Arama sonuçlarınız

1. X

1996 Zj Orjinal 2. Sahibinden

1996 ZJ 5.2. Orjinal. 235.000 km de. Değişen yok. Bir kaç lokal boya var. Hasar kaydı yok. Araziye girmemiş. Ellenmemiş oynanmamış. Bir iki kozmetik sıkıntısı dışında sorunu yok. Motor şanzıman iyi durumda. Fiyat 32.500 Satılık. 05333788655 Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. X

Kocaoğlan Satılık

Arkadaşlar jeep imi satıyorum. İlgilenenler için sahibinden ilan no 145153379.
  3. X

Gc 4.7 Limitör Acilll.

Üstadlar, 1999 Grand Cherokee 4.7 sahibiyim. Bu gün otoyolda 180 km hıza güven içerisinde çıktım. Bu hızda devir saati 4000 civarıydı. Acaba daha üstünde durum ne olacak diye merak ederek az daha dokundum. Hız 190 a geldi. Ve boğuk ve uzaktan gelen gibi bir tok ses güp etti. Ve çekiş yarıya...

4. X

1999 WJ p0700 sorunu çözüldü...

arkadaşlar. bir süredir aracımda yaşadığım şanzıman sorunu uzun araştırma ve inceleme sonunda çözüldü. şansımanda araç soğukken erken vites atma ve korumaya geçme sorunu vardı. arıza kodu p0700 veriyordu. Kiliste mustafa ustayla yürüttüğümüz mantık ve yaptığımız detaylı inceleme sonunda 850 tl...
  5. X

Cherokee WJ ye kremayer direksiyon

Dostlar, Aracimin direksiyon sistemini elektrikli hidrolik pompali kremayer direksiyon sistemine donusturmeyi dusunuyorum. Elektrikli pompa sayesinde yakit tasarrufu, kremayer direksiyon kutugu sayesinde daha iyi bir kontrol saglamayi amacliyorum. Daha once termikli fani elektrikli fana...

6. X

Cherokee wj termikli fan

Arkadaslar aracimin termikli faninin onunde bir de elektrikli fan var. Bu fan nasil calisir. Ben cok ses yapmasi ve yakiti artirmasi nedeniyle termikli fani sokup yerine elk fan yapmak istiyorum. Ancak bakinca bu fani gorduk. Bu fan yeterli gelir mi. Katalogda maksimum 500 devir doner diyor...

7. X

Satilik 1999 wj

85028306 sahibinden.com ilan numarasi. Arkadaslar ev alacagim icin istemeyerk aslanimi satiyorum. Aracimda on ve arka tampon haricinde boyanan yer yok. Kazasi yok. Degiseni yok. Butun agir bakimlarini yaptirdim gecen ay. On ve arka dif bilyalari keceleri yaglari. Sanziman ve motor yagla...
  8. X

Satilik 1999 wj

85028306 sahibinden.com ilan numarasi. Arkadaslar ev alacagim icin istemeyerk aslanimi satiyorum. Aracimda on ve arka tampon haricinde boyanan yer yok. Kazasi yok. Degiseni yok. Butun agir bakimlarini yaptirdim gecen ay. On ve arka dif bilyalari keceleri yaglari. Sanziman ve motor yagla...
  9. X

cherokee wj repair manual.. wj cilere :))

http://www.myautotek.info/index.php?newsid=165 arkadaşlar daha önce verildi mi bilmiyorum ben baya aradım. bulunca da paylaşayım dedim.. 1999-2004 wj repair manual (tamir klavuzu)

10. X

Bu araçlar hakkında bilgisi olan var mı ??Çok önemli ACİLL!!!

Arkadaşlar bir wj almak için yaklaşık 3 aydır araştırıp duruyorum. ancak kafam iyice karıştı. aşağıdaki araçlar uzak olduğu için gidip bakamıyorum. bu araçlarla ilgili bilgisi olan gidip bakan inceleyen arkadaşlar varsa bilgileri çok makbule geçecek...

11. X

Dostlar ilandaki araç hakkında bilgisi ola var mı?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-sahibinden-jeep-lpg-li-56252448/detay/ arkadaşlar. ilandaki araç hakkında bilgisi olan var mı? tanıyan bilen...
  12. X

1999 WJ almak üzereyim yardım...

Selam arkadaşlar. 1999 model cherokee 4.7 WJ almak üzereyim.. Ancak ilanları gezdikten sonra iyiden iyiye kafam karıştı. Gaziantepde ikamet etmekteyim. Bu nedenle şehir dışında bulunan araçları gidip inceleme şansına sahip değilim. Gaziantepde bir araç buldum. Fiyat olarak ilada 26.000 yazıldığı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,935
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Geri