Arama sonuçlarınız

1. zokametre

Garden Camping - Selçuk

Ynt: Garden Camping - Selçuk Bu yıl bayram öncesi bu kampta kaldık.Gayet güzel ve huzurlu bir ortamı var.İşletmecisi ve çalışanı güler yüzlü ve ilgili kişiler.

2. zokametre

Gökova Körfezi ; Boncuk Kamping Ve Gökova Orman Kamping

Ynt: Gökova Körfezi ; Boncuk Kamping Ve Gökova Orman Kamping Gökova Orma Kampında bu yıl kaldım. Genel temizlik iyi,ortam huzurlu ve sakin. Çadır fiyatları gecelik 30 TL. Ateş yakmak ve mangal kesinlikle yasak.Güvenlik görevlileri sürekli takip halinde.
  3. zokametre

Kamp Gezimiz; Gökova Orman Kampı - Akyaka - Marmaris

Ynt: Kamp Gezimiz; Gökova Orman Kampı - Akyaka - Marmaris Bu yıl bayram öncesi ben de bu kampta kaldım.Gerçekten doğa harikası bir yer .Kampta gayet güzel.

4. zokametre

Neden Ssangyong Seçtik - Seçtiniz?

Ynt: Neden Ssangyong Seçtik - Seçtiniz? arkadaşların yazmış olduğu yakıt sarfiyatı bana oldukça yüksek geldi. mutlaka bir servise göstermek gerekir. bende 2010 düz vites actyonsports hardtoplu var.günlük şehir içi 25-30 km kullanıyorum.arkada 100 kğ ağırlık olsun diye yük var...
  5. zokametre

Actyon Sport Cam Rüzgarlığı Hakkıda

Ynt: Actyon Sport Cam Rüzgarlığı Hakkıda bilgiler için teşekkürler Ediz Bey. İnternet üzerinden araştırdım.İki çeşit rüzgarlık varış.Bri direk kapı üzerine yapıştırılan,bir de camın iç tarafına monte edilen. aşağıdaki linkete uygun fiyatlı bir ürün buldum...

6. zokametre

Actyon Sport Cam Rüzgarlığı Hakkıda

2010 actyon sport hardtoplu aracıma cam rüzgarlık taktıracağım. estetik görünüm dışında rüzgarlıkların artı ve eksileri nelerdir? ayrıca"actyon" modeleine ugun rüzgarlıklar"actyon sport"a da takılabilir mi ? bilgisi ve tecrübesi olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

7. zokametre

Ssang sohbet köşesi

Ynt: reklamda petrol ofisi %4 daha fazla km gitme %4 daha az yakıt tüketmek için ,sürüş tarzınızda yapacağınız ufak değişikler de etkili olabilir. seri kalkış yapmaktan kaçınmak,ileri görüşlü sürüş sayesinde gereksiz gazlama ve ardından frenlemeden kaçınmak gibi yöntemlerle de %...
  8. zokametre

Kış geliyor,kar lastiği tavsiyesi

Ynt: Kış geliyor,kar lastiği tavsiyesi bende Brigston At var,bu lastikler de sanırım gayet yumşak lastik.hatta yazın sıcak havalarda kolay eriyor ve özelikle beton ve taş zeminde siyah iz bırakıyor. bakalım soğuk havalarda bir performans denemesi yapmak gerekeçek,olmazsa kış lastiği bakıcaz.
  9. zokametre

Kış geliyor,kar lastiği tavsiyesi

arkadaşlar actyonsport kullanıcısıyım.şu an araç üzerinde AT lastikler var. kış ve kar koşulları için önerisi olan var mı? daha önce kullandığınız ve araca uyumlu model-marka tavsiyeleriniz nelerdir ?

10. zokametre

Ssang motor sanziman ve difransiyeller

Ynt: Ssang motor sanziman ve difransiyeller paylaşımlarınızı merakla bekliyoruz.ancak,dediğiniz gibi yaşadığımız terör olayları, milletçe bizleri üzüntüye boğmaktadır.

11. zokametre

Zafira Camper ile Baba-Oğul Çanakkale Gezimiz (29 Ağustos-2 Eylül 2012)

Ynt: Zafira Camper ile Baba-Oğul Çanakkale Gezimiz (29 Ağustos-2 Eylül 2012) çok güzel bir gezi olmuş.paylaşımınız için teşekkürler.
  12. zokametre

Bu Araç Alınır mı? Derken aldim

Ynt: Bu Araç Alınır mı? Derken aldim şimdiden hayırlısı olsun derim. şehir içi-şehir dışı farketmez ,bence mükemmel bir araç.yakıt konusunda kendi emsallerine göre en az yakanıdır. en son zamdan sonra mazot 4 tl yi gördü. bir depo yakıt ile uzun yolda rahat 900 km ...

13. zokametre

'egeli' 2012

Ynt: 'egeli' 2012 erikli ve mecidiye sahilleri hakkında düşüncelerinize katılıyorum.özellikle doğaya tutkun insanlara hiç uygun yerler değiller. ancak çok beğeneceğiniz bir yer alanı olan"danişment orman kampı"nı ziyaret etmenizi isterdim.
  14. zokametre

Ssang sohbet köşesi

Ynt: Ssang sohbet köşesi otomobil diye geçmesi ilginç.satıcı ile irtibata geçip nasıl olduğunu öğrenmelisiniz.normalde bu araçlar kamyonettir ve otomobilk diye ruhsat alanı hiç görmedim.
  15. zokametre

Ssang sohbet köşesi

Ynt: Ssang sohbet köşesi herkese iyi bayramlar dilerim. ---------------------------- Bayramınız kutlu olsun.-------------------------------------------------

16. zokametre

Actyon Sports Kullanıcıları Listesi

Ynt: Actyon Sports Kullanıcıları Listesi öndereren , hayırlı uğurlu olsun.iyi günlerde kullanın. araçla ilgili tespitlerinizi beğendim..ben de yakın zamanda actyon sport sahibi oldum ve sizinle aynı fikirleri paylaşmakyatım. aracın kasko bedeli 1.8000 demişsiniz.birkaç değişik...
  17. zokametre

DOUBLE DIN MULTİMEDYA

Ynt: DOUBLE DIN MULTİMEDYA teşekkürler,dediğin gibi 2 yıl garanti süresi var.birazda şans işi elektronik cihazlar.bayramdan sonra istanbula gidip taktırmayı düşünüyorum.
  18. zokametre

DOUBLE DIN MULTİMEDYA

Ynt: DOUBLE DIN MULTİMEDYA bu tür sorunlarla ilgili sitedn araştırma yaptığım için özelikle sordum. satıcı garanti verdi.direksiyondan kumanda,ger, vitese takınca geri görüş kameranın çalışması .... tesisatı monte ederiz,tüm sistem çalışırsa ödeme yaparsın dediler. kafama takılan...

19. zokametre

Fidanlarımızı Dikmeye Gittik...

Ynt: Fidanlarımızı Dikmeye Gittik... başlığı tesadüfen gördüm ve bir bakayım dedim. bir başladım ve sonuna kadar zevkle okudum.harika bir iş başarmşsınız. bu güzel toprakların ,sizin gibi azimli insanların elinde ne hale dönüşebildiğini bir foto-roman tadında...
  20. zokametre

DOUBLE DIN MULTİMEDYA

Ynt: DOUBLE DIN MULTİMEDYA geçen hafta istanbuldaydım,sirkecide doğubanka gittim. act,yon sport için double din mulimedya araştırdım.bir dükkanda buldum. navgo marka cihazda yok yok herşeyi var , daha önce bir actyon sporta monte etmişler fotolarını gördüm...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,165
Kayıtlı Üye Sayımız
167,058
Kaydolan Son Üyemiz
Fethiye Paraşüt

Çevrimiçi üyeler

Geri