Arama sonuçlarınız

1. M

43.Internasyonal Berlin Köpek Yarismasi

43.Internasyonal Berlin Köpek Yarismasi 1.Bölüm Mesajgönderen M.Erdem Yalcindag » Prş 22. Nis 2010, 12:27 Degerli Arkadaslar, 43 . Internasyonal köpek yarismasi ayin 17.-18 de yapildi.Bizde avci 43 olarak Arasla bu yarismada yer aldik. Aras 18-24 ayliklar kategorisinde yine acik farkla...

2. M

Emet Termal Kapşıcaları

Degerli Arkadaslar, Emette bulunan kaplicalarimizi ziyaret etmenizi tavsiye ederim.Sudaki mineraller sayesinde bir cok hastaliga karsi faydali özellikleri vardir.Isteyen arkadaslarimiz su adresden daha net bilgiye sahip olabilirler,böylelikle Emetide tanima sansina sahip...
  3. M

Dünya Köpek Yarismasi 2009 Bratislava 1.Bölüm

Degerli Arkadaslar, Bu sene dünya köpek irk yarismasi Slovak'yanin Bratislava sehrinde yapildi.Cok sayida katilimci vardi yani ortalik mahser yeri gibiydi bende de iki köpek oldugu icin cok zorlandim sebebine gelince köpegini kimseye birakamadigin gibi kameranida kimseye veremiyorsun...

4. M

17.Internasyonal Polonya Sampiyonasi CACIB STETTIN

17.Internasyonal Polonya Sampiyonasi CACIB STETTIN Degerli Arkadaslar, Bu ayin 20-21 de polonyanin Stettin sehrinde 17 .internasyonal CACIB 2009 köpek yarismasi yapildi.Yarismaya Cek,Slovak, polonyali,bulgar,Romen,Italyan,danimarka,portekiz ve daha cok ülkelerden yarismacilar katildi. Ben...
  5. M

Tim von der Ebershöhe

Arkadaslar, Tim'de benim ingiliz pointer cinsi köpegim kendisi Subat ayinda Nürnbergde yapilan almanya sampiyonasinda Juniorlarda alamnya 1.olmustur.Su an 15 ayliktir.

6. M

Berlin Köpek Fuari

28-29 Martta Berlin'de Uluslararasi Köpek Yarismasi yapilacaktir.Ilgi duyanlar asagidaki linkden bilgi alabilirler. Weitere Informationen unter: Berliner Verkehrsbetriebe: www.bvg.de Messe Berlin: www.messe-berlin.de

7. M

Dortmund Av Fuari 2009

Bu sene 3.02.2009-8.02.2009 tarihleri arasinda Dortmund'da 29.Uluslararasi Av ve Balikcilik Fuari acilmaktadir. Ilgi duyanlar asagidaki adresden faydalanabilirler. Messe Westfalenhallen Dortmund GmbH Strobelallee 45 44139 Dortmund Tel.: 0231 / 12 04-521 Fax: 0231 / 12 04-678...
  8. M

Tim - Nürnberg 2009

Degerli Arkadaslar, Almanya Nürnbergde 17-18 Ocak tarihlerinde yapilan show yarismasinda ingiliz pointer cinsi olan köpegim Tim von der Ebershöhe yarismada Almanya gencler 1.olmustur.Bu arada üretim hakkini kazandigi gibi en yüksek puanida almistir. Detayli...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri