Arama sonuçlarınız

1. pacha

2.4 Adventure - 2.4 Hicruiser ? 4x4

Merhaba arkadaşlar. bayadır araştırdığım fakat bir türlü doğru cevabı bulamadığım bi konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum.. 2015-2016 model yeni kasa bi Hilux alıcam 4X4. Araç konusunda baya bi bilgi ihtiyacım var. 2.4 Adventure mi 2.4 Hi-cruiser mı 2.8 Hi-cruiser mı ? Otomatik...

2. pacha

Hangisini Tavsiye Edersiniz?

4 sene L200 kullandım ve asla pişman olmadım. Şimdi tarz değişikliği olsun diye gözü pajerolara diktim. 3.5 veya 2.8td arasındayım. 3.5 lerin yakıt sarfiyatı hakkında bilgi verebilecek olan varmı? Arazide 2.8td lerin performansı nasıl? Aracı av için kullanıcam önemli olan yakıt tabiki ama...
  3. pacha

High Jack Kriko Hakkında Bilgi İstiyorum

Mitsubishi L200 aracımda şuan kriko için bir kaç sorum olucak. bu High jack krikoları kullanabilmem için illaki offroad tipi dedikleri ön ve arka demir tampon mu olması gerekiyor. yoksa aracın standart haliyle kullanabilirmiyim. almadan önce bu konuda bana bilgi verecek arkadaşlara şimdiden...

4. pacha

Zeus Polyfill (zeus Fill) Lastiğin Patlamasını Engelleyormuş?

İnternette rastladığım ve türkiyeye yeni gelen bu teknik ile ilgili bilgisi olan varmı acaba_ Linklerde video ve türkiyede bu uygulamayı yapan firmanın ufak bir bilgilendirmesi var? http://www.youtube.com/watch?v=i-JPbl4tgS0...
  5. pacha

Satılık Cooper Stt 235/85-16

LASTİKLERİM DURUMU İYİDİR. 1 TANESİNDE İÇTE YAMA VAR. RESİM EN YAKIN ZAMANDA KONULUCAKTIR. FİYAT: 700 TL. UFAK BİR PAZARLIK OLUR... TAKAS TEKLİFLERİNİ DE DÜŞÜNEBİLİRİM. LASTİKLERİ SATMA NEDENİM ELİMDE TOPLAM 3 TAKIM LASTİK VAR VE YER SIKINTISI YAŞAMAKTAYIM. İLETİŞİM: 0532 270 18 13 BURAK GÜR -...

6. pacha

L200 için camlı kabin

MErhaba arkadaşlar... acil olarak 2. el çıkma vs camlı kabine ihtiyacım var. 0 al diceksiniz ama bu ara sıfırını almam imkansız... yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

7. pacha

L200 lastik seçimi"

Aracın üzerinde orjinal jantı değiştirmeden 16" janta takabileceğim en yüksek lastik ebatı nedir.285 olurmu yada neler takabilirim...
  8. pacha

RalliArt Mont

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=87878.0
  9. pacha

Mitsubishi RalliArt Mont

Mitsubishi RalliArt Mont (M) Beden.. Beden uymadığı için satıyorum Fiyat 250 Tl.

10. pacha

Gaz tepkisi pedal altı chip bilgisi olan varmı

Malum bu aracın ilk kalkışı annanemin koltuktan kalkmasıyla hemen hemen aynı :D Yakıt artışı olmadan hem gücü hem yakıtı arttırmayan bir ürüne ihtiyacım var.Sitede farklı farklı ürünler hakkında bilgi edindim fakat hala tam tatmin olamadım...

11. pacha

Benim L200 hangi model :D

Başlığı okuyunca gülüceksiniz ama aracı alırkende şimdide bir türlü öğrenemedim. 2007 model aracım L200 ün hangi serisi? ruhsatta sadece L200 4*4 AT 2.5 CDI yazıyo. Aracımın hangi seri olduğunu bilen varmı :D 4x4 İnvite 4x4 İntense 4x4 İntense lux 4x4 İnstyle 4x4 Magnum ?????
  12. pacha

L200 yükseltme ile ilgili

2007 model 4*4 L200 ü geçen hafta aldım ve sizden bu yükseltme ile ilgili biraz yardım istiyorum... Yaptığım bazı araştırmalarda 1600 ile 3500 tl arasında değişen kitleri duydum bunlar arasında ne gibi farklar vardır acaba?Kalite vs. gibi Veya ne gibi yükseltme şekilleri var ve...

13. pacha

Sevenler Kavuşur :D

Merhaba..Sonunda L200 e kavuştum.. 2007 Model 4*4
  14. pacha

SATILIK 5 ADET Gt Radial Savero M/T Lastik

Gt Radial Savero M/T 245*75*16 Lastiklerimi satıyorum... Toplam 5 adettir.1 tanesi hiç kullanılmadı,lastiklerin durumu gayet iyidir... Vinç ile takas olur...
  15. pacha

Nissan Pathfinder R50 için yardım...

Herkese Merhaba.. Geçen hafta aracımı yay vs ile 8 cm yükselttik...Fakat aracımda bir sorun var ve kimse bulamadı...Bilgisi ile yardımcı olucak abilerim veya arkadaşlarım varsa yardım bekliyorumm.... Araçta sorun: Ani kalkışlarda yada rampa çıkarken ön sağ tekerden katır katır sanki birşeyi...

16. pacha

16" offsetli jant lastik arıyorum...

Aracımda 235*85*16 lastiklerim var tabanı genişletmek ve lastikleri dışarı açmak için jant lastik arıyorum... bijon 6*139.7 dir. Nissan Pathfinder için..
  17. pacha

ALINIK Mitsubishi L200

2007 model veya üstü 35bin tl ye kadar temiz bir araç arıyorum...Bugun temiz diye aradığım araçlarda minimum 4 kaza çıktı lütfen laf ağızdan çıkar...Aracını satan veya aracı olacak kişilere şimdiden teşekkür ederim... 1998 model GRAND CHEROKEE 5.9LT. 1999 model Nissan Pathfinder 3.3lt. bu...
  18. pacha

Yardımcı olursanız sevinirim...

Av da kullandığım aracım için bir aksesuar hakkında bilgi almak istiyorum...Malum avda surekli orman içinde ağaçların dalların dikenliklerin arasında geziyoruz...Geçen bir abim aşşağıda koyduğum resimdeki çelik telin dalları yönlendirdiğini dalların cama fln çarpmasını engellediğini söyledi..bu...

19. pacha

SATILIK 99 Nissan Pathfinder

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-nissan-avcilara-ozel-masrafsiz-pathfinder-67869650/detay
  20. pacha

Sis Lambası için yardım..

Merhaba arkadaşlar Aracımın tavanına sis lambası takılıcak yayıcı ve delicilerin sıralaması sizce nasıl olması gerekir...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,060
Kayıtlı Üye Sayımız
166,961
Kaydolan Son Üyemiz
Nehir Doğann

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.