Arama sonuçlarınız

1. B

Actyon Sports Kullanıcıları Listesi

arkadaşlar 7nisanda msj göndermişim beni niye bu gruba dahil etmiyorsunuz.

2. B

2012 Actyon Sportsları Gördünüz Mü ??

Ynt: 2012 Actyon Sportsları Gördünüz Mü ?? yazdıklarınızı takip ediyorum çokta hoşuma gitti.hazır sizi bulmuşken aracımla alakalı bazı sıkıntılarım var yardımcı olursanız sevinirim.Benim aracım 2010 model action sports 4x4 otomatik . İlk sıkıntıyı 35000kmde şanzımanla alakalı yaşadım daha sonra...
  3. B

Sticker'i Olmayan Arkadaşların Dikkatine..!

Ynt: Sticker'i Olmayan Arkadaşların Dikkatine..! levent bey 2det büyük 2adet küçük banada yollarmısınız. Bahattin ŞANLI Küçük minare mah.Çarşıbaşı cd.Mustafa Turgut Bey Apt altı NO:8-1 SİVAS(ÖZŞAN MÜHENDİSLİK)

4. B

SRC ve K BELGESİ

Ynt: SRC ve K BELGESİ evet listede bizim araçlar yok ama yinede tufaya gelmeyelim malum cezalar çok ağır k2 belgelerimiz var ama SRC'yi iyi araştırmak lazım
  5. B

ACTİON SPORTS OTOMATİK GAZ PROBLEMİ

Ynt: ACTİON SPORTS OTOMATİK GAZ PROBLEMİ arkadaşlar benim problemler şanzıman değiştikten sonra ortadan kalktı fakat özellikle kalkışlarda sadece 1vitesten 2.vitese geçerken vuruntu yapıyor diğer vites geçişleri sarsntısız ve sessiz . sizce bu problem neden kaynaklanır servisin otomatik şanzımn...

6. B

SRC ve K BELGESİ

Arkadaşlar şirket adına kayıtlı action sports pikup için SRC belgesi gereklimi bu konuda bilgisi olanların yardımını bekliyorum . ruhsatta hususi yük nakli yazıyor...

7. B

ACTİON SPORTS 4X4 6AT YAKIT TüKETİMİ

Arkadaşlar aldığımdan beri aracın yakıt tüketimini hiç ölçmemiştim . pazartesi depoyu fulleyip ölçüm yaptım ve 100kmde 12l şehiriçinde yaktığını gördüm inanın arabayı tekrar sevmeye başladım fabrika verilerinde 11,2 lt yazıyor ve gerçek şehir içi kullanım 12lt arada çok az bir fark var.Belki...
  8. B

Actyon Sports Kullanıcıları Listesi

Bahattin ŞANLI SİVAS Action sports 4x4 otomatik 2010
  9. B

actyon sport'a dodik yaptırdım

Ynt: actyon sport'a dodik yaptırdım arkadaşlar bende dodik alacam ali ustayla görüşeceğim , fakat ben sivastayım siparişle getirtip takan arkadaş varmı merak ettim uyumsuzluk gibi problem varmı

10. B

Gezenbilir Sivas Grubu

Ynt: Gezenbilir Sivas Grubu Hüseyin bey tanıyorum sizi ben Özşan Mühendislik Bahattin adım . Uğrar bi çayınızı içerim sizler kadar bu işlerde profesyonel değilim ama zamanla alışırız en azından stres atarız.Aracım 2010 ssangyong action sports mutlaka görmüşünüzdür , zaten sivasta bikaç tane var.

11. B

Gezenbilir Sivas Grubu

Ynt: Gezenbilir Sivas Grubu arkadaşlar meraba benide aranıza alırsanız sevinirim kök teknik bülentle daha önce tanışmıştık ssangyong pikap için flanş konusunda yardım istemiştim ama hatırlamayabilir bayağı bi zaman geçti.Bende ufaktan Off road'a merak sardım etkinliklere katılmak isterim.
  12. B

Ynt: ACTİON SPORTS OTOMATİK GAZ PROBLEMİ bende anlayamadım serviste çözemedi şu anda hiçbir problem yok kışın özellikle sabahları başıma gelen bir olay sonuçta burdaki servis elinden geleni yapıyor ama otomatik şanzıman konusunda çokta bilgili değiller . özellikle konuyu açtımki aynı problemle...

13. B

Ynt: ACTİON SPORTS OTOMATİK GAZ PROBLEMİ benim araçtaki problemin şanzımanla alakalı olduğunu düşünmüyorum çünkü şanzıman garantiden sıfır değişti ses,hırıltı ve vuruntu ortadan kalktı ama özellikle soğuk havalarda gazı geç algılıyor sadece geri vitesde; geri vitese alıp gaza basıyorum araç...
  14. B

ARKADAŞLAR ARANIZA YENİ KATILIYORUM. YAKLAŞIK 1YILDIR 2010 MODEL ACTİON SPORTS 4X4 6AT ARAÇ KULLANIYORUM ARACIMDAN ÇOK MEMNUNUM FAKAT YAKLAŞIK 5 AY KADA ÖNCE ŞANZIMAN PROBLEMİ YAŞADIM İLK BAŞLARDA ÖZELLİKLE 2000 DEVİRDE ARAÇ'DA SANKİ METAL SÜRTER GİBİ HIRILTI GELMEYE BAŞLADI AMA BU PROBLEM...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,989
Kayıtlı Üye Sayımız
166,738
Kaydolan Son Üyemiz
EzelB

Çevrimiçi üyeler

Geri