Arama sonuçlarınız

1. dentist

Alınık Discoverer Stt 31x10,5x15

Ynt: Alınık Discoverer Stt 31x10,5x15 siz bir adet arıyormuşsunuz yeni farkettim pardon.kolay gelsin

2. dentist

Alınık Discoverer Stt 31x10,5x15

Ynt: Alınık Discoverer Stt 31x10,5x15 hiç yıpranmamış aradığınız lastik arabamın üzerinde var.ben de bf goodrich arıyorum.satın almakla ilgilenirseniz bilgilerinize.
  3. dentist

Araçta Çift Akü İşe Yarar mı.?

Ynt: Araçta Çift Akü İşe Yarar mı.? hocam bilgi için çok teşekkürler.deneyim bu işte.muhtemelen bizde de böyle bi sıkıntı var.çift aküden vazgeçelim o zaman.optimayı alıp bagaja atalım akü bittikçe destek atarız.en akıllıca çözüm bu gibi.

4. dentist

Ynt: Araçta Çift Akü İşe Yarar mı.? öneri için teşekkürler ama istanbul şansım yok maalesef.dinamoya falan baktılar ama sorun yok gibi onlarda.gc ye taktıran varmı çift akü?
  5. dentist

herkese merhaba.belki aynı soruları soruyorum ama sitenin arama motorunda bulamadım.bizim araç gc 5.9.aküyü yeni aldık 74 amper ters kutup delco marka.fakat sürekli sorun yaşıyoruz.akü bitiyor.acaba araca çift akü koyabilirmiyiz sisteme fazla ellemeden.yardımcı olan herkese teşekkürler

6. dentist

Satılık - 1998 Model Grand Cherokee 5 .9

Ynt: Satılık - 1998 Model Grand Cherokee 5 .9 onu da sonradan fark ettim. çaktırmasaydın keşke murat hocam. :D :D :D :D aynı konuda iki kere şaşırdım puhahahahaha

7. dentist

Ynt: Satılık - 1998 Model Grand Cherokee 5 .9 yooo yazmışız yav :D :D :D
  8. dentist

Ynt: Satılık - 1998 Model Grand Cherokee 5 .9 evet onu yazmamışız.98 model.bu arada sağol ozan
  9. dentist

birde tarotodan alınan orjinal flanşlar takıldı daha dengeli olması için.ön rotiller ve yanlış bilmiyorsam rot başları falan(çok iyi anlamıyorum)akgün usta tarafından orjinal amerikan parçalarıyla değiştirildi.

10. dentist

bu arada araç grand cherokee eksik bilgi yazılmış pardon

11. dentist

arkadaşlar merhaba.resimleri akşama veya yarına yüklerim.kısaca araçtan bahsedeyim.171 bin km.31 inch cooper stt lastik.yeni jantlar(eskileri de verilecek)4 inch rough country yükseltme kiti orjinal bushwacker dodik şnorkel(süs için değil bağlantıları tam)ön arka istavrozlu şaft arka akslar tar...
  12. dentist

elmadağda fırtına ortasında bir mini saplantı

Ynt: elmadağda fırtına ortasında bir mini saplantı teşekkürler.ama masrafsız atlattık bu sefelik.

13. dentist

OFF ROAD İÇİN ARAÇ TAVSİYESİ

Ynt: OFF ROAD İÇİN ARAÇ TAVSİYESİ sizde zehirlenmişsiniz hadi geçmiş olsun :D :D :D hazır olun para saçmaya :D :D :D :D :D
  14. dentist

Ynt: elmadağda fırtına ortasında bir mini saplantı bu arada ozan a da çok teşekkür ederim.işi gücü bırakıp yardıma geldi.sonrada mafsalı kırdı bizim için.hoş çıkaramadı bizi ama en azından denedi. ;D ;D ;D şaka bir yana sağolsun ozan.o gelmese sabahlamıştık.
  15. dentist

Ynt: OFF ROAD İÇİN ARAÇ TAVSİYESİ dediğim gibi benim araç sömürüyor.savaş bey 14 veya 15 e umarım temiz bulursunuz.bulamazsınız anlamında söylemiyorum temennim budur.biz arkadaşla ortak aldık aracı geçen sene.bize 5.9 u tavsiye ettiler 22 ye aldık yaptırdık masraf ettik.satarken asla...

16. dentist

Ynt: elmadağda fırtına ortasında bir mini saplantı çıkarıldı.aslında çıkarılma videolarıda var aynı adreste.
  17. dentist

http://www.youtube.com/watch?v=sJoyejW4f1Q&feature=autoplay&list=UL_M-4B4mrEWw&playnext=2 saplandınmı böyle saplanacaksın arkadaş ::) ::)
  18. dentist

Ynt: OFF ROAD İÇİN ARAÇ TAVSİYESİ öncelikle konfor da arıyorsanız jeep doğru tercih.güç hiç birinde grand cherokee nin yanına bile yaklaşamaz ;D ama yakıta gelince iş size söylenen gin değil.ben hiç ölçmedim ölçmeye tırstığım için.ölçüp de canım sıkılmasın binerken kızmayım diye.araba feci...

19. dentist

aks kesme

Ynt: aks kesme geçmiş olsun dilekleri için herkese çok teşekkür ederim.araba halloldu nihayet.tar oto dan heavy duty akslar geldi.orjinaliyle değişti.şimdi her şey yolunda bakalım.
  20. dentist

ARAZİDE TROFF

Ynt: ARAZİDE TROFF bizim arabalarmı böyle gidemiyor bizmi böyle gidemiyoruz. :-\ :-\ :-\ :-\

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,060
Kayıtlı Üye Sayımız
166,961
Kaydolan Son Üyemiz
Nehir Doğann

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.