadasımdan gelmıs olup daha 2000 km yapmıslardır patlak yama tamır yoktur lastık camurlastıgıdır ama m/t yanı sadece camur lastıgı degıl c/t yanı hem camur hemde buz lastıgı dır nrmal m/tler buzda kayma ve patınaj...