Arama sonuçlarınız

1. U

Deneyimsiz biri olarak İğneada'da kamp yapacağım tavsiye istiyorum

Ynt: Deneyimsiz biri olarak İğneada'da kamp yapacağım tavsiye istiyorum Cevap için teşekkürler yolladığınız konulara bakacağım :)

2. U

Kampta Güvenlik (İnsana Karşı)?

Ynt: Kampta Güvenlik (İnsana Karşı)? Büyümüşte küçülmüş derken iyi anlamda anlıyorum bunu :) Banada babam anlattı çoğunu ve onunla geze geze öğrendim :)
  3. U

Doğada Su Bulma

Ynt: Doğada Su Bulma Bilgi için teşekkürler bende ekleme yapmak istiyorum :) Toprağı biraz kazın ve ortasına bir kap koyun.Daha sonra üstüne suyu geçiren bir kumaşı gergin şekilde yerleştirin ve ortasına taş koyun.Taş koymaktaki amaç suyun ortada toplanıp aşağıya damlamasıdır.Çiğ düşen...

4. U

Kampta Güvenlik (İnsana Karşı)?

Ynt: Kampta Güvenlik (İnsana Karşı)? 8 yıldır babam ava giderken yanında bulunurum kimi zaman grupla avlanırız kimi zaman bireysel avlanırız ve bende muratkocas'a katılıyorum.Avcılar her zaman yardım eder ve kesinlikle tüfeği oyuncak olarak görmez. Ama ne yazık ki Bohçacı diye tabir ettiğimiz...
  5. U

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merabalar ben Utku.Tekirdağda yaşıyorum ve 13 yaşındayım.Küçüklükten beri outdoor aktivitelere ilgi duyarım.Babam ava,balığa giderken hep benide yanında götürmüştür.Onunla beraber çok küçük yaşlarda doğayla tanıştım ve hala faaliyetlerde bulunuyorum...

6. U

Hayatı İdame Teknikleri

Ynt: Hayatı İdame Teknikleri Doğada ateş yakmak için kaynağınız kalmamışsa biraz çikolata ve bir teneke kutudan ateş yakmak için faydalanabilirsiniz.Detaylar aşağıdaki linkte video ve resimli anlatım var http://www.kendinyapsitesi.com/proje.asp?id=149 Teşekkürler

7. U

Hayatı İdame Teknikleri

Ynt: Hayatı İdame Teknikleri Arkadaşlar öncelikle link vermek yasakmı bilmiyorum eğer yasaksa mesaj ile uyarırsanız sevinirim :) http://thepiratebay.org/torrent/5692605/Mega_Survival_Ebook_Archive_(100___books)_Wilderness_and_Urban_S Eğer ingilizceniz varsa bu ebooklarda hayatta kalma ile...
  8. U

Kamp Listesi :) Acaba Eksik var mı :))

Ynt: Kamp Listesi :) Acaba Eksik var mı :)) Sinek Kovucu bi sprey yaz aylarında yapılan kampların vazgeçilmezidir diye düşünüyorum :)
  9. U

Ynt: Deneyimsiz biri olarak İğneada'da kamp yapacağım tavsiye istiyorum Öncelikle yanıtınız için teşekkürler.Peki kamp süresi boyunca yanımda bulunması gerekenler ve almam gereken önlemler neler? Teşekkürler

10. U

Meraba arkadaşlar ismim Utku foruma yeni katıldım. 13 yaşında bir öğrenciyim.Küçüklükten beri avcılık ve balıkçılık gibi aktivitelere çok meraklıyımdır.Babam ava ve balığa gideceği zaman her zaman yanında giderdim.Bu yaz babamla kamp yapmaya karar verdik ve kamp yeri olarak İğneada'yı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,715
Kaydolan Son Üyemiz
Turker.E

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri