Arama sonuçlarınız

1. 1

Mitsubishi Pajero Pinin Kullananlar Buradayız

Ynt: Mitsubishi Pajero Pinin Kullananlar Buradayız dün istanbul-derbent yolculuğu yaptım. Otobana girerken yol bilgisayarını sıfırlayıp, eve geldiğimde tekrar baktım. değerler şöyle: ortalama hız:86 km/h ortalama yakıt 6,9 lt/100 km.

2. 1

Ynt: Mitsubishi Pajero Pinin Kullananlar Buradayız dün kartaldaki ilfer otoya gittim. İlyas usta gerekli kontrolleri yaptı. Arazi vitesi ve şanzımanında sıkıntı yok, sadece müşür arızalı olduğundan ışığı söndürmüyormuş. Sipariş verdi, önümüzdeki hafta müşür değişecek. Gerçi ordan çıktıktan...
  3. 1

Ynt: Mitsubishi Pajero Pinin Kullananlar Buradayız hmm, ilk günden sorun:/ cumartesi servis yolu göründü o halde.. umarım çok masraflı bişey değildir. cevap için teşekkürler.

4. 1

Ynt: Mitsubishi Pajero Pinin Kullananlar Buradayız Herkse selamlar.. Bugün itibariyle 2001 pajero pinin 2.0 sahibi oldum. İlk izlenim gayet keyifli bir araç olduğu yönünde.. Fakat bir de problem yaşadım. Aracı 2h de kullanırken, gösterge panelindeki araç resminde,arka tekerler sürekli yanarken...
  5. 1

Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler

Ynt: Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler 2.2 dti sportlar 115 hp olması lazım..2003 yılında çıkan 4 yapıları ise 120 hp diye biliyorum..

6. 1

satılık - 1990 2.5 Pajero

Ynt: satılık - 1990 2.5 Pajero araç çok güzel..hayırlı satışlar

7. 1

DMAX 4H-4L

Ynt: DMAX 4H-4L o halde seçenekler arasına rav4 ü üst sıradan ekledim..araştırmalara devam ..Çok teşekkürler bilgiler için..
  8. 1

DMAX 4H-4L

Ynt: DMAX 4H-4L 2001 sonrası kasalar güzelmiş onlarda..yalnız arazi vitesi göremedim,bunlar da tuşla mı geçiyor? ya da sürekli 4 çeker mi yoksa..kusura bakmayın çok soru soruyorum..(Toyota nın sorunsuzluğunu 1993 model corallada görmüştüm, o aldık,8 sene bindik,250.000 kmde kaza sonrası pert...
  9. 1

DMAX 4H-4L

Ynt: DMAX 4H-4L bilgiler için çok teşekkürler..yeni modeller derken,hangi yıldan sonra 163 ps oldu dmax,biliyor musunuz? benim 4x4 pick-up tan beklentilerim çok fazla değil aslında..dediğim gibi,ağır off-road falan yok..Sadece derbentte dağ evi var, kışın oraya giderken sorun olmasın (yol...

10. 1

DMAX 4H-4L

Ynt: DMAX 4H-4L konu ile ilgili net bilgi bulamadım pek,o yüzden dmax kullanıcıları en net bilgiyi verir diye düşündüm..İşin aslı, almayı düşündüğüm aracı tanıma çalışmaları diyebiliriz..sanırım en iyisi, araçlara bakmaya gidince,tek tek kontrol etmek..Öyle çok offroad falan yapacak değilim,ama...

11. 1

DMAX 4H-4L

Ynt: DMAX 4H-4L hmm..güzelmiş o zaman..Bir sorum daha var müsadenizle, 3,0 dmaxlarda eskiler 130 ps, yeniler 163 ps diye bişey var sanırım..acaba hangi modelden sonra araçlar 163 ps oldular?
  12. 1

DMAX 4H-4L

selamlar..Dmax 4x4 3.0 otomatik almayı düşünüyorum..dikkatimi çeken konu, muadillerinde arazi için 2. bir vites var (l200 vs..) fakat dmaxta 2. vitesi göremedim..bu araçlardaki arazi şanzımanı nasıl? 4x2-4x4 geçişleri, ve 4x4 te iken 4h-4l geçişleri nasıl oluyor? EDİT: 4x2-4x4 geçişi düğme ile...

13. 1

Ynt: Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler çok teşekkürler..şimdi gidiyorum pazarlığa..kısmetse, alıcam.. alırsam, sizin başınızı biraz daha ağrıtırım artık:)
  14. 1

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Herkese selamlar..adım Harun..İnşaat mühendisiyim, fakat lojistik sektöründe çalışıyorum..Hayranı olduğum frontera hakkında bilgi toplamaya çalışırken sitenizi buldum..Kısmetse bugün-yarın aracımı alıcam gibi..Aldığımda, bitmek bilmeyen sorularımla...
  15. 1

Ynt: Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler herkese selamlar..bu öğleden sonra 99 model 3.2 frontera için pazarlık yapmaya gidicem..araç yetkili servis bakımlı,110.000 km de.. Satıcının söylediğine göre kaza-boya yok..Aracı büyük oranda asfaltta kullanıcam..nadiren,balığa falan...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,174
Kayıtlı Üye Sayımız
167,059
Kaydolan Son Üyemiz
dancebykarizma@gmail

Çevrimiçi üyeler

Geri