Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar yıllarca hayalim olan Off Road sevdama çeşitli nedenlerden dolayı ancak 2009 da Defender'le başladım ve nihayet severek ve özellikle aldığım Nıssan Patrol 1991 dizel 5 kapı ile devam ederken ! talihsiz bir trafik kazası sonunda arabam yaklaşık 10...
Arkadaşlar 19 yaşında üniversite 2. sınıfta okuyan bir kardeşimiz var ve kemik kanseri tedavisi görüyor (kemoterapi ) ancak kemoterapi sonrasında yapay diz eklemi nakli gerekiyor Bu konuda bilgisi olan yada bilgiye ulaşabilen arkadaşlarımızdan ricam özellikle aradığımız ve...
Merhaba arkadaşlar v4 veya v6 dizel motor arıyorum aradığım motorun direkt enjeksiyon mekanik pompalı ve türbolu olması şart !!!! comonrail --OLMAMASI --kesin şart elektronik ---OLMAMASIDA--- kesinlikle şart marka model menşei vs vs önemli değil önemli olan 110-160 hp arasında ve 4000-...
Defender kullanıcısı arkadaşlar ön yükseltme için özel olarak 5 cm uzun ve 3 mm daha kalın yay imal ettiriyorum
Orjinal yaydan <HELEZON> dan farkı boy orjinali :40 cm
yeni yay : 45 cm...
Arkadaşlar malum defenderin ön difransiyel istavroz kutusu bir mil üzerinde iki istavroz dişli sistemi ile çalışmaktadır ve patinaj yaptığında en çok hasar gören parçayı oluşturur düşündüm ve bu sistemi arka difransiyeldeki gibi 4 istavroz dişli 4lü istavroz mili sistemine çevirmenin...
14/11/2010 tarihinde pazar sabahı sivas tan hareket edilecek
4x4 olan arkadaşlara duyulur
gezi programı
sabah kahvaltı benznlikte katmer çörek
8:30 da hareket
11:00 varış
fotograg çekme ve çevre gezisi yapacağız daha sonra ortak mangal yakılacak yemekten sonra
2200 rakımda maden sahası...