Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese merhabalar.
Amacım hiç bir firmanın ve şahsın iyi/kötü reklamını yapmak değil, sadece bu yolda bir iki ufak tefek deneyim edindim bunları burada sizlerle paylaşmak istiyorum, bu başlığı açmamın sebebi bu. (internet sitelerinin adlarını ufacık değiştiricem ama siz anlarsınız)
bu şişme...
Arkadaşlar merhabalar,
Tavana çadır yaptırdığım için tavan aydınlatmalarını sökmek zorunda kaldım, ince şerit led tarzı ürünlerden aldım ancak hazır yeni montaj yapacakken aklıma şöyle bir şey geldi;
Bu sefer tavana değil de motor kaputunun en ucuna yukardan yapıştırma ve vidalama şeklinde...
Arkadaşlar herkese merhabalar,
Bu Pajero nun tam modeli vb nedir?
Pajero 2.8 TD Tek Kapı Otomatik
İnternette 2.8TD 1992 aratınca yabancı forumlarda vb farklı modeller çıkıyor, bu araçtan anlayan arkadaşlar beni aydınlatabilir mi? Gerçekten 2.8TD midir yoksa başka bir model vb mi? Örneğin ben...
Herkese merhabalar,
Şu an aracımda montajlı offroad tavan sepetini kaldırıp onun yerine çadır taktıracağım bu nedenle orjinal tavan çıtalarından bakıyorum ancak bulamadım. Aracım 2004 grand vitara tek kapılı model. Arabamla aynı model bir aracın görselini aşağıya koyuyorum. ihtiyacım olan...
Merhabalar, forumu güzelce okudum, ilgili gibi görünen konular bayağı fazla o yüzden onların altına yazmak yerine kaybolmasın diye buraya ayrı bir konu açmak istedim, vitara vs blazer diye başlık açmak clickbait gibi oldu ancak bende durum tam da böyle o nedenle uzatmadan lafa gireyim;
1.6 3...
Herkese merhabalar,
2004 model 1.6 otomatik tek kapı grand vitara sahibiyim. Full offroad donanımlı ve müthiş keyifli bir araç ancak rampalarda ve sollamada bayması beni çıldırtıyor daha güçlü bir araç arıyorum bu yüzden.
150km son süratim var üzerindeki 205 70 r16 bf goodrich tako2 leri rahat...
Arkadaşlar herkese merhaba,
Benim geçen sene almış olduğum bir aracım var, full offroad donanımlı suzuki grand vitara 2004 model 1.6 tek kapı otomatik (benzin+lpg). İnanılmaz keyifli bir araç ve feci derecede memnunum. Ancak şu var ki ben bu aracı almadan önce korando nun 2001 e kadar olan...
Merhabalar, yıllardır hayalini kurdugum tarzda bir araca, en sonunda, bu pazartesi gunu kavustum.
Aracım 2005 model otomatik suzuki grand vitara(tek kapılı)
Araba kullanmasını biliyorum ancak ilk defa aracım oluyor ve trafik deneyimim de fazla değil,
Merak ettiğim çok şey var bu sebeple...
Selamlar herkese;
Sehiriçi-şehirlerarası-gerektiğinde de off-road şeklinde sorunsuz kullanabileceğim bir araç arıyorum. Otomatik olmalı, biraz da tipsiz birşey olmalı, yani üstüne başına çamur çizik vb geldiğinde (zaten canım yanmaz , aksine hoşuma gider de ) iğreti durmamalı benim tabiatım...