Arama sonuçlarınız

1. Arif Hüküm

Satılık Cam Kapaklı Lavabo

Yanlış ölçü alındığı ve büyük geldiği için kullanılamadı. Smev 8006 serisi cam kapaklı, paslanmaz lavabo. 42x 44 cm ölçülerinde, musluğu yok, gideri var. 500 Tl. diyelim.....

2. Arif Hüküm

Ardeşen Ve Erzincan Offroad Oyunları Gezisi

Bu yıl ikincisi düzenlenen ve uluslar arası nitelik kazanan 24-25 Ağustos Ardeşen Off-road oyunları, 31-1 eylül tarihlerinde birincisi düzenlenen Erzincan Off-road oyunlarına katılmak üzere 21 Ağustos akşam saatleri hazırlıklarımızı yaparak Sapanca dan yola çıktık.İlk durağımız Gerede Esentepe

3. Arif Hüküm

Faruk KAYHAN Anısına GEZENBİLİR Kars Yollarında II ve “EKSİ 36” Sarıkamış Offroad Oyunları Gezimiz.

Yaklaşık iki ay önce konu ilk facebook ta konuşulduğunda, tanık olmuştum konuşulanlara. Yola düşmek için gerekli bahanemiz de oluşmuştu artık. 22 Ocak Salı günü saat 16.00 gibi İstanbuldan ayrıldık, Sapancadaki evimizden karavanın ikmalini yapıp, arabaya bağlayıp, otobana girmemiz Saat 20.00...
  4. Arif Hüküm

İstanbul- Doğubayazıt- İstanbul II(Ocak 2012)

Geçen sene ( 2011) İstanbuldan Doğubayazıta bir Yol Gezisi yapmıştık. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=69307.0 Geçtiğimiz iki yıl içindede kendime bir Off-road karavanı yaptım. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=79290.0 Bu senede (2012) aynı yolu Roadhopper ile yapmak üzere...

5. Arif Hüküm

Roadhopper Aladağlarda (zıplamaya başladı)

Radhopper'ın üretim sürecini aşağıdaki linkte paylaşmıştım. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=79290.0 Sürecin sonunda yaptığımız yol testleri sonucu görünen sıkıntılar giderildikten sonra Raodhopper kullanım denmelerine hazırdı. Bayramdan faydalanıp Aladağlarda 3 günlük deneme gezisine...

6. Arif Hüküm

Kendi Karavanını Yapanlar; Off-road,Raodhopper (Arif Hüküm)

Muhtemelen hikaye birçok insanda aynı, Gençlik yılları, okul bitiyor, ardından çalışma hayatı. Çalışma stresleri, şehir sıkıntıları. Gerilimden kurtulmak için doğada bulunmanın yollarını arama. Trekkingi keşfetme. Yürüyüş + Sırt çantası+ Çadır= Kamp... O yıllarada malzeme sıkıntısı, Romen...
  7. Arif Hüküm

93 Model ZJ de şarj dinamosu modifikasyonu

93 model 5.2 ZJ arabam var.Üzerindede 90 amperlik bir şarj dinamosu.Eski arabamdan söktüğüm vinci takınca 72 Ah mevcut aküsünün kapasitesinin sıkıntı yaratacağını düşündüm.Kaputun altında yer olmadığı için tesisat çekerek arka bagaja 90 Ah ikinci bir akü bağladım.Tesisat üzerinede yurt...
  8. Arif Hüküm

İstanbul-Doğubayazıt-İstanbul (Şubat 2011)

Ne zamandır Anadoluda kış şartlarında bir gezi yapmak istiyordum.Okulların tatili,işlerin biraz gevşek olmasını fırsat bilip bu geziyi gerçekleştirdik.Amaç 1 haftada Doğubeyazıt’a kadar gidip dönmek.Mevsim ve süre düşünülürse detaylı, herşeyi görerek gezmek pek mümkün değil.Gündüz yol alıp gece...

9. Arif Hüküm

Karadeniz Gezisi (1-15 Ağustos 2009)

Herkese merhaba, Ağustos ayında ailemle birlikte yaptığımız Karadeniz gezisini paylaşmak istiyorum sizlerle. Konu başlığını da doğru yeremi açtım emin değilim,tam bir offroad gezisi olmayabilir.Yönetici arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Önce aracımız:93 model 5.2 zj kasa GC.Arkada...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,759
Kaydolan Son Üyemiz
abdil DOĞRU

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri