Arama sonuçlarınız

1. C

Cherokee Liberty (kk) Için 3d Kauçuk Paspas

İnternet sitelerini biliyor musunuz?

2. C

Yardım Rica Ediyorum.

:)) doğru valla
  3. C

Cherokee Liberty (kk) Için 3d Kauçuk Paspas

ZJ için var mı?

4. C

Yardım Rica Ediyorum.

Evet:)
  5. C

Yardım Rica Ediyorum.

Evet bugün öğrendim öyle imiş tedavi olmuyor. Parça siparişide motor şase numarasına gerek olmadan veriliyormuş. Birşey daha öğrenmiş olduk:)

6. C

Yardım Rica Ediyorum.

Birde bu direksiyon kutusunun ayar yapıldığı bir video var YouTube da bu ayar yapılırsa direksiyon boşluğu ayarlanabilir mi?

7. C

Yardım Rica Ediyorum.

rockauto.com dan parça siparişi verirken neye göre sipariş vereceğim? Neticede motor şase numarası gerekmez mi?
  8. C

Yardım Rica Ediyorum.

Peki direksiyon kutusunu nereden alabilirim?
  9. C

Yardım Rica Ediyorum.

Cevaplar için çok teşekkür ederim. Çok makbule geçti:

10. C

Yardım Rica Ediyorum.

Sizlere birkaç sorum olacak yardımcı olabilecek varsa sevinirim. 1-97 model Grand Cherokee 5.2 im D den P ye zor geçiyor. Neden olabilir? 2-Silecekleri çalıştırınca Teyp ve alttaki Yol bilgisayarının ışıkları birkaç saniyeliğine zayıflıyor sonra geri geliyor.Neden olabilir? 3-Araç P de iken gaza...

11. C

Düşük Kilometreli Xj Arıyorum.

Tabii olur sevinirim..
  12. C

Otomatik Vites Düşük Devirde Titreme Oluyor

Hocam aynı sorun benim Nissan qashqai dede oluyor bu bahsettiğiniz valf ve valf yatakları benim araç içinde geçerli olabilir mi?

13. C

Evet yazdıklarınıza aynen katılıyorum ama bende düşük kilometre takıntısı var biraz.Düşük kilometre olsun bakım yaptırırım.Sizin arabada güzel (maşallah) kilometre nedir?
  14. C

Arkadaşlar düşük kilometreli xj arıyorum. Bildiğiniz veya elinizde varsa alabilirim.
  15. C

Ankara'da Cj toplayacak iyi usta??

Ynt: Ankara'da Cj toplayacak iyi usta?? Peki bu araçlar otomatik vitese döndürülebilirmi?? Toplam araç toplama maliyeti ne olur?

16. C

Ankara'da Cj toplayacak iyi usta??

Ankara'da CJ toplayabiliecek bilgili usta arıyorum.Yardımlarınızı bekliyorum..
  17. C

grnd cherokee 3.0 crd şanzıman arızası için ankara da usta arıyorum

Ynt: grnd cherokee 3.0 crd şanzıman arızası için ankara da usta arıyorum Tamam hocam birde bunu deniyim serviste.Çok teşekkür ederim..
  18. C

Ynt: grnd cherokee 3.0 crd şanzıman arızası için ankara da usta arıyorum Birde bunu deniyim.Hocam teşekkür ederim sağol..

19. C

Ynt: grnd cherokee 3.0 crd şanzıman arızası için ankara da usta arıyorum Hocam şöyle söyliyim..Araç yavaşlarken mesela kırmızı ışık için yavaşlarken 1 inci vitese geçerken taaakk diye vuruyor ama sağlam vuruyor.Birde 2 inci vitesten 3 üncü vitese geçerken özellikle yokuş aşağı inerken bazen çok...
  20. C

Ynt: grnd cherokee 3.0 crd şanzıman arızası için ankara da usta arıyorum Hocam peki az veya çok servis fiatları hakkında bir bilgin varmı?? Mesela normal bakım ne kadar?

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,165
Kayıtlı Üye Sayımız
167,058
Kaydolan Son Üyemiz
Fethiye Paraşüt

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.