Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaş lar aracımda şehir içi kullaniminda vites geçişlerinde problem var.
Araci bilgisayara bağlattiğimda p0702 ve p0836 kodu veriyor.Bu arada vites geçişinde problem olurken motor ışığı yanıyor ve sønüyor
Bu tip problem ile karşilasan varmi aranizda acaba?
Arkadaşlar merhaba,
Aracım 2.7crd
Son zamanlarda otomatikte giderken 1400-1500 devirlerde 50km süratle sabit giderken motor arıza ışığı yanıyor ve kendiliğinden sönüyor.
Bazı denemeler yaptım ve vites atışlarında da arıza lambasının yandığını ve vites değişiminde aracın zorlandığını ve yaklaşık...
Arkadaşlar merhaba,
2004 Model 2.7 crd grand cherokee modeli arabamı uzaktan kumanda ile kilitliyorum fakat konsolun üzerindeki kırmızı alarm ışığının yandığını görmediğim gibi bir de iç aydınlatama ışıklarım sönmüyor.
Bu problem hakkında fikri olan varmı acaba?
Merhabalar,
Arkadaşlar yaşadığım bir olay ile ilgili bilginizi almak istiyorum.
Aracım çalışır durumda olduğu yerde ve/veya kalkış halindeki hızında iken direksiyonu sola döndürdüğümde gıjjj şeklinde ve hafif tireşimli bir ses geliyor. Fakat bu olay aynı şartlar altında sağa döndürmede...
Aracımın lastikleri epeyce aşındı, lastik almam şart oldu bu aralar...
Fakat lastik fiyatlarına bakacak olursak aralarında çok fark var.
Ben brigestone tercih edicem gibi görünüyor fakat kumho marka olan ise fiyattan dolayı çok cazip....
Asfaltta kullanacağıma göre sizce kumho nasıl bir...
Ynt: Direksiyonun sola dönüşünde ses geliyor
Sol tekerden olup olmadığını bilmiyorum fakat, sadece sola dönüşlerde ses geliyor. Bu arada Zonguldak ilinde ikamet ediyorum.
Arkadaşlar merhaba,
Aracımın olduğu yerde direksiyonunu sola döndürmeye başladığım andan itibaren ses (gıııjjjjj şeklinde sanki) geliyor.Tam olarak hangi sebepten kaynaklandığını anlayamadım. Mengerlerde sağ rotil takımı, sağ, sol üst rot başları falan değişecek dediler.Ama tam olarak bu mudur...
Sanırım dediğiniz gibi, şehir içi kullanımımdan kaynaklanıyor sanırım.
Mesela ben hergün sabah 07:00'de işe gidiyorum ve ev-iş arası 3.5km, dolayısıyla araba daha ısınmadan stop ediyorum. Birde buna hergün yaklaşık 1km yokuş çıktığımı eklersek herşey ortada:)
Bu sebepten fazla yakma söz konusu...
Merhaba arkadaşlar,
Geçtiğimiz hafta 100.000 km bakımı için servise gittim ve rutin bakım işleri haricinde 2 adet sıkıntım ile ilgili sorunu ilettim kendilerine.
Düşük hızda yani 60-70km iken direksiyonda titreme olduğu ve arabanın durduğu yerde veya 20-30km süratte iken direksiyonunu sola...
Burada anlayamadığım şey;
Şehir dışında normal yakıt tüketimi var iken, nasıl oluyorda şehir içi bu kadar fazla oluyor.
Yakıt tüketiminde bir problem var desem, neden şehir dışında normal gösteriyor olsun....
Bu konuda kafam epey karışık....
Yakında servise bu konuyu danışmayı düşünüyorum...
Merhaba arkadaşlar,
Yaklaşık 6 aydır 2.7crd aracımı kullanıyorum, fakat aracım şehir içinde 15lt/100km, şehir dışında ise 8lt/100km yakıyor.
Bu değerlerden şehir dışı normalde, sanki şehir içi biraz fazla gibi gözüküyor.
Fikriniz nedir acaba ?
Arakadaşlar merhaba,
Aranıza yeni katıldım, biraz acemi olabilirim bu sebepten.
Yeni bir 2004 Grand Cherokee 2.7crd kullanıcısıyım. Çok isteyerek bu aracı aldım ve çok da iyi yapmışım diye düşünüyorum.
Genel olarak hiçbir sorunum olmadı. Sadece aracım 100.000km'ye ulaştığı için bakıma gitmem...