Arama sonuçlarınız

1. kkoray

Bu Telsizin özellikleri nasıldır?

Ynt: Bu Telsizin özellikleri nasıldır? kmt denizcilikte kullanılırki gemi telsizleri sabit frekanslı vhf çalışır. amatör telsizlerde kullanımı yasaktır. amatör telsiz sahipleri yönetmeliğin belirttiği aralığıbelirtilen güçte ve belirtilen modülasyonda kullanırız.

2. kkoray

cb ve pmr telsiz aldım ama

Ynt: cb ve pmr telsiz aldım ama sanırım wouxun için soruyorsun antenin yanındaki düğmeyi saat yönünde çevirirsen kanallar yükselerek gider. yani 1.ch 2.ch diye. saat yönünün tersine azalır. saat yönünün tersinde dayandığı nokta 1. kanaldır. yazılar varsa kanal tuşunun üzerindeki çizgi kanal...
  3. kkoray

Ynt: Bu Telsizin özellikleri nasıldır? o sorular başta göz korkutur ama sınava girince kolaylıkla yaparsınız.çalışmak sınavdan daha zor.

4. kkoray

Araç Telsizleri İle İlgili..

Ynt: Araç Telsizleri İle İlgili.. 5KWlık telsizi marconi selex firmasında askeriye için ürettik ve testlerinde bulunmuştum. anten gücü konusunda da sizinkinden farklı birşey söylemedim zaten yanlış anlamış olabilirsiniz. belkide ben tam anlatamadım. aynı direnç değerindeki 1/4 W direnç ile 1W...
  5. kkoray

Ynt: Bu Telsizin özellikleri nasıldır? bir not daha 0,5 W üstü lisansa tabi. sınavlar 6 ayda bir siteyi takip ederseniz sınav duyurusu yapılır. ondan sonra kafanızdaki dertler biter. rahat rahat alır kulllanırsınız.

6. kkoray

Ynt: Bu Telsizin özellikleri nasıldır? ayrıca yurtdışı telsiz alımında gümrük kontrolüne takılırsa lisansınız olmadan alamazsınız. bu tarz telsizleri kullanırken karşı tarafın gönderme gücü düşükse siz çağrı yapsanız ve karşı taraf duysa bile verdiği cevap size ulaşmamayabilir. yani sizde 5W...

7. kkoray

Ynt: Bu Telsizin özellikleri nasıldır? yüklenir, fakat dediğim gibi kablosunu ve yazılımını bulmak gerek. 7w olduğu için zaten yasak 5w lıklara bakın
  8. kkoray

Ynt: Bu Telsizin özellikleri nasıldır? ne yazık ki herkez duyarlı değil. ağırlığından dolayı sürekli taşırmısınız bilmem ama mantıklı. telsizlerin pc bağlantıları ve yazılımları oluyor onlar vasıtasıyla istenilen frekanslar yüklenebiliyor. kablo ve yazılımı bulma kolaylığı ne kadar bilindik...
  9. kkoray

Ynt: Bu Telsizin özellikleri nasıldır? kayak'da ağırlık önemli diye düşünüyorum. kayak yaparken çanta falan taşımadığım için tam fikir yürütemeyebilirim. bölgede kullanılırsa pmr 446 0,5 w lık el telsizleri kullanılıyordur. sizinde almanız gereken en iyisi 5Wlık pmr446 telsiz almanız. hyt...

10. kkoray

Ynt: Bu Telsizin özellikleri nasıldır? yeni farkettim sadece bunu sormak için mi üye oldunuz siz. kendinizi tanıtsanız daha iyi yardımcı oluruz.

11. kkoray

Ynt: Bu Telsizin özellikleri nasıldır? GMRS frekansları 16 kanaldır. eğer gmrs yüklü ise diğer pmr446 telsizler ile görüşemezsiniz. ülkemizde izin verilen çıkış gücü 5W olarak biliyorum. fiyat olarak çok cazip ama yazdığım sebeplerden dolayı elinizde kalabilir. ayrıca frekansları yüklemek...
  12. kkoray

Ynt: Araç Telsizleri İle İlgili.. antenlerin watından ziyade sizin anteni beslediğiniz watt önemli. antenler ayrı güç kaynakları olan elemanlar değildir. pasif çalışırlar siz ne kadar güç verirseniz onunla çalışırlar. örnek olarak 400W telsizler askerlerin çanta gibi sırtlarında taşıdıkları...

13. kkoray

Ynt: Araç Telsizleri İle İlgili.. Ozan ÇAĞMAN DNS İç ve Dış Ticaret Bağdat Cad. No: 204/2 Çiftehavuzlar, Kadıköy - İstanbul Tel : +90 216 355 7 300 Faks: +90 216 355 7 301 GSM: +90 533 684 0 981 www.dnsonlineshop.com
  14. kkoray

Midland 203 CB Araç Telsizi Kampanyası ! ** 179,90 TL **

Ynt: Midland 203 CB Araç Telsizi Kampanyası ! ** 179,90 TL ** takipteyim. arıyordum zaten iyi fırsat olur
  15. kkoray

Ynt: Araç Telsizleri İle İlgili.. cb telsizler lisanssız olduğu için al-tak-çalıştır olarak herkez alıp kullanabiliyor. cb fm bandlarının listesini http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=70432.20 adresinden de görebilirsin. eğer cb telsiz takarsanız aracınıza bu listenin çıktısınıda mike'ın...

16. kkoray

2011 kasım ayı amatörtelsizcilik sınav sonuçları açıklandı

Ynt: 2011 kasım ayı amatörtelsizcilik sınav sonuçları açıklandı evet öyleymiş gittiğim şubedeki bilmiyormuş. başka şubeden kolaylıkla yaptım. teşekkürler
  17. kkoray

Ynt: Araç Telsizleri İle İlgili.. PWR telsizler 400MHz yerine 446MHz olacak yanlış yazmışım kusura bakmayın.
  18. kkoray

Dacia Duster Sahipleri Listesi

Ynt: Dacia Duster Sahipleri Listesi 115. koray 4x4 1.5 dci bazalt gri Ankara

19. kkoray

Ynt: Araç Telsizleri İle İlgili.. sitede daha tecrübeli ve bilgi sahibi olanlar net ve daha geniş cevap verirler. ben hattim olmayarak kısa bir giriş yapayım. CB telsizlerin ve Pwr telsizlerin çalışma frekansları farklıdır. yani birbirlerini görmezler. kabaca söylemek gerekirse cb telsizler (ki...
  20. kkoray

Pmr 446 lisansız telsiz hakkında

Ynt: Pmr 446 lisansız telsiz hakkında iş yerinde brondi fx4 kullanıyoruz. fiyatına göre fena değil ama biraz daha fazla verip daha iyisini almayı yeğlerim

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR