Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Survival Knife (seçim)
eylem abi kılıfı da tamamlamışsın gerçekten güzel olmuş sanki içbükey olarak bilense keskinliğiyle çok iş görür gibi geliyo bana
Ynt: EDC (Everyday Carry) Hergün Yanınızda Taşıdığınız Bıçağınız Var mı? Varsa Nedir?
evet en kısa zamanda kaliteli bi tool almam gerekiyo bunun farkındayım o cüzdanımdaki mucizeyi bi tobacco shop tan almıştım ama hangi alışveriş merkezindekiydi hatırlamıyorum arkadaşıma hediye ettim bunu bende...
Ynt: EDC (Everyday Carry) Hergün Yanınızda Taşıdığınız Bıçağınız Var mı? Varsa Nedir?
cüzdanımda
bunu bi arkadaşıma hediye ettim e kısa zamanda tekrar birtane edinecem bence herkezin taşıması gerekli bunu
kemerimde
bu küçücük şeyi aldığımdan beri çok seviyorum çalışma sistemine hayran...
Ynt: Survival Knife (seçim)
amacım yerli üreticiyi kötülemek asla değil aksine keşke çok daha iyi işler çıkartsak da ithal ürünlere elimiz mahkum olmasa bu videoyu bende izledim fakan o bölümü atlamışım tekrar izliycem
selam arkadaşlar en önemli survival ekipmanı olan bıçak ve çakı tercihi hakkında biraz tartışalım istedim ben 100-150tl arasında bi bıçak ve uygun fiyatlı bi tool almayı düşünüyorum aşağıda resimlerini ve fiyatlarını paylaştığım ekipmanlar arasından seçim yapmama yardımcı olursanız sevinirim...
Ynt: Amatör Telsiz ile İnternet Erişimi
benim bikaç sorum olucak
-böyle bi sistemi edinmenin maliyeti nedir?
-bu sistemi adana,ankara,bursa dışında kullanabilirmiyiz?
-veri akış hızı nekadar?
-internet erişimini tam anlamıyla kullanabiliyomuyuz?
sevgili gezenbilir ailesi
öldükten sonra işime yaramıycakları gerekçesi ile organlarımın tamamını bağışladım ;) bunu teşvik etmeyide kendime bi yükümlülük olarak göryorum
aşağıda organ bağışı ile ilgili küçük bir yazıyada yer verdim
Organ alındıktan sonra, kadavranın yani insan cesedinin...
almayı düşündüğüm suziki samurai ye motor modifiyesi yapabilirmiyim diğe ararken yabancı bi sitede bazı resimler buldbum
bunlar hakkında birkaç sorum olacak
-bu nedir ve ne işe yarar?
-faydası zararı nedir?
-tr de bulmak veya yaptırmak mumkünmüdür?
-yaptıranınız varmı?
-maliyeti nekadar...
Ynt: Sanal Modifiye Land Rover Defender 130
lise ile üniversite arasında 1 yıl bi calışma hayatım oldu yapı kimyasalları dolum tesisi üreten bi firmada AR-GE bölümünde çalışıyordum şimdi galatasaray üni gemi makineleri bölümündeyim
ben araştırıyorum hala bulabilirsem sizede yollarım
sizin yaptığınız dodge di sanırım dodge den bende düşündüm ama motor cok yüksekte kalıo hummer gibi ince bi burun yapılamaz diğe uğraşmadım
benimkinden bahsediosanız yok malesef sanırım orjinalinden 30cm daha yüksek oldu uzunluk %10 aranında kısa oldu
ya aslında solidworks te detaylı bi proje yapmak istiyorum ama defender 130 un teknikresimlerini bulmamıyorum
işre land rover discovery çarpışma testi
video linki
http://vtunnel.com/index.php/1010110A/6a5f358cef115fabf32fdf51602ab78f9b33339209090da75ca206481c6a6501c222451e1f17e31d16944
sana bahsetmiştim ya defender den hummer h1 yapmak ön kaputa fiberden h1 kaputu uyarlansa güzel olmaz mı sence
cok haklısınız dingil aralığı cok fazla olan bir araç ama sanki yukseltme ve sonrasında geniş tekerlerle tepeaşma becerisi biraz artmış gibi duruyo en azından standart bi 110 kadar sizce de öğle değil mi?