Arama sonuçlarınız

1. asdasd91

Konya'da Yapılması Planlanan Etkinlikler

Ynt: Konya'da Yapılması Planlanan Etkinlikler etkinlik olsada 15 tatil gibi gitsek fena olmaz hani :)

2. asdasd91

Ynt: Konya'da Yapılması Planlanan Etkinlikler olursa bu hafta sonu olmazsa 3 - 11 arası vızelerım var :)
  3. asdasd91

Gezenbilir Konya Off Road Grubu; Tanışma Toplantısı Görselleri (13 Kasım 2011)

Ynt: Gezenbilir Konya Off Road Grubu; Tanışma Toplantısı Görselleri (13 Kasım 2011) çok güzel olmuş elinize sağlık katılamadıgım ıçın uzuldum

4. asdasd91

Gezenbilir Konya Off Road Grubu; Tanışma Toplantısı (13 Kasım 2011)

Ynt: Gezenbilir Konya Off Road Grubu; Tanışma Toplantısı (13 Kasım 2011) benım durumumda aynı arkadaşlar ıns bı sorun çıkmazsa onumuzdekı etkınlıklerde yanınızda olcam :)
  5. asdasd91

Ynt: Konya'da Yapılması Planlanan Etkinlikler aynen katılıyorum

6. asdasd91

Ynt: Konya'da Yapılması Planlanan Etkinlikler hım benım gıbı katılmak ıstıyenler genelde öğrenci olcağından bosna veya campus uygun olacağı kanaatındeyım

7. asdasd91

Ynt: Konya'da Yapılması Planlanan Etkinlikler ben katılmak ısterım ama araç yok malesef
  8. asdasd91

Ynt: Konya'da Yapılması Planlanan Etkinlikler aynen katılıyorum bu hafta sonu duzenlencek etkınlıgede katılmak ısterım.
  9. asdasd91

Ynt: Konya'da Yapılması Planlanan Etkinlikler tamam ozaman gokkuşağındakı akkonakta buluşmak en mantıklısı kapanma ıhtımalı yok oranın sımdı sıra saatte :) bana her saat uyar.

10. asdasd91

Ynt: Konya'da Yapılması Planlanan Etkinlikler şimdiden 5 kişi olduk 3ü bosnadan ama :)

11. asdasd91

Ynt: Konya'da Yapılması Planlanan Etkinlikler aynen kapalı bır mekanı tercıh edelım hava şartları gıderek kotuye gıdıyo konyada :)
  12. asdasd91

Ynt: Konya'da Yapılması Planlanan Etkinlikler yanı en azından çekirdek kadroyu belirlemiş oluruz

13. asdasd91

Ynt: Konya'da Yapılması Planlanan Etkinlikler evet mantıklı ama araç sıkıntısı var suan kimler araçlarıyla katılcaksa ona göre ayarlama yapmamız gerekecek
  14. asdasd91

Ynt: Konya'da Yapılması Planlanan Etkinlikler 2 kısı vardı bu aralar ravza tarafında takılıyolar
  15. asdasd91

Ynt: Konya'da Yapılması Planlanan Etkinlikler he tamam hatırladım :)

16. asdasd91

Ynt: Konya'da Yapılması Planlanan Etkinlikler hımm bosna lisesi ne tarafta kalıyo
  17. asdasd91

Ynt: Konya'da Yapılması Planlanan Etkinlikler ıstendıkten sonra neden olmasın bu arada sen bugun ravzanın orda model araba kullanıyomuydun bi kaç saat önce :)
  18. asdasd91

Ynt: Konya'da Yapılması Planlanan Etkinlikler aynen bende de araç yok başlangıç olarak az kısıde olsa olur bence en azından temel atmış oluruz gün ayarlandıktan sonra gıdılcek bı yerde bulunur.

19. asdasd91

Ynt: Konya'da Yapılması Planlanan Etkinlikler mesela 12/13 kasım gıbı bayram donusu herkez musait ola bilirse ilk etkinliğimizi düzenliye biliriz ne dersiniz arkadaşlar.
  20. asdasd91

Ynt: Konya'da Yapılması Planlanan Etkinlikler evet bayramdan sonra kucuk bı etkınlık fena olmaz hani :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri