Arama sonuçlarınız

1. emre südaş

Yakıt Pompası Civarından Gelen Hırıltılar.

Merhaba arkadaşlar, son zamanlarda araç boşta iken farkettiğim bir hırıltı sesi var. Kaputu açıp dinledik mazot pompası civarından gelen kesik kesik ve düzenli olarak gelen trrrr trrrr (başka türlü ifade edemedim :D ) şeklinde bir ses mevcut. Radyatordan başlayarak tüm kayışları ve bilyaları...

2. emre südaş

L200 4llc konumunda tekerdeki tıkırtılar.

merhaba arkadaşlar, tecrübeli L200 kullanıcılarına bir sorum olacak 2007 model L200 manuel intense lux aracımda vites 4llc konumunda iken aracı biraz zorlayarak kaldırmak istediğimde yada patinaja düştüğümde sol ön tekerden dişli kaçırıyormuş gibi tık tık sesler geliyor. Acaba bu sorunu daha...
  3. emre südaş

2007 L200 160.00 km de performans arttırma

Merhaba arkadaşlar. İlk 4x4 aracım 2007 L200 intense lüx ümü yaklaşık 10 000 km dir kullanıyorum. Aracı aldığımda 156.000 km deydi. Aracımın debriyaj baskı balata setini ve lastiklerini değiştirdikten sonra sıra geldi diğerlerine. Gelecek hafta egr sisteminde kurum temizliği yaptıracağım ve...

4. emre südaş

kalkarken titreme devam ediyor...

Merhaba arkadaşlar, Hatırlarsanız baskı balata konusunda bayağı bir kafanızı şişirmiştim. 2007 4x4 L200 ümün baskı balatası 1-2 ay evvel değişti. Görünürde ve çekişte hiçbir problem yoktu taki bu ay bir kaç şehir dışı gezisi yapana kadar. Aracım otobanda 1 saat kadar ilerleyip ısındıktan sonra...
  5. emre südaş

sahilden römorkla tekne indirmek için lastik seçimi?

Merhaba arkadaşlar takıldığım bir konu var 2007 model 4x4 L200 için lastik yenileme vaktim geldi. Satın aldığımda üzerindeki lassa competus A/T 245 70 16 lastikler iyice sertleşti. Sorum şu : Aracımı genel olarak asfaltta kullanıyorum ve haftada 1-2 kez balık avına çıktığımda küçük bir zodiak...

6. emre südaş

L200 şase ve alt bakımı

merhaba arkadaşlar, İkinci el aldığım 2007 4x4 intensimin altına eğlip baktığımda teker bağlantılarında çeşitli cıvata ve somunlar, yer yer makaslarda ve şasenın bazı noktalarında korozyonlar mevcut. Paslanan bölgelere nasıl bir uygulama yapabilirim? Aracı lifte alıp uygulanabilecek...

7. emre südaş

2007 model 4x4 L200 kalkarken titreme...

Merhaba arkadaşlar, 2. el aldığım 2007 model yeni kasa L200 ümü yaklaşık 1000 km dir kullanıyorum ve bir sorun yaşamamıştım taki dünkü offroad macerama kadar :D. Offroad konusunda tecrübem yok denecek kadar az. Aracaın yeteneklerini tam olarak bilmiyorum. Dün bir kum tepesinde daha fazla...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,942
Kaydolan Son Üyemiz
alierkam3806

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri