Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri
Bu ihalelerde bir kural var mi?
Bir kisi 1 tane alabilir. Almayan olursa diger araclara talip olabilir.
Yakarsa sonraki ihaleye giremez vs.vs.
Gerci devlete ne ... Para, duduk..
Benimki bosa cene yormak.
Ynt: Rc Landrover Araçlar
Turkiye de aslinda bu isi yurtdisindaki kadar iyi yapanlar var. Ama toplasaniz 30-50 kisidir. Aracin asindan besine iyi bilgiye sahiptirler. Araci yurtdisindan almak cok cok daha uygun fiyatlara gelir. Mesaketli olduguna katiliyorum. Degermi bilmiyorum. Onroad offroad...
Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri
Ayni baslik icinde baktigimda TPAO icin su gorus var. Orada hizmet vermis arkadas sunu soylemis. Kirmizi olan araclar UK. Bolgelerde calisanlar az km yapmis. Degeri bu yuzden fazla gorulebilir gibime geliyor. UK olmasinin OTOKAR olmamasinin avantaji...
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
Ismim Volkan 34 yasindayim. Land Rover Defenderlara ilgim var. Arastirma sonucunda GezenBilir.com u buldum. Su an tek amacim bir land Rover Defender toplayabilmek. Yazilim sektorundeyim. SAP uzmaniyim.
Su ana kadar forumda okuduklarimdan cok tatmin...