Arama sonuçlarınız

1. E

SONUNDA ARACIMA KAVUŞTUM

Ynt: SONUNDA ARACIMA KAVUŞTUM kazasız belasız sürüşler az akladı ben de alacam bir def :P

2. E

defneder egzost

merhabalar sevgli aile sorum şüdüur defender larda videpları izlediğimiz zaman dizellerde çok hş düdük sesi turbo sesi gibi bişey çıkıyor acaba bunu düz dizele uygulamak mumkunu mu yoka illa tdı olmasımı lazım yardımlarınızı beklıyorum saygılar
  3. E

PUMA MOTOR / DEFENDER 130ps

Ynt: PUMA MOTOR / DEFENDER 130ps peki ne kadara mal oluyor 110 luk kasa toplatacagım avantajları ve dezavantajları nedır tecrübelerinizi paylaşabilirmisniz

4. E

Takoser'den Bir Kapalı Kasa 110 Defender Daha

bakalım nasıl bişey çıkacak ortaya ben bu araca bakmıştım bende gittim mke ye kırıkkale
  5. E

Defenderciler Ön Göğüs Probleminiz Çözüldü

Ynt: Defenderciler Ön Göğüs Probleminiz Çözüldü çok hoş fakat canlıların resimlerini görürsem çok mutlu olacagım 87 ve 92 kasasına uyumludur herhalde

6. E

Ynt: Defenderciler Ön Göğüs Probleminiz Çözüldü tamam da komple herhalde ğögüs ve fiyatı nedır

7. E

Ynt: Defenderciler Ön Göğüs Probleminiz Çözüldü hadiyin ama artık difo taoplayacagım sunu görelim ve yerli sermayeye yatırım yapalım ;D
  8. E

TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 01. Bölüm Duyurusu (Belgrad Ormanları)

Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 1. Bölüm Duyurusu süper olmuş ellerinize sağlık devamını her zaman bekleyecegız ;D
  9. E

defender dizel mi benzinlimi

Ynt: defender dizel mi benzinlimi valla noktayı koymussunuz ;D

10. E

Defender aıyorumm

Ynt: Defender aıyorumm şu motor içn resmi varmı yada defendere takılobılıyormu ve performans nasıl uyumlu çalışacak mı ve fıyatı ne durumda

11. E

Ynt: defender dizel mi benzinlimi çok teşekkür ederim
  12. E

merhabalar defender ların motoruna çalıştırmadan bakmak şartı ile benzinlimi dizelmi olduğunu nasıl anlarız bu konuda ustalar ayardım beklıyorum

13. E

Satılık - Land Rover Defender 1998 TDİ

Ynt: Satılık - Land Rover Defender 1998 TDİ merhaba abi buda 3 ayın kırklarei araç şatıi bir adet 93 model benzinli var saygılar kırklaeri defterdarlığında ihalelerde var
  14. E

Ynt: Satılık - Land Rover Defender 1998 TDİ hüseyin abi senin ihaleleri nasıl kovaladığını öğrendim geçen çeşitli illerin sağlık müdürlüklerinin aracları ihale edilmiş hemde uzuc fıyata 3 5 milyara 93 94 95 moel difolar hemde 110 luk saygılar abii :o
  15. E

Ynt: Satılık - Land Rover Defender 1998 TDİ il sağlık mdüdürlükleriniz sattığı difoları getireceksiniz

16. E

Defender Operasyonu Başladı "Trabzon'dan"

Ynt: Defender Operasyonu Başladı "Trabzon'dan" ahmet bey maşallah çok güzel olmuş fakat maliyet konusunda ne çıktı ortaya bunu paylaşabilirmisin
  17. E

MKE Defender 110 Satışı

Ynt: MKE Defender 110 Satışı ben araçları sordurdum adam akıllı toplanack defender yokmuş bilginize
  18. E

Gezenbilir Kırşehir Grubu

Ynt: Gezenbilir Kırşehir Grubu teşekkür ederim abi ben difo yu kayser otokarda yaptırmak istiyorum . bakalım seni rahatsız ederim farklı bişey gelişirse

19. E

KAYSERİ OTOKAR ..BİLGİ?

Ynt: KAYSERİ OTOKAR ..BİLGİ? peki fiyatlar konusunda bir bilginiz varmıı takiiipp
  20. E

Gezenbilir Kırşehir Grubu

Ynt: Gezenbilir Kırşehir Grubu inşallah abi araclar çoğaltırsak bakalım arkadaşları gaza getiriyorumm dört çeker olsunda ne alıyorsanız dıye bir başlangız yapmak lazım . ben defender alacam mke den 110 luk yaza çıkar inşallah ::) ::)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri