Arama sonuçlarınız

1. talkie77

Bir anda Niva aldık

Hiç aklımızda yokken eşimin kardeşi ile ortaklaşa 96 model bir Niva sahibi olduk.Aracın fiyatı 6.500 lira.Arac sahibi tarafından günlük kullanılan gözümüzün önündeki bir araç.Bakalım ne kadar masraf yapacağız.Daha önce suzuki samurai ve grand vitara sahibi olmuştum ve maddi koşullardan ötürü...

2. talkie77

2.Ulusal İsrail Sazanı Yakalama Yarışması-UŞAK

2.ULUSAL İSRAİL SAZANI YAKALAMA YARIŞMASI Tarih : 02-03 HAZİRAN 2012 Yer : Kolankaya (ÜÇPINARLAR) Baraj Göleti EŞME / UŞAK Kura Çekimi : 02 HAZİRAN 2012 CUMARTESİ Saat : 11.00 Yarışma Başlangıcı : 02 HAZİRAN 2012 CUMARTESİ Saat : 12.00 Yarışma Bitiş : 03 HAZİRAN 2012 PAZAR Saat : 12.00...
  3. talkie77

2.Ulusal İsrail Sazanı Yakalama Yarışması-UŞAK

2.ULUSAL İSRAİL SAZANI YAKALAMA YARIŞMASI Tarih : 02-03 HAZİRAN 2012 Yer : Kolankaya (ÜÇPINARLAR) Baraj Göleti EŞME / UŞAK Kura Çekimi : 02 HAZİRAN 2012 CUMARTESİ Saat : 11.00 Yarışma Başlangıcı : 02 HAZİRAN 2012 CUMARTESİ Saat : 12.00 Yarışma Bitiş : 03 HAZİRAN 2012 PAZAR Saat : 12.00...

4. talkie77

L200/Actyon Sports Tercihi

Şehiriçinde ve arada sırada av,piknik ve kamp işlerinde kullanmak üzere ikinci el 4X4 pick-up almayı düşünüyorum.İki seçenek arasında kaldım.İkisinin de fiyatı 35-40.000 lira arasında. Actyon sports'larda arka süspansiyon daha rahat ama koltuklar dar.Ve marka bilinirliği düşük L200 ise kendisini...
  5. talkie77

Aranıyor - Faturalı 4X4 Pick- up

Vitaramı sattım.Çok yaşlı olmamak kaydıyla 4X4 pick-up arıyorum.Ancak %18 KDV'li fatura kesilmesi gerekiyor.Şirket/işyeri üzerinden bu şekilde faturalı çıkış yapabilecekler varsa görüşelim lütfen.Ayırdığım bütçe maksimum 35.000 liradır.

6. talkie77

İkinci el ticari araçta KDV

İkinci el ticari araçlarda alımda KDV %18 mi?Bineklerde %1 oluyor ama ticarilerde durum farklı diye biliyorum.

7. talkie77

İkinci el araç tramer sorgusu?

Bir arkadaşa araç bakıyoruz.Arac 2006 model ruhsatta ilk tescil tarihi 21-04-2008 görünüyor.Trafiğe çıkış tarihi de aynı.Tramer sorgusunda plakada hasar yok görünüyor. şasi no sorgusunda 3 adet hasar var ve birisinin tarihi 15/01/2006 motor no sorgusunda ise sadece 2 hasar görünüyor.Şasi nodaki...
  8. talkie77

Land-Jeep tercihi

Şu an kullanmış olduğum Vitaramı nakit ihtiyacım sebebiyle satmam gerekiyor.Satış sonrası 20-22.000 civarında bir bütçem oluşacak.Hafta içi evden işe gidip gelme(total 10 km)hafta sonları ise kamp,gezi,piknik,balık avı ve çok ağır olmayan offroad amaçlı bir araç arıyorum.Aklımdan geçen araçlar...
  9. talkie77

Hangi Land'i almalıyım?

Son zamanlarda kullanmış olduğum 2006 grand vitaramı satıp yerine biraz daha kemikli ve offroada daha yatkın bir araç alma isteğim var.Bütçem 20.000 lira civarı.Aklımdan geçenler Disco ve Defender.Ama bulunduğum ilde bu araçlara bakacak adam gibi usta yok maalesef.Geçen sene aldığım samurai'yi...

10. talkie77

Satılık G.vitara 2006

Aracın 3.sahibiyim.Aracım diğer asfalt jiplerinden biraz farklıdır,benzer sınıfının içinde arazi kabiliyeti en yüksek araçtır.4HLock ve 4LLock özelliği ile dağda çıkmayacağı yer yoktur.Araç çiziklerden ötürü benden önceki sahibi tarafından tavanı hariç boyatılmıştır.Boyaya ait fotolar elimde...

11. talkie77

Bu cheeroke alınır mı?

Genelde şehiriçi arada sırada da ava ve kampa gitmek için bir araç almak istiyorum.Bulunduğum şehirde bu aracı buldum.Lakin Uşakta bu aracın servisi ve kullanıcısı yok.Aracın bakım ve yedek parça maliyetleri nasıldır?Bu yaşta bir araç çok sorun çıkarır mı,kronik problemleri var mıdır...
  12. talkie77

30.000 liraya ne alayım???

Passat ve samuraimi satmış durumdayım.Elimde kalan 30.000 lira ile bir araç almak istiyorum.Ağır offroad yapmıyorum,bulunduğum yerde bunu yapacak ekip te yok zaten.Hafta sonları ava,dağa gezmeye ve çok ender de olsa kampa gidiyorum.Samuraim kabiliyet olarak çok iyiydi ancak bana biraz ufak...

13. talkie77

Satılık 1996 Samurai

Aracı modifiye etmek için aldım ama çok vakit ayıramadığım ve küçük geldiği için satıyorum. Aracım yaşına göre çok temizdir çalışmayan hiç bir aksamı yoktur. 4 adet Lassa competus A/T lastiği üzerinde olup henüz 300 kilometre yapmıştır.Ayrıca 4 adet kış lastiği de verilecektir. Aracın aküsü ve...
  14. talkie77

Bu da benim ilk arazi aracım Samurai

Araç 15 gündür sanayideydi nihayet adam edildi ve sıra fotoları paylaşmaya geldi. Aracımın arka diferansiyeli,amortisörleri,aküsü,lastikleri,silecek lastiklerine varasıya pek çok parçasını değiştirdim.Biraz masraflı oldu ama araziye çıkınca hepsini unutturuyor insana.Lastiklerim 215/80 acaba...
  15. talkie77

Samurai maksimum lastik ebatı

Standart yükseltmesiz bir samurai için maksimum yüksekllikte hangi lastiği kullanabiliriz.Standartı 205/70 bunu 215/80 veya 235/75 yapsam sorun olur mu sürtme v.b gibi?

16. talkie77

Aranıyor Samurai yedek parça

1996 model samuari için ön arka amörtisör,istavroz dişlisi ve porya arıyorum.NErden temin edebilirim acaba?
  17. talkie77

Samurai yedek parça

1996 model samuraim için ön arka amörtisörler ve istavroz dişlisine ihtiyacım var.Kargo ile nerden alabilirim acaba?
  18. talkie77

Samurai aldım :) sorularım var

Satan kişiyle anlaştık yarın 96 model beyaz bir samurai sahibi oluyorum.Aklıma takılan bir iki soru var.Satan kişiye sordum ama arazide kullanmadığı için bilgi sahibi değil.Arazi vitesinde 2H-N-4H-4L ibareleri var bunları ne zaman kullanmam gerekiyor.Adam sadece 4 yazana takınca 4 çekere...

19. talkie77

Bu Nivayı bilen var mı???

3 aydır netten arac arastırıyorum.Su anda Manisada bir niva buldum 2000 model.Ankaradan alınmış.Malum sitede link: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-lada-2000-model-lada-niva-4x4-45356244/detay/ BU aracı tanıyan var mı acaba?Olumlu referans gelirse hafta sonu gidip bakıcam
  20. talkie77

Bu aracı bile var mı???

Bu arac buradan bir arkadaşa mı ait acaba? http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-lada-asil-modifiye-boyle-olur-46565318/detay

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri