Arama sonuçlarınız

1. ilkkandemir

Yürüyüşe Hazırlık

Ynt: Yürüyüşe Hazırlık cok guzel bi yazı olmuş, eline sağlık. yürüyüslerimizde baton kullanmamız bıze ne kadar fayda sağlar?

2. ilkkandemir

25. Üniversiteler Arası Kış Olimpiyatları ( Erzurum - 27 Ocak - 06 Şubat 2011)

Ynt: 25. Üniversiteler Arası Kış Olimpiyatları ( Erzurum - 27 Ocak - 06 Şubat 2011) güzel paylaşım.ben görevli olucaktım fakat basvurmak ıcın gec kaldım biraz 2014te tekrar erzurumda olabilir, bunun söylentileri var ama bilmiyorum ne kadar doğru olduğunu.
  3. ilkkandemir

The North Face Men’s Ultra 105 GTX XCR Çok Amaçlı bir Arazi Ayakkabısı

Ynt: The North Face Men’s Ultra 105 GTX XCR Çok Amaçlı bir Arazi Ayakkabısı 180TLye aldım şu an için çok memnunum

4. ilkkandemir

Bu yaz temmuz ayında doğu karadeniz turu planlıyorum

Ynt: Bu yaz temmuz ayında doğu karadeniz turu planlıyorum atakan bey ben de yazın haziran ayında trabzondan başlayan ve batıya dogru bır yuruyuş planlıyorum. erzurumda yaşıyorum. ilk tecrubem olucak, güzargah konusunda bana da yardımcı olabılırsenız sevinirim facebook.com/1907unifeb1907...
  5. ilkkandemir

ilk tecrübem için önerileriniz

Atatürk üniversitesinde öğrenim gören iki arkadasız, yapacagımız yürüyüş ve kamp şeklindeki konaklamalar içinyaklaşık bir sene önce hayallerimiz ve araştırmalarımız başladı ve bu yaz okulun bitmesiyle ilk adımı atıyoruz. malum öğrenciyiz, bütçemiz kısıtlı, tecrübemiz yok sıfırdan çıktık yola...

6. ilkkandemir

Malzeme Bakımı

Ynt: Malzeme Bakımı Paylastiginiz bilgiler icin tesekkurler

7. ilkkandemir

ayakkabı tavsıyesı..

Ynt: ayakkabı tavsıyesı.. Daha cok bisikletle seyahat edecegmz icin bilek hareketinin kolayca saglanmasi acisindan bilegi sarmayan ayakkabi daha uygun sanirim.yani oyle tahmin ediyorum. Verdiginiz bilgiler icin cok tesekkur ederim...
  8. ilkkandemir

ayakkabı tavsıyesı..

Ynt: ayakkabı tavsıyesı.. Kullanma amacımız; bısıkletle ege turuna cıkıcaz ve uygun yerlerde dag yuruyusune cıkmak. Bu spora yenı basladıgmız ıcın pek bı bılgımız de yok acıkcası.bu amaca uygun ve bu aktıvıtelerde kullanabılecegımız ayakkabı nasıl olmalı? Tesekkur ederım.
  9. ilkkandemir

Çadır Alırken; Tercihlerimizi En Çok Neler Etkiliyor?

Ynt: Çadır Alırken; Tercihlerimizi En Çok Neler Etkiliyor? Square 3 kısılık onerırmısınız?

10. ilkkandemir

ayakkabı tavsıyesı..

North face hedgehod gtx xcr almayı dusunuyorum, tavsıye edermısınız?

11. ilkkandemir

çeŞme-kusadası-dıdım-bodrum bısıklet ve kamp

Cesmeden baslayarak, kusadası dıdım bodrum arasında bısıklet ıle seyahat ederek, kamp yapmayı dusunuyoruz 2 arkadas. Yol uzerındekı tesısler, nasıl bır yol ızlememız gerektıgı, hakkında goruslerınızı paylasırsanız sevınırım arkadaslar..
  12. ilkkandemir

Sırt Çantası Tavsiye...

Ynt: Sırt Çantası Tavsiye... Bılgılendırmelerınız ıcın tesekkur ederım. Ben bıraz daha arastırma yaptım, the north face terra 65 ınceledım. Sanırım dogru bır secım olabılır.

13. ilkkandemir

Sırt Çantası Tavsiye...

Ynt: Sırt Çantası Tavsiye... Merhabalar arkadaşlarz.Biz 2 arkadaş çanta alıcaz fakat fazla bir bilgimiz yok...2 çanta modeli sorucağız size,bunlar hakkında fikirleriniz ve varsa önerileriniz nelerdir?...(150-250 tl arasında modellerle ılgılenebiliyoruz) tavsiyeleriniz ve ilginiz için teşekkür...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,165
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri