Arama sonuçlarınız

1. sinaa

Tarımcılar Aranıyor

Merhaba sevgili Gezenbilir ailesi; Yüksek lisans bitirme tezim için gerçekten yardımınıza ihtiyacım var! Ticari olarak tarım ile uğraşan ve bu yazıyı gören kişiler 10-15 dakikada ayırıp aşağıdaki anketi doldurursa ne kadar yardımınız dokunacağını anlatamam. Veya ekstra bir kişiye bile olsa...

2. sinaa

Offroad Donanımlı 97 Crand Cherokee (ZJ) 33" takmaya hazır

2,5 yıldır kullandığım ve her bir parçasını bilinçli olarak yavaş yavaş, offroad ihtiyaçları doğrultusunda aldığım 1997 model Grand Cherokee'mi yeni bir proje için satma kararı aldım. Standart özelliklerini zaten biliyoruz; Offroad için ekstralar şunlar: 4" Yükseltme kiti, 33" lastik direkt...
  3. sinaa

Az kullanılmış DODGE RAM arka amortisörleri

Arkadaşlar Amerika'dan siparişim gelene kadar geçici olarak taktığım Dodge Ram arka amortisörleri çift olarak satmaktayım. Daha 750 km bile yapmadım. Orjinal, mükemmel kalitede Gabriel markadırlar. Kendiliğinden korumalı (boot shock gibi ama plastik). Hiç bir sorun yoktur. İstanbulda...

4. sinaa

Satılık 235/70/16 BFGoodrich AT lastik 4 adet (Takas imkanı)

Arkadaşlar ebat büyütüp MT lastiğe geçmek istediğim için şuan kullanmakta olduğum 4 adet 235/70/16 ebadındaki (çapı 29 inç yani) BFGoodrich AT lastiklerimi satıyorum. Lastikler 20.03.2010 tarihinde alınmıştır. Dişleri oldukça iyi durumdadır, hala yumuşaktır. Ayrıca yırtık, patlak, yama vs...
  5. sinaa

Krom On Tampon Korumasi (Grand Cherokee ZJ'den Cikma)

offroad'a hazirlamakta oldugum ZJ Grand Cherokee'mden cikarttigim krom tampon korumasi ve plakalik satiliktir. Darbesi, bozuklugu yoktur ve oldukca guzel durmaktadir. Cherokee'lere de uyabilir diye dusunuyorum, fiyat ve fotograflara asagidaki linkten ulasabilirsiniz, fiyatta bir miktar kolaylik...

6. sinaa

SATILIK Pentax K10D

merhabalar, cok uzun suredir fotograf cekmeme ragmen gezenbilir'in fotograf bolumunde aktif degildim, daha cok arazi bolumundeydim. cok sevdigim makinami nakit ihtiyacindan satiyorum, buradan veya ilandaki telefon numarasi uzerinden iletisime gecebilirsiniz...

7. sinaa

Alinik / Takasli - BF Goodrich AT lastik (cikma olsa daha iyi)

arkadaslar 215/65/16R veya bundan biraz daha buyuk, 2005 standart grand vitarayla kullanilabilecek BF Goodrich AT lastik ariyorum. 4 ya da 5 tane. aracta cok az kullanilmis (5-6 bin km.) Goodyear HP All Weather lastikler var (4 adet), 1 adet hic kullanilmamis Dueller model sanirim stepne var...
  8. sinaa

Şile Gezisi Duyurusu (16 Ağustos 2009)

16 Agustos Pazar gunu Şile taraflarina gidecegiz. Saat 9:00'da Gözlemecilerde buluşup orada kahvaltı ettikten sonra harekete gececegiz. Oglen yemegi icin herkes kendi istediklerini yaninda getirecek. Muhtemelen piknik tarzinda bir sey olur ama mangal da yapılabilir tabi yanında. Bir kısıtlama...
  9. sinaa

Kayışdağı'na Off-Road Gezisi Hazırlığı Duyurusu

arkadaslar bugun havanin guzel olmasina guvenerek ve yokusta kalsam da geri geri kurtulurum herhalde dusuncesiyle tek arac kayisdagina ciktim. asagida harita koyacagim, bugun kullandigim yok siyah ile cizilmis olan. kirmizi ve maviler ufak capta bir gezi duzenlersek orda kullanabiliriz diye...

10. sinaa

Karaköy'de bir Dodge Ram 2500

Arkadaşlar geçen gün Karaköy vapur iskelesine doğru yürüyerek gidiyordum. Alt geçit yerine yolun üstünden geçtim ve hani şu balık ekmekçilerin, dönercilerin, sebo böreğin falan olduğu denizin hemen dibi var ya; tam orada (bankalar caddesi tarafında) en baştaki binanın önüne park etmiş siyah...

11. sinaa

Suzuki Grand Vitara 1.6 Arazi Vitesleri Hakkında Bilgi

Arkadaşlar ben yine Ataşehir civarlarında tek başıma arazide dolaşıyordum. (Aslında tek başıma olmam bir sorun yaratmamalıydı çünkü gerçekten neredeyse hiç zorlamayan bir arazideydim.) Büyük bir dikkatsizlik sonucu geri geri giderken aracın sağ arka tarafını bir tümseğe çıkardım. Sol arka...
  12. sinaa

Soru(n) mu? Fren ve Enjeksiyon Sistemi

arkadaşlar 2005 otomatik 1.6 benzinli grand vitarada ani sayılabilecek bir fren yapıp dururken, fren yapmaya başlamamdan kısa bir süre sonra hala frene basarken 'grrr' dye bir ses geliyor. sanki lastiğe bir şey sürtüyormuş gibi. ancak aynı ses normalde gelmiyor. sizce nedir? servise götürmeli...

13. sinaa

İstanbul Anadolu Yakası, Ataşehir Civarlarında Alıştırma Parkuru Var mı?

Arkadaşlar foruma ve off road olayına oldukça yeniyim. Konuyu açacak başka bir yer bulamadım. Aracaım standart 3 kapılı Suzuki Grand Vitara, otomatik vites, yeni kar lastiklerim var. Bu araçla Ataşehir civarlarında bir kaç saat pratik yapabileceğim, çok zorlu olmayan parkurlar var mı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,696
Kaydolan Son Üyemiz
BiSQuiT.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri