Arama sonuçlarınız

1. derinlik_sarhosu

K.Maraş Mağraları

Ynt: K.Maraş Mağraları yarasa mağrası

2. derinlik_sarhosu

K.Maraş Mağraları

K.Maraş Mağraları
  3. derinlik_sarhosu

Tüm Türkiye'nin 1-15 zoom aralığında Google Earth ve OsmMapnik Haritası

Ynt: Tüm Türkiye'nin 1-15 zoom aralığında Google Earth ve OsmMapnik Haritası Tuğrul bey, sasplanet cache dosyalarının torentte paylaşımını nasıl yapacağız? indirme yapan arkadaşlar varsa bende bendeki dosyaları paylaşıma açmak istiyorum,

4. derinlik_sarhosu

google earth~sas planet~navigasyon hakkinda

Ynt: google earth~sas planet~navigasyon hakkinda çok sık girmediğimden olsa gerek. iletişim için mesaj attım sanırım çözüm olur :)
  5. derinlik_sarhosu

Ynt: Tüm Türkiye'nin 1-15 zoom aralığında Google Earth ve OsmMapnik Haritası kısa süreli denedim inmedi, basşka dosya da denedim onlarıda indiremedim bendemi sorun var bilmiyorum.

6. derinlik_sarhosu

Ynt: google earth~sas planet~navigasyon hakkinda msn ekleyen arkadaşlara daha detaylı yardımcı olmaya çalışırım derinlik_sarhosuu@hotmail.com

7. derinlik_sarhosu

Ynt: Tüm Türkiye'nin 1-15 zoom aralığında Google Earth ve OsmMapnik Haritası 1-Saspalaneti Laptopunuzda harici usb gps ile kullanabilirniz.(earth brigde destekli google earth gibi-bunu bilmiyorum) 2-Evet, interneti bir defa haritaları yüklemek için kullancaksınız bir daha ihtiyacınız...
  8. derinlik_sarhosu

Ynt: google earth~sas planet~navigasyon hakkinda Selamlar, 2. nolu sorunuz cevaplandırabilirim, laptopunuza usb gps takarak (60 tl civarında ) sas planet programını kullanabilirsiniz ancak sasplanet programı navigasyon cihazları gibi sizi sesli yada görsel uyalarılar vererek yönlerdirmez. Sas...
  9. derinlik_sarhosu

Ynt: Tüm Türkiye'nin 1-15 zoom aralığında Google Earth ve OsmMapnik Haritası aynen bende bir deneyeyim dedim torenti ama indirme yapamadım, normal şekilde şehirleri indirmeye devam ediyorum çanakkale bitmek üzere.

10. derinlik_sarhosu

Amatör Telsizcilik Sınavı 2012

Ynt: Amatör Telsizcilik Sınavı 2012 umut bey sizinle dessatta tanışmıştık hatırlarsınız, kurs açacaktınız açıldı mı acaba? Telsiz olayını halen kavraya bilmiş değilim vhf ler uhf ler kafamda uçuşuyor :) sakaryada bana yardımcı olacak kimse yokmu telsiz konusunda dernek vss.

11. derinlik_sarhosu

Ynt: Tüm Türkiye'nin 1-15 zoom aralığında Google Earth ve OsmMapnik Haritası paylaşırım tabiki, ilk önce bilgisayarıma soğutucu fan almam lazım sonra torent olayını öğrenmeliyim malum dosyalar 2,5 - 3 gb civarında
  12. derinlik_sarhosu

Amatör Telsizcilik Sınavı 2012

Ynt: Amatör Telsizcilik Sınavı 2012 Başvuru tarihi geçti mi?

13. derinlik_sarhosu

Ynt: Tüm Türkiye'nin 1-15 zoom aralığında Google Earth ve OsmMapnik Haritası Merhaba, ben Adana, Sakarya, İzmit, İstanbul, Düzce, bolu, K.maraş, Osmaniye illerini sas planetle 1-14 ve 18 x le GOOGLE SATELLİTE MAPS, GOOGLE HYRBİRD, ve YAHOO HYRBİRD olarak indirdim ancak OsmMapnik vss başka...
  14. derinlik_sarhosu

sas planet yeni versiyon

sas planetin yeni versiyonu yayınlandı, google earth 2011 güncellemelerinide alıyor. linkten indirebilirsiniz. https://bitbucket.org/vdemidov/sas.planet/downloads/SAS.Planet.Nightly.120409.5334.7z
  15. derinlik_sarhosu

Navigasyon ekranında Google Haritasını Gerçek Görüntülerini Kullanan program

Ynt: Navigasyon ekranında Google Haritasını Gerçek Görüntülerini Kullanan program sas planetin yeni versiyonu yayınlandı, google earth 2011 güncellemelerinide alıyor. linkten indirebilirsiniz. https://bitbucket.org/vdemidov/sas.planet/downloads/SAS.Planet.Nightly.120409.5334.7z

16. derinlik_sarhosu

Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydınlar..
  17. derinlik_sarhosu

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Sakarya
  18. derinlik_sarhosu

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Selamlar, Murat Karahan abimiz buralardamı acaba?

19. derinlik_sarhosu

amatör telsizcilik

Ynt: amatör telsizcilik olur tabiki umut bey,
  20. derinlik_sarhosu

amatör telsizcilik

arkadaşlar merhaba, telsizcilik konusunu baştan sona anlatan detaylı bir döküman vs kitap filan varmı acaba? ben amatör telsizci olmak istiyorum ama hiç bir bilgim yok ve forumdaki konularda çok dağınık.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR