Arama sonuçlarınız

1. freebird

Bisiklet İzmir Grubu

Arkadaşlar gördüğüm kadarıyla ,münferit girişimler dışında İzmir'de herhangi bir aktivite vs yok ,aslında bu başlık altında gruplar oluşturulmamış ve dağınık, yoksa ben mi göremedim? İzmir için kullanıcıların aktivite düzenleme,grup oluşturma durumları olabilir mi? Ya da konu hakkında başka bir...

2. freebird

Suzuki Grand Vitara "Yeni Kasa" Ön Koruma Demiri (Krom)*YENİ*

Çok yeni Taktırdığım krom ön koruma demirini 200.-TL ye İzmir'den satıyorum,hiçbir şekilde çizik,aşınma,pas,vs deformasyonu yok,"sıfır"dan farksız..
  3. freebird

G.V 1.9 DDIS'Lerde ONROAD Rampa İniş-Tırmanış Performans Limitleri Hak.

Son zamanlarda "onroad" sürüşlerde tecrübe ettiğim ve aklıma takılan bir konuyla alakalı sizlerin de fikir,düşünce ve yorumlarınızı rica ediyorum; %10-20 arası eğimli-virajlı uzun asfalt iniş ve tırmanışlarında ,"Bilenler için Muğla-Marmaris arası Sakar geçidi-Gökova arasındaki rampalarda"...

4. freebird

Grand Vitara 1.9 DDIS Motorlarda Elektrikli Turbo Soğutma Pompası

AUS kaynaklı bir sitede, 2007 de yayınlanmış bir yazıda, Turbo işleyişiyle alakalı olarak Grand Vitara 1.9 DDIS motorları için geçerli şöyle denmekte ; ...."Turbo cooling is provided by an electrical turbo cooling pump, which ensures circulation of engine coolant even after the engine has...
  5. freebird

Sürekli 4x4 lerde Lastik Rotasyonu

Arkadaşlar, 0 km aldığım aracımla(G.V Diesel) ilk 10.000km yi tamamladım,merak ettiğim sürekli 4x4 lerde de lastik rotasyonuna (çapraz olarak değil ,önler ve arkalar karşılıklı olarak ihtiyaç olup olmadığı ,gerekli ise zaman aralıkları , tekrarları v.s.) "zaruri veya sadece tavsiye "...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,070
Kayıtlı Üye Sayımız
166,975
Kaydolan Son Üyemiz
Seydi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR