Arama sonuçlarınız

1. M

1974 Powerwagoon Restore Edeyimmi Satayım Mı ......

Bu da benim powerwagoon 7 yıldır bende arada çalıştırıp kısa bir tur atıyorum . Çok isteyerek almıştım ve tüm bakımlarını yapmıştım yaklaşık 3 sene devrinde problem olduğundan satışı alamadığımdan çekme belgeli olarak bahçede durdu.Daha sonra devir işlemini hallettim ama eski heyecanım kalmadığı...

2. M

Common Rail Motor

common rail motorlari eski model araclarimiza takip calistirabilirmiyiz acaba bunu yapan var mi?
  3. M

Satılık Diferansiyel Kilidi Eatoon Detroit Locker

Dana 60 diferansiyel için cıkma kilit çok temiz kırılmaz özelliği ile tanınan ABD malı detroıt kilit özelliklerini aşağıda verdiğim linkten öğrenebilirsiniz fiyatı 900 TL dir http://www.eaton.com/Eaton/ProductsServices/Vehicle/Differentials/detroit-locker/index.htm#tabs-1

4. M

Satılık Eatoon %1oo Kilit

amerikan DANA 6O diferansiyeller için satılık %1OO eatoon kilit vardır. Çıkma olan kilitler çok temiz ve ABD malıdır. kesinlikle çin üretimi değildir ve kırılmaz
  5. M

Stepside Kasa

satilik stepside kasa 2500 TL kasa oldukca iyi durumdadir ilgilenenler 05052170649 numarali telefonla ulasabilirler.

6. M

1972 İnternational Travelall

Çok sevdiğim ve kullanmaktan büyük zevk aldığım aracımı satıyorum. Arac 1972 travelall uzerinde 2.9 tabir edilen ford transit diesel motor var aractaki motor yurtdisi menseli cunku motorun uzerinde EGR mevcu ve EURO II motor ben uzerinden sokmedim ama vakum borusunu cikardim su an...

7. M

satilik T18 sanziman

gayet temiz durumdaki T18 sanziman satiliktir , arka kapagi Dana 20 arazi sanzimani baglantisina uygundur fiyati 450 tl dir
  8. M

foto yukleyemiyorum 3 saattir ugrasiyorum

sitede olan bir ilanima foto yuklemek icin defalarca ugrastim ama yukleyemedim .fotolarim numaralari cikiyor ancak karenin ici bos sitede bir degisiklik mi yapildi acaba aynen ekteki gibi foto gorunmuyor...........
  9. M

diferansiyel kilidi

Aracima fotolardaki kilidi taktim ama kilidin ne oldugu konusunda bilgim yok bilgi sahibi olan arkadaslardan yardimlarini rica ediyorum kilidin markasi tipi , artilari eksileri nelerdir

10. M

Ayfar sis lambaları

Site içerisinde birçok yerde satılık HELLA marka sis lambaları mevcut ve fiyatları da modeline göre yüksek yerli malı olan AYFAR marka sis lambalarını kullanan var mı ? artıları eksileri nelerdir acaba tecrübesi olan arkadaşlar paylaşabilir mi? Ayfar ın sitesinde sislerle ilgili link aşağıda...

11. M

silverado parçaları

motor hariç 1980 silveradoya ait birçok parça mevcuttur.ilan panosunda fotoğraflar ve açıklamalar vardır detaylar ilan panosundaki mesajımızda.
  12. M

silverado parçası arayanlar

1982 model silveradodan çıkma parçalar

13. M

T18 dana 20

Diesel Tuzla Jeep'e takmak için aldığım T18 DANA20 Şanzıman ve arazi şanzımanını satıyorum.Aldığım aracın devrini veremedikleri için iade ettim fiyatı 1250 tl dir şanzıman Zonguldaktadır , her türlü testi yapılabilir açılıp bakılabilir
  14. M

BJ 75'lerin çemberli jantları

Toyota BJ 75 ler çok uzun bir süredir aynı kasa ile üretiliyor.Bu araç tam bir arazi aracı , iki gün önce Gürcistana giden bir tır yol kenarında durmuştu üstünde sıfır 3 adet BJ 75 3 adette land cruiser ( tipini bilmiyorum en son kasa ) vardı.Araçları incelerken BJ lerin üstünde çemberli jant...
  15. M

1972 travelall topluyorum

1972 international travelall ,2/9 ford transit motor takili arac kupasi tamamen curumus ve sase uzerine cokmus vaziyette idi tamamen ustanin el emegi ile toplaniyor hicbir kaporta parcasinin yenisi yok

16. M

bu diferansiyel hangi seri

Resimlerini ekledigim on diferansiyelin hangi seri oldugu konusunda bilgisi olan cevap verebilirmi , almayi dusunuyorum uzman goruslere ihtiyacim var
  17. M

Satılık 1993 model Defender 130 V8

Elektrik Kurumundan aldığım Defender 130 V8 i satılığa çıkardım ilgilenen arkadaşlar aşağıdaki ilnkten takip edebilirler http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-defender-bu-fiyata-daha-iyisi-yok-v8-35990727/detay
  18. M

Motor Kaputu Üstü Stepne Taşıyıcı için yardım

motor kaputu üstünde stepne taşıma aparatının parçalarını nerede bulabilirim ayrıca eğer bu aparatın parçalarının bir fotoğrafı bulunan arkadaş varsa yerel imkanlarla yapılabilirmi , birde stepneyi motor kaputu üzerinde taşımanın herhangi bir dezavantajı var mı bilgisi olan ve yardımcı olacak...

19. M

Defender 130 V8

elektrik kurumundan almış olduğum 130 luk V8 defenderi satılığa çıkardım aracın durumu ve donanımı oldukçu iyi gerçekten offroad'a gönül vermiş birisi tarafından alınmasını istiyorum Antalya'dan Ahmet usta eski arkadaşımdır onada araç ile ilgili bilgileri verdim alacak olana şimdiden hayırlı...
  20. M

R 380 sanziman nasil anlasilir

defenderdeki sanzimanin tipi nasil anlasilir benim 130 da sanziman yagi icin yag soutma radyatoru mevcut.v8 130 luk , sort land olarak tabir edilen zirhli land ,tdi motorlu 110 ve 2,5 klasik dizelin hepsinin sanzimanina baktim hepsinin dis gorunusu ayni hangisi r 380 hangisi lt 77 nasil...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,832
Kayıtlı Üye Sayımız
166,936
Kaydolan Son Üyemiz
TEMU Promo Code

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri