Arama sonuçlarınız

1. bullarika

Survival Knife (seçim)

Ynt: Survival Knife (seçim) Columbia River Knife & Tool(CRKT) CRKT ultima 2017 BIÇAK 150TL *BOYUT:30CM *YÜKSEK KARBON TAKVİYELİ 1.4116 PASLANMAZ ÇELİK

2. bullarika

Survival Knife (seçim)

Ynt: Survival Knife (seçim) eylem abi kılıfı da tamamlamışsın gerçekten güzel olmuş sanki içbükey olarak bilense keskinliğiyle çok iş görür gibi geliyo bana
  3. bullarika

EDC (Everyday Carry) Hergün Yanınızda Taşıdığınız Bıçağınız Var mı? Varsa Nedir?

Ynt: EDC (Everyday Carry) Hergün Yanınızda Taşıdığınız Bıçağınız Var mı? Varsa Nedir? evet en kısa zamanda kaliteli bi tool almam gerekiyo bunun farkındayım o cüzdanımdaki mucizeyi bi tobacco shop tan almıştım ama hangi alışveriş merkezindekiydi hatırlamıyorum arkadaşıma hediye ettim bunu bende...

4. bullarika

EDC (Everyday Carry) Hergün Yanınızda Taşıdığınız Bıçağınız Var mı? Varsa Nedir?

Ynt: EDC (Everyday Carry) Hergün Yanınızda Taşıdığınız Bıçağınız Var mı? Varsa Nedir? cüzdanımda bunu bi arkadaşıma hediye ettim e kısa zamanda tekrar birtane edinecem bence herkezin taşıması gerekli bunu kemerimde bu küçücük şeyi aldığımdan beri çok seviyorum çalışma sistemine hayran...
  5. bullarika

Survival Knife (seçim)

Ynt: Survival Knife (seçim) amacım yerli üreticiyi kötülemek asla değil aksine keşke çok daha iyi işler çıkartsak da ithal ürünlere elimiz mahkum olmasa bu videoyu bende izledim fakan o bölümü atlamışım tekrar izliycem

6. bullarika

Survival Knife (seçim)

selam arkadaşlar en önemli survival ekipmanı olan bıçak ve çakı tercihi hakkında biraz tartışalım istedim ben 100-150tl arasında bi bıçak ve uygun fiyatlı bi tool almayı düşünüyorum aşağıda resimlerini ve fiyatlarını paylaştığım ekipmanlar arasından seçim yapmama yardımcı olursanız sevinirim...

7. bullarika

Amatör Telsiz ile İnternet Erişimi

Ynt: Amatör Telsiz ile İnternet Erişimi benim bikaç sorum olucak -böyle bi sistemi edinmenin maliyeti nedir? -bu sistemi adana,ankara,bursa dışında kullanabilirmiyiz? -veri akış hızı nekadar? -internet erişimini tam anlamıyla kullanabiliyomuyuz?
  8. bullarika

Dikey Limit

Ynt: Dikey Limit ben buna gülerim :D :D :D bu arada bu Clinometer ların maximium ölçüsü 40 derecepeki daha fazlasını yaparsak ne olcak(mesela yani)
  9. bullarika

Kan ve Organ Bağışı

sevgili gezenbilir ailesi öldükten sonra işime yaramıycakları gerekçesi ile organlarımın tamamını bağışladım ;) bunu teşvik etmeyide kendime bi yükümlülük olarak göryorum aşağıda organ bağışı ile ilgili küçük bir yazıyada yer verdim Organ alındıktan sonra, kadavranın yani insan cesedinin...

10. bullarika

Suzuki Samurai Motor Modifiyesi

almayı düşündüğüm suziki samurai ye motor modifiyesi yapabilirmiyim diğe ararken yabancı bi sitede bazı resimler buldbum bunlar hakkında birkaç sorum olacak -bu nedir ve ne işe yarar? -faydası zararı nedir? -tr de bulmak veya yaptırmak mumkünmüdür? -yaptıranınız varmı? -maliyeti nekadar...

11. bullarika

Sanal Modifiye Land Rover Defender 130

Ynt: Sanal Modifiye Land Rover Defender 130 kutukareli@hotmail.com ayrıca lr defender dwg dosyasını buldum msn den atarım
  12. bullarika

Ynt: Sanal Modifiye Land Rover Defender 130 bi meslektaşımı bulmama cok sevindim msn ekledim

13. bullarika

Ynt: Sanal Modifiye Land Rover Defender 130 lise ile üniversite arasında 1 yıl bi calışma hayatım oldu yapı kimyasalları dolum tesisi üreten bi firmada AR-GE bölümünde çalışıyordum şimdi galatasaray üni gemi makineleri bölümündeyim
  14. bullarika

Ynt: Sanal Modifiye Land Rover Defender 130 çizimde olduğun kadar projelendirmedede cok başarılısın bu arada meslektaşız bende makinciyim
  15. bullarika

Ynt: Sanal Modifiye Land Rover Defender 130 burada defender 110 un autocat dosyasını buldum fakat indiremiyorum...

16. bullarika

Ynt: Sanal Modifiye Land Rover Defender 130 ben araştırıyorum hala bulabilirsem sizede yollarım sizin yaptığınız dodge di sanırım dodge den bende düşündüm ama motor cok yüksekte kalıo hummer gibi ince bi burun yapılamaz diğe uğraşmadım
  17. bullarika

Ynt: Sanal Modifiye Land Rover Defender 130 benimkinden bahsediosanız yok malesef sanırım orjinalinden 30cm daha yüksek oldu uzunluk %10 aranında kısa oldu ya aslında solidworks te detaylı bi proje yapmak istiyorum ama defender 130 un teknikresimlerini bulmamıyorum
  18. bullarika

Land Rover Discovery Crash Test

işre land rover discovery çarpışma testi video linki http://vtunnel.com/index.php/1010110A/6a5f358cef115fabf32fdf51602ab78f9b33339209090da75ca206481c6a6501c222451e1f17e31d16944

19. bullarika

Ynt: Sanal Modifiye Land Rover Defender 130 sana bahsetmiştim ya defender den hummer h1 yapmak ön kaputa fiberden h1 kaputu uyarlansa güzel olmaz mı sence
  20. bullarika

Ynt: Sanal Modifiye Land Rover Defender 130 cok haklısınız dingil aralığı cok fazla olan bir araç ama sanki yukseltme ve sonrasında geniş tekerlerle tepeaşma becerisi biraz artmış gibi duruyo en azından standart bi 110 kadar sizce de öğle değil mi?

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,061
Kayıtlı Üye Sayımız
166,962
Kaydolan Son Üyemiz
seydabilir

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR