Arama sonuçlarınız

1. rocco

ford 6x6 Çok güzel ya

Ynt: ford 6x6 Çok güzel ya tek kelimeyle muhteşem..

2. rocco

2.0 v6 yakıt hakkında endişe

Ynt: 2.0 v6 yakıt hakkında endişe Evden uzaktaydım girmeye pek fırsatım olmadı, anca şimdi teşekkür edebiliyırum gerçekten ayrıntılar yardımcı oldu. Çok korkmama gerek yokmus aslan besleyen yemine katlanır :) Teşekkürler saygılarımla..
  3. rocco

2.0 v6 yakıt hakkında endişe

Selamlar.. 2.0 v6 nın kullanıcısından LPG ve benzindeki, şehiriçi ve uzunyol yakarını merak ediyorum yardımcı olursanız sevinirim..

4. rocco

Vitara Yarış Arabası Haline Dönüştürme

Ynt: Vitara Yarış Arabası Haline Dönüştürme Başarılı, çamurdan eksik olmasın :)
  5. rocco

Yağ eksiltme problemi

Ynt: Yağ eksiltme problemi bende motorun bitik oldugunu düşünmüştüm ama çok anlamadığım icin size danıştım çok sağolun

6. rocco

Yağ eksiltme problemi

Satın almak için Vitara 1.6 JLX 1994 model 3 kapılı bir vitaraya baktım, sahibi 600 km'de 1 litre yağ eksilttiğini söyledi. Sebebini sorduğumda LPG'den kaynaklıymış servisi arayıp sordum dedi. Bu doğal mıdır LPG'den yağ eksiltme kaynaklanır mı her aracta var mıdır yardım edecek arkadaslara...

7. rocco

Modifikasyon ruhsatı kasar mı?

Ynt: Modifikasyon ruhsatı kasar mı? teşekkürler hocam aydınlattığın için
  8. rocco

Modifikasyon ruhsatı kasar mı?

ARB tamponları veya özel yapım çelik tamponlar, winçler ruhsata işletiliyor mu?
  9. rocco

Şu Anda Ne Dinliyoruz?

Ynt: Şu Anda Ne Dinliyoruz? Cee Lo - Forget You Jazz sevenlere :)

10. rocco

unimog ve mb trac arayanlar uygun fiyata buradan alabilirsiniz

Ynt: unimog ve mb trac arayanlar uygun fiyata buradan alabilirsiniz Bi gün direksiyonuna gecmek nasip olur belki :))

11. rocco

Satılık Araçlardaki Geyik İlanlar

Ynt: Satılık Araçlardaki Geyik İlanlar ...4 ADET TAVAN LAMBALARI YENİLENDİ VE SEPETİN ÜZERİNDE GERİYE ÇEKİLDİ. ÇİFT KADEMELİ ANAHTARLIDIR 2 VEYA 4 'Ü BERABER YANAR. İSTEDİĞİNİZ YÜKÜ KOYABİLİR ÜSTÜNE ÇIKABİLİRSİNİZ,..
  12. rocco

Cj 8 aldırdınız bana:) Teşekkür yazısı

Ynt: Cj 8 aldırdınız bana:) Teşekkür yazısı Allah kazasız belasız yollar nasip etsin umdugunuzca binersiniz inşallah

13. rocco

Akdeniz - Ege - Marmara ve Batı Karadeniz Gezimiz ( Ağustos 2011)

Ynt: Akdeniz - Ege - Marmara ve Batı Karadeniz Gezimiz ( Ağustos 2011) Dönüşte Mengen'den geçerseniz bi çayımı içmeye beklerim :)
  14. rocco

Suzuki Vitara 1.6 JLX veya uygun fiyata 2.0 v6 arıyorum..

Aracın modifiyeli olup olmadığı önemli değil Kazasız, masrafsız, değişensiz, ben, üzmicek bi araç arıyorum JLX icin 3 kapı - 5 kapı olması farketmez Bütcem 14.000, bütçeme uygun araçları sunarsanız sevinirim Takas isteyen olursa şu an elimde 1995 Renault 19 1.4 RN var Şimdiden teşekkür ederim...
  15. rocco

Jip Almak için Eşimi Nasıl İkna Ederim

Benim bi hocam bu arabayı alırsak içinde içki içmicem sigara icmicem diyerek ikna etmişti eşini, işe yarar ;)

16. rocco

Posta memurları offroad tutkunu olursa :)

Ynt: Posta memurları offroad tutkunu olursa :) candır :)
  17. rocco

Düşünün ki O Bu Konuyu Okuyacak?

Ynt: Düşünün ki O Bu Konuyu Okuyacak? Canım o sonuncuyu içmicektik :)
  18. rocco

Suzuki Off-Road Araç Fotoğrafları

Ynt: Suzuki Off-Road Araç Fotoğrafları Bunlar bi harika bunlara gömün beni :)

19. rocco

Bolu dağlarına küçük bir kaçamak...

Ynt: Bolu dağlarına küçük bir kaçamak... Harika bi gezi olmuş Çağrı Bey hayranlıkla bakıyorum :)
  20. rocco

Vitara'nın Sevmediğiniz Yönleri

Ynt: Vitara'nın Sevmediğiniz Yönleri Inşallah hocam

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,058
Kayıtlı Üye Sayımız
166,959
Kaydolan Son Üyemiz