Arama sonuçlarınız

1. ahmetsinan81

Kutuları Gömmesek - Uçan Balona Bağlasak?

Çok saçma gelebilir biliyorum ama strafordan küçük bir kutunun içine, kutuyu bıraktığımız yer,koordinat,saat bilgilerini ve bulanın size ulaşabileceği (telefon, sosyal medya adresi vb.) bilgileri yazıp, helyumla doldurulmuş basit bir uçan balonla gökyüzüne salsak, balon yaklaşık olarak 25-30 km...

2. ahmetsinan81

Bisikletle Dünya Turu - Thomas Stevens

Bisikletle Dünya Turu SanFransisco'dan Tahran'a - Yazar: Thomas Stevens Yayıncı: Pozitif 1884 (yanlış yazmadım; binsekizyüzseksendört) yılında yazarın çıktığı dünya turunun hikayesi. 500 sayfalık kitabın 200 sayfası Anadolu da geçtiğinden, o yıllardaki insan-yaşam açısından aslında bir...
  3. ahmetsinan81

geocatching turnuvası

herkese selamlar, forum da daha yeniyim, konuyu çok iyi inceleyemedim ama çok ilgimi çekti bu spor. çok eğlenceli olduğunu düşünüyorum. aklıma gelen birşeyi paylaşmak istedim. örneğin; türkiyede aynı şehirde (yada farklı şehirlerde) birbirine uzak bölgelere kutular yerleştirip ( mesala 5 adet)...

4. ahmetsinan81

İzmir Civarında Tren ile Ulaşılabilecek Kamp Alanları

herkese selamlar. bir süredir sessizce okuyarak takip ettiğim sitedeki ilk mesajım bu, izmirdeyim. yıllar önce lise sona giderken 3 arkadaş İzmirden trenle Burdur Salda gölüne çadırlı kampa gitmiştik 3 günlüğüne. ( o gezide tuttuğumuz notları yıllar sonra dolabımı temizlerken son anda çöpe...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR