Arama sonuçlarınız

1. H

Kemerburgaz Civarında Hafif Off Road Görselleri (01 Ocak 2012)

Ynt: Kemerburgaz Civarında Hafif Off Road Görselleri (01 Ocak 2012) merhaba. Ben Hürriyet.aracım grand vitara. 5* . Sizleri tanımıyorum. Yarın aranıza katılmak istiyorum. Teşekkürler.

2. H

2. Beykoz Off Road Oyunları (9-10 Nisan 2011)

Ynt: 2. Beykoz Off Road Oyunları (9-10 Nisan 2011)
  3. H

KemerBurgaz Offroad Gezi Duyurusu (06.03.2011)

Ynt: KemerBurgaz Offroad Gezi Duyurusu (06.03.2011)

4. H

Babanneye Off Road Yapmaya Gidiyoruz Gezisi Duyurusu (27 Şubat 2011)

Ynt: Babanneye Off Road Yapmaya Gidiyoruz Gezisi Duyurusu (27 Şubat 2011) Rica ederim Sedat. Ekip ruhu önemli.
  5. H

Ynt: Babanneye Off Road Yapmaya Gidiyoruz Gezisi Duyurusu (27 Şubat 2011) Yunus,gezi boyunca gösterdiğin liderlik ve dayanışma için çok teşekkür ederiz.İyiki seni tanıdık. Mükemmel bir geziydi. Sedat ve eşine, sana, ben ve eşim sonsu teşekkür ediyoruz. Serhat'tan video ve fotoğrafları...

6. H

Ynt: Babanneye Off Road Yapmaya Gidiyoruz Gezisi Duyurusu (27 Şubat 2011) Arkadaşlar gezi programlandığı gibi giderse 1 veya 2 saat mangal partisi yaparız diye düşünüyorum.

7. H

Ynt: Babanneye Off Road Yapmaya Gidiyoruz Gezisi Duyurusu (27 Şubat 2011)
  8. H

Anneanne - Babanne El Öptürmek İstiyor Gezisi

Ynt: Anneanne - Babanne El Öptürmek İstiyor Gezisi Yunus gerçekten çok güzel bir organizasyondu. Cemil de fotoğraflarıya bu günü ölümsüzleştirdi. yalnız babaanneye gidemedik. ne dersin Yunus bu haftada babaanneye gidelimmi. her şey için teşekkürler.
  9. H

Ynt: Anneanne - Babanne El Öptürmek İstiyor Gezisi fotoğraf ve videoları cemil çekti başka bir yerde yayınlarsa buradada paylaşalım.

10. H

Ynt: Anneanne - Babanne El Öptürmek İstiyor Gezisi

11. H

Ynt: Anneanne - Babanne El Öptürmek İstiyor Gezisi Merhaba arkadaşlar. Bu program nasıl nereye ne zaman gidilecek. Bilgi verirseniz belki bizde katılırız Selamlar Hürriye Grit
  12. H

Büyükçekmece Civarında Off-Road Yapmak İsteyenler?

Ynt: Büyükçekmece Civarında Off-Road Yapmak İsteyenler? Merhaba Levent Bey Aracımı Mehmet Becce ye yaptırdım. Full donanımlı. Ararsanız uygun zamanlarda bende katılmak isterim İyi akşamlar. Hürriyet

13. H

İstanbul - Ümraniye - Ömerli Baraj Operasyonu Gezi Duyurusu (30 Ocak 2011)

Ynt: İstanbul - Ümraniye - Ömerli Baraj Operasyonu Gezi Duyurusu (30 Ocak 2011) Yarın şile gezisi kesinleştimi. Bizde katılmayı düşünüyoruz. Modifiye edilmiş Suzuki Grand Vitara aracımız var. 4 gündür kimse yok burada. Hürriyet&Nevin
  14. H

Ynt: Büyükçekmece Civarında Off-Road Yapmak İsteyenler? Atakent k. çekmece de oturan levent bey merhaba suzuki aracımızı yeni modifiye ettirdik. sizinle komşuyuz sanırım. tanışmak isterim tel:0533 360 56 72 Hürriyet
  15. H

Ynt: Büyükçekmece Civarında Off-Road Yapmak İsteyenler? Pardon. tel:0533 360 56 72 Hürriyet

16. H

Ynt: Büyükçekmece Civarında Off-Road Yapmak İsteyenler? Arkadaşlar merhaba, Bu hafta sonu pazar günü (30,01,2011)biz kemerburgaz civarında bir gezi yapmayı planlıyoruz. bölgeyi iyi bilen arkadaşlar katılırsa daha keyifli olur sanırım. tel:0533 360 560 72 Hürriyet
  17. H

Ynt: Büyükçekmece Civarında Off-Road Yapmak İsteyenler?
  18. H

Toyota ve Land Rover Buluşması Düzenlensede Şenlik Görsek

Ynt: Toyota ve Land Rover Buluşması Düzenlensede Şenlik Görsek

19. H

Sakarya - Akyazı, Acelladan Sultanpınarına Geçiş ....

Ynt: Sakarya - Akyazı, Acelladan Sultanpınarına Geçiş .... Merhaba Arkadaşlar Daha önce Sakaryalı arkadaşlar ile Bilecikte olanların aynı gezide buluştuklarını izlemiştim. Bilecikten off road yapanlar ile tanışmak istiyorum. tel:0533 360 56 72 Ararsanız seviniriz. Hoşca kalın Hürriyet&Nevin
  20. H

Ynt: Büyükçekmece Civarında Off-Road Yapmak İsteyenler? Tekrar merhaba, Listede sonradan farkettiğim K.Çekmecede oturan İkaramen ve Reis28 ile de iletişim kurabilirsek çevremizde anlık karar verip gidebileceğimiz yerler vardır sanırım İyi akşamlar Hürriyet&Nevin

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,935
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Geri