Arama sonuçlarınız

1. es45

4x4 Kumho Jant Lastik

255x70x16 jant ve lastik takım satılık.. lastik 2018 7.ayda alınmıştır .fatura kesilecektir.. 255x70x16 4x4 kumho - En uygun jant lastik fiyatları Türkiye'nin ilan sitesi sahibinden.com'da - 652755396

2. es45

L200 4x4 Ototmatik Arıyorum..kia Sorento Takaslı

Herkese merhaba ..Kia sorentomu Arlık 2018 de aldım.çok sevmeme rağmen işim gereği satıyorum. Takas düşünebilirim.. Takas yapabileceğim arac Mitsubishi L200 4x4..100 bini geçmemiş .2010 ve üzeri..otomatik vites..boya takıntım yok ufak tefek boya hasarı olabilir..teklifleri değerlendirebilirim...
  3. es45

Satılık Swr Ve Power Metre

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-teknik-elektronik-lisanssiz-telsiz-swr-ve-power-metre-213779425/detay/ gezenbilir dostları için 80 tl.

4. es45

Otomatik+hatcback Aranıyor

Eşim için Otomatik vites+Hatcback+Benzin(LPG) bir araç arıyorum..(getz..c3..corsa)olabilir..
  5. es45

12 Volt Musluk Arıyorum

Sevgili dostlar ilan başlığına bakıp diyebilirsiniz marinteklerde mevcut.. volkswagen T3 westfalia aracımın musluğu kısa kalmakta ve eşim bu konuda sürekli şikayetci..fotorğraftaki musluktan almayı düşünüyorum fakat suyun aktığı kısımın uzun olması gerekiyor..marintekleri araştırdım fakat uzun...

6. es45

Kiralık Üdy3 Belgesi

merhaba dostlar.. Sevgili eşim halen faaliyette olan uluslararası lojistik firmasında finans müdürü olarak görev yapıyor..iş gereği ulaştırma bakanlığının vermiş olduğu ÜDY3 belgesine sahip.. bu belgeyi kiralamak istiyoruz..ilgilenenler özelden msj atabilir.. Bilgi Notu....... Karayolu Taşıma...

7. es45

Satılık T3 Westfalia..

gözümden sakındığım.üzerine titrediğim westy imi turistik bir amac için satmam gerekiyor..ilgilenenler linkten görebilir.fiyatı abartılı bulabilirsiniz fakat görün deneyin araba başında pazarlık...
  8. es45

Lazoğlu Camping

Bayram sonrası marmarise kadar rota belirlemiştim.urladan başlayıp seferihisar özdere ve aşağılara kadar inmeyi planlıyordum.mordoğanda elle tutulur kamp yok..seferi hisarda teos ta .EHH denilebilecek 1 kamp var..meşhur hipoya bende uğradım..içeri girdim kardeş sen kimsin diyen olmadı..muhattap...
  9. es45

Karavan Mobilyası İmal Eden Firma Veya Usta..acil...

[b] Merhabalar.. volkswagen T3 westfalia sahibiyim..birsüre önce westy in mobilyalarını değiştirmeye karar verdim(hanımın istekleri doğrultusunda) ;D tekne mobilyası imal eden bir ustayla anlaştım.fakat 3 aydır bugün git yarın gel modunda sallamaya başladı ve yaptırmaktan vazgeçtim.karavan...

10. es45

2 adet 12-220-lpg 3 sistem buzdolabı ve orjinal truma lpg tüpü 4.5 kg

selamlar herkeze..aracımda bulunan elektrolux 3 sistem buzdolabını ve yedek parça olarak aldığım ve sağlam olarak bulunan 3 sistem faikmini bar buzdolabını satıyorum..satmam daki sebep kompresörlü bir dolap(waeco) aldığım için.. elekrolux 3 sistem dolabı hala aracımda kullanıyorum..baca...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR