Arama sonuçlarınız

1. P

Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs) Mehmet ağabeyim, Allah eline, koluna saglik ve derman versin. En kisa sürede uğraşlarinin karşiliğini görmen dileklerimle kolay gelsin diyorum.

2. P

Mercedes 207 Alkoven (2. Karavanımız)

Ynt: Mercedes 207 Alkoven (2. Karavanımız) Beklentiler yüzünden uygun olmayan bir mesajdı. Özür dilerim. İnşaallah sıkıntılarınızı atlatır tekrar daha iyi ve daha güzel bir karavan sahibi olursunuz. Herşey bizler için sonuçta. Kimsenin de kimseye tabiki bir yemini yok. Dediğim gibi keşke biraz...
  3. P

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Rifat Tülün (rtulun)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Rifat Tülün (rtulun) Sayın Rıfat bey ağabey, Ruhsatınız hayırlı olsun. Allah, kazasız belasız binmek ve gezmek nasip etsin. Belgesel nitelikli yapım aşamalarınızı heyecan ve zevkle okudum. Çalışmalarınızla kendi camper'ini yapmaya niyetlenen...

4. P

Mercedes 207 Alkoven (2. Karavanımız)

Ynt: Mercedes 207 Alkoven (2. Karavanımız) Is that all? (Bu kadar mı?)
  5. P

Karavanımın Yapım Aşamaları; Iveco Camper - Ümit (centilmen)

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; Iveco Camper - Ümit (centilmen) Ümit bey merhaba, Forumda yenilerdenim. Karavanınızın yapılış sürecini başından sonuna kadar büyük bir merakla okudum. Merak ettiğim için soruyorum, karavanınızı kullanıyormusunuz yoksa sattınız mı? Kullanıyorsanız...

6. P

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Yusuf Usta, çok teşekkür ederim. Karavanınızı ev almak için sattığınızı biliyorum. "Karavancı" olarak size deneyiminizi, tecrübelerinizi ve gönlünüzü karavancı olmak ve kendi karavanını yapmak isteyenlere adamış olduğunuz için dedim. "Duygusal!" açıdan...

7. P

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Sayın "yaybek" karavancı yusuf usta, Kendi karavanını kendi yapan ve yapanların yoldaşı ve yardımcısı olarak bir gün bizlere de yardımcı olmanızı, yol göstermenizi temenni ederek hoşbulduk diyorum. Sağlıcakla kalın.
  8. P

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Teşekkürler Ömer bey, Karavan sevdalısı olarak hoşbulduk.
  9. P

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Hoşbulduk Rifat bey, Darısı başımıza, Teşekkürler.

10. P

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Sayın (orbay74) Mehmet bey ağabeyim, Hoşbulduk, sıcak ve içten karşılamanız için teşekkür ederim. Yüreğimdeki duyguları çok güzel yazmışsınız. İçtenliğinizi ne güzel dile getirmişsiniz. Sizin gibi güzel insanların bulunduğu ortamdan ayrılmak ne mümkün.. İnşaallah...

11. P

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Teşekkkür ederim Cavid bey, hoşbulduk. İnşaallah, bu sefer gerçekleşir. Saygı ve selamlarımla. Mustafa Kazan
  12. P

Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs) Sayın Mehmet Ağabey, 25 sayfalık karavan yapım maceranızı ve çalışmalarınızı büyük bir keyif ve heyacanla okuyup bitirdim. Siteye yeni bir üye olarak acı kaybınızdan dolayı gecikmiş de olsa başınız sağolsun diyor, yaşadığınız...

13. P

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Tüm karavancı arkadaşlara, ağabeylere ve kardeşlerime Merhaba, Ben Mustafa Kazan, 46 yaşındayım, evli ve bir kız çocuğu babasıyım. Serbest olarak bilgisayar (pek iş çıkmasada) teknik servis işleri yapmaktayım. 3 sene öncesi profesyonel anlamda ciddi olarak bir...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,977
Kayıtlı Üye Sayımız
166,729
Kaydolan Son Üyemiz
zeugmasardes

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri