Arama sonuçlarınız

1. A

Çanakkale Assos'da Çadır Kamp

Ynt: Çanakkale Assos'da Çadır Kamp haklısınız aksini söylemedim. mantıklı ve güvenilir yolu kamping alanı bulmak olacak benim için, riske girmeye gerek yok evet. teşekkür ederim.
  2. A

Ynt: Çanakkale Assos'da Çadır Kamp evet max. güvenlik sadece profesyonellere göre yapılacak bir kamp etkinlği ve avcılar için. bizim gibi amatörler sığınacak delik aramaları gerekiyor taş düşebiir ayı çıkabilir. kamping alanı düşüneceğim sonunda sanırım. teşekkürler....
  3. A

Ynt: Çanakkale Assos'da Çadır Kamp dağ başına çadır kurmak istemiyorum! assos dağlık bir yer midir henüz net bir fikrim yok ama fotoğraflardan da öyle bir izlenime kapılmadım. ıssız bir yer de tercih etmeyeceğim. deniz kıyısı konaklama yerlere yakın olan uygun yerlere çadırımı kurmayı...
  4. A

Ynt: Çanakkale Assos'da Çadır Kamp kamping alanı işlettiğinizi düşünüyorum sadece :D :D saygılar hayırlı işler dilerim.
  5. A

Ynt: Çanakkale Assos'da Çadır Kamp dağ başını duman alsın gümüş dere durmaz aksın yahu. içimden gelen kötü ses gibisin korkutuyorsunuz :D
  6. A

Ynt: Çanakkale Assos'da Çadır Kamp birde assos bildiğim kadarıyla dağlık bir yer değil benim kamp kuracağım alanda insanlardan çok fazla uzak ıssız bir yerde olmayacak hazırlıksız ve siyah kuşak karetem olmadığı için böyle bir şeye girişeceğimi sanmıyorum. bütün yorum yapan arkadaşlar ıssız ve...
  7. A

Ynt: Çanakkale Assos'da Çadır Kamp merhaba hunter bey amca tecrübesiz ve yanımda bir hanımla yapacağım bir girişim olduğu için fazlasıyla tedirgin oluyorum. ve her insanın yorumu benim için önemli evet yaşamadan ne olacağını bilemeyeceğiz ama ince eleyip sıkı dokumaya gözümden bir şey...
  8. A

Ynt: Çanakkale Assos'da Çadır Kamp hımmm evet teşekkür ederim efendim verdiğiniz bilgiler için çok makbule geçti :)
  9. A

Ynt: Çanakkale Assos'da Çadır Kamp evet konserve amerikanlıların petrol bulma sevinçleri gibi seviniyorum şu an heyecandan ve tecrübesizlikten ne görsem atlama paniğinden konserve yiyecek hiç aklıma gelmemişti. :) konserve oh temiz yavaş yavaş bu iş oturuyor kafama teşekkür ederim :) ve köy...
  10. A

Ynt: Çanakkale Assos'da Çadır Kamp fotoğraflar şahane içim gitti resmen galeyana gelip elimle balık tutma şovuna girişebilirim. güvenlik dışında bu erzak yiyecek ihtiyacını giderme konusunda fazlasıyla amatörce bir girişim bizimkisi ve olabildğince hafif ve ucuza bir tatil planı gerçekleştirmek...
  11. A

Ynt: Çanakkale Assos'da Çadır Kamp silah bütün hevesimi kaçırıyor ve korkudan yutkunmaya başlıyorum. bu jandarma tanıdığım jandarmaysa orda sizi keserler gidin otellde pansiyonda kalın - şurda şu öldü diyerek hevesimi kursağımda bırakacak bütün hayallerimi yıkacak üniformalı adamlardır. daha...
  12. A

İzmit - Adapazarı ve Bolu Çevresinde Kamp Yapmak İsteyenler

Ynt: İzmit - Adapazarı ve Bolu Çevresinde Kamp Yapmak İsteyenler tecrübeli birileri organize etsin katılalım benim lk olacak +1imle katılabilirim. Assos çok duyduk adını :) güzel yerler olduğunu tahmin ediyoruz fotoğraflardan biliyoruz evet birisi öncülük etsin zirve yapabiliriz. 12 hazirandan...
  13. A

Ynt: Çanakkale Assos'da Çadır Kamp evet google earth güzel fikir teşekkür ederim.
  14. A

Ynt: İzmit - Adapazarı ve Bolu Çevresinde Kamp Yapmak İsteyenler aynen derinlik_sarhosu çanakkale harika yer assos burda bulaşalım toplanın
  15. A

Ynt: İzmit - Adapazarı ve Bolu Çevresinde Kamp Yapmak İsteyenler Assos'a gelin arkadaşlar çok güzel bir yer kamp için daha güzel bir mekan düşünemiyorum.
  16. A

Merhaba sevgili doğa severler ve kamp tutkunları :) heves ettik kız arkadaşımla ve bu yaz tatilini assos civarında hesaplı ve uzun süreli bir çadır kampı yapmaya karar verdik. Ama daha önce böyle bir tecrübemiz olmadığından çekindiğimiz şeyler var. Biraz araştırma yaptık ama kamping...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,211
Kayıtlı Üye Sayımız
167,078
Kaydolan Son Üyemiz
SPOWER ENERGY

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.