Arama sonuçlarınız

1. P

Kişisel Galeri (Peliss)

Ynt: Kişisel Galeri (Peliss) ..

2. P

Yükseltme ve Mickey Thompson Lastiklerini nereden kaça temin edilebilirim?

Ynt: Yükseltme ve Mickey Thompson Lastiklerini nereden kaça temin edilebilirim? Lastikler üzerinde ....LLE.. harflari var sanki Achilles olabilir, neyse ben biraz daha araştırayım. Birde olduğundan fazla dışarıda monte edilmiş onun içinde birtakım işlemler yapılmıştır tabi muhakkak :)
  3. P

Ynt: Yükseltme ve Mickey Thompson Lastiklerini nereden kaça temin edilebilirim? Belki gidip izlemek isteyen arkadaşlar olur ;)

4. P

Ynt: Yükseltme ve Mickey Thompson Lastiklerini nereden kaça temin edilebilirim?
  5. P

Ynt: Yükseltme ve Mickey Thompson Lastiklerini nereden kaça temin edilebilirim? Mickey Thompson Baja Claws 31x10.5/15 Lastik ve 15x8,5 Suzuki jantların montajını merak ediyorum. Ustam yanlış anlama ben anlatamıyorum sanırım, şöyle nivayla geldik sana standart lastik jantları çıkartarak benim...

6. P

Ynt: Yükseltme ve Mickey Thompson Lastiklerini nereden kaça temin edilebilirim? Merhaba, benim masraf olarak telaffuz ettiğim, lastiklerin montajının ne kadar tutacağı dır. (çamurluk genişletme, yükseltme, ayna m... v.s. tümü) Lastik ve jant tutarları hakkında bilgim var. Örneğin linkteki...

7. P

Ynt: Yükseltme ve Mickey Thompson Lastiklerini nereden kaça temin edilebilirim? Ya vermişte, geçiştirmiş. Ne kadar parayla gel takribi şu kadar tutar demesini beklerdim. Niva almak sorun değilde, masrafların sonu gelecek mi sorun o. 500 lirayla mı gel 2 bin lirayla mı :S
  8. P

Ynt: Yükseltme ve Mickey Thompson Lastiklerini nereden kaça temin edilebilirim? Aslında konuyla ilgili ustalardan beklentim; Sen nivanı, lastik ve jantları al gel ben yükseltme ve montajını yaparım. Şunları şunları yapacağım ve şu kadar tutar şeklinde cevaplar :)
  9. P

Merhaba Arkadaşlar, Yeni bir üyeyim, bu yakınlarda megan II aracımı sattım ve nette ne alabilirim ne yapabilirim diye gezinirken bu fotoğraftaki araç beni fazlasıyla etkiledi, gördüğünüz üzere araç gayet sade ve gösterişli. Yaklaşık 1aydır bu fotoğraf vesilesiyle nivayla ilgili elimden...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,926
Kayıtlı Üye Sayımız
166,705
Kaydolan Son Üyemiz
fayda70

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri