Arama sonuçlarınız

1. ferdane gül

Zerrin Yiğiter'in (ceranus) Halası Vefat Etmiştir

Forum Moderatörümüz büyük halasını kaybetmiştir.Ölene rahmet,kalanlara başsağlığı dileriz... Zerrinciğim,ölenle ölünmüyor,acın büyük ama her zamanki dik ve güçlü duruşunu bekliyoruz... :( :( :( .Sana ve ailene Allah sabır versin.

2. ferdane gül

Domuz Gribi ve Beslenme

Domuz gribi nedir? Domuz gribi, A (H1N1) tipi virüsten kaynaklanan, insanlarda hastalığa yol açan viral bir hastalıktır. Hastalık ilk kez Meksika ve ABD’de görülmüş ve daha sonra birçok ülkeye yayılmıştır. Bu yeni H1N1 virüsü neden” domuz gribi olarak adlandırılmaktadır? Bu virüse “ domuz...
  3. ferdane gül

Ankara Gezenbilir Grubu İncek Off-Roadu (12 Ekim 2009)

Neye niyet neye kısmet ;) Güneşli bir Ankara gününde Zerrin'in hastalığı nedeni ile etkinlik yerine pazar sabahı brunch için bir araya gelindi;devamında bu kadar kişi biraraya gelmişken arabaların pasını açalıp deyip offroad için hiç planda yok iken İncek'e gidildi ;) .Başlıkta bayanlar...

4. ferdane gül

En Çok Neye Kızıp Sinirlenirsiniz?

En Çok Neye Kızıp,Sinirlenirsiniz? Yalan söylenip,güvenin sarsılmasına,trafikta saygısız davrananlara....
  5. ferdane gül

Mesleğiniz Yerine Ne Yapmak Veya Ne Olmak İstersiniz?

Mesleğiniz Yerine Ne Yapmak Veya Ne Olmak İstersiniz? Ben helikopter polisi veya doktor olmak isterdim ;)

6. ferdane gül

Tayland - Phuket Adası

Tayland Phuket adasında 7 gece 8 gün gidilen dalış ve tur organizasyonunun resim anlatım ağırlıklı notlarını paylaşmak istiyorum

7. ferdane gül

Küçükken Neler Yapardık?

Küçükken Neler Yapardık? Neler yapmazdık ki!!!! -Gelenler gitmesin diye ayakkabıları saklardım -Uyumamak için yaş pasta dilimini bile 1 saatte yerdim. -Karnemi kötü notlardan dolayı saklardım
  8. ferdane gül

Hangi Tür Belgeselleri Seviyorsunuz ?

gezi ile ilgili belgeselleri tercih ederim...buna örnek AYNA
  9. ferdane gül

En Çok Neden Korkarsınız?

en çok neden mi korkarım... kedi ve köpektenn

10. ferdane gül

Trene En Son Ne Zaman ve Nereye Gitmek İçin Bindiniz?

trene en son 20 yıl önce binmiştim.ankaradan ıstanbula gitmek için... mavi trendi ve gürültüyü duymamak için yol boyunca müzik dinlemişim

11. ferdane gül

En Son Hangi Oyuna Gittiniz?

en son gittiğim oyun,

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader