Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Forum Moderatörümüz büyük halasını kaybetmiştir.Ölene rahmet,kalanlara başsağlığı dileriz...
Zerrinciğim,ölenle ölünmüyor,acın büyük ama her zamanki dik ve güçlü duruşunu bekliyoruz... :( :( :( .Sana ve ailene Allah sabır versin.
Domuz gribi nedir?
Domuz gribi, A (H1N1) tipi virüsten kaynaklanan, insanlarda hastalığa yol açan viral bir hastalıktır. Hastalık ilk kez Meksika ve ABD’de görülmüş ve daha sonra birçok ülkeye yayılmıştır.
Bu yeni H1N1 virüsü neden” domuz gribi olarak adlandırılmaktadır?
Bu virüse “ domuz...
Neye niyet neye kısmet ;)
Güneşli bir Ankara gününde Zerrin'in hastalığı nedeni ile etkinlik yerine pazar sabahı brunch için bir araya gelindi;devamında bu kadar kişi biraraya gelmişken arabaların pasını açalıp deyip offroad için hiç planda yok iken İncek'e gidildi ;) .Başlıkta bayanlar...
Küçükken Neler Yapardık?
Neler yapmazdık ki!!!!
-Gelenler gitmesin diye ayakkabıları saklardım
-Uyumamak için yaş pasta dilimini bile 1 saatte yerdim.
-Karnemi kötü notlardan dolayı saklardım