Arama sonuçlarınız

1. yildo46

Satılık Sıfır Willys Ve Cj5 Parçaları

Elimizde kullanılmamış CJ ve Willys jeep grubuna ait bazı parçalar vardır Aşagıda Listeliyorum İlgilenenler Arayabilir - Devirdaim - AKS - Porya - Benzin Tankı ( Willys ) - Şaft ve Akisler -Kampana - Eksantrik Mili ÜRÜNLERİN HEPSİ 4 SİLİNDİRLİ VE 6 SİLİNDİRLİ JEEP MOTORLU ARAÇLAR İÇİN...

2. yildo46

Herkese Merhaba Benimde Cj5 Var Km Halatı Bozuk Gayzer Şanzuman Var Üzerinde H

Ynt: Herkese Merhaba Benimde Cj5 Var Km Halatı Bozuk Gayzer Şanzuman Var Üzerinde H kardeş anladıgım kadarıyla şanzımanın 4 ileri sr4 şanzıman diye geçer, orjinal bi şekilde sr4 halat olarak alabilirsin saatin ve şanzımanın alttan bi fotosunu örneklersen yardımcı olabilirim.
  3. yildo46

Hardtoplu Cj5

Ynt: Hardtoplu Cj5 Teşekkürler sagolun

4. yildo46

Hardtoplu Cj5

Ynt: Hardtoplu Cj5 tamam arkadaşım sen kiminle görüştüysen bildigin kadarıyla yada fotograflardan tanıdıgın kadarıyla yardımcı olamaya devam et.
  5. yildo46

Hardtoplu Cj5

Ynt: Hardtoplu Cj5 kardeş lütfen sen o abinle beni karıştırma aracın son halini ve yapılanları incelemeden konusmanız bence yanlış bişi.

6. yildo46

Hardtoplu Cj5

Ynt: Hardtoplu Cj5 arkadaslar öncelikle ilginize teşekkürler, evet arac daha önce tekirdağ ilinde kullanılmıştır aracım sonradan yapma cj7 dir. orjinallik kısmına gelince zaten öyle bi iddaamız olmadı.

7. yildo46

Hardtoplu Cj5

aracımı satılık ilan kısmandan inceleyebilirsiniz.
  8. yildo46

Galloper İçin Far Lazım

arkadaslar hyundai galloper için sağ far lazım yeni yada çıkma olabilir... ne yazıkki far servistede bulunmuyor elinde olan arkadaşların yardımını bekliyorum.
  9. yildo46

SUZUKİ İÇİN ORJİNAL 15'' JANTIMII 16'' JANTLA TAKAS ARIYORUM

Ynt: SUZUKİ İÇİN ORJİNAL 15'' JANTIMII 16'' JANTLA TAKAS ARIYORUM Elimde 5 adet suzuki samurai demir ofsetlendirilmiş jant vardır. (orjinal jant ters takılmıştır dışa5cm offset) ( jeep cj, suzuki ve lada niva ) 5x 139.7 fiyat olarak pazarlıksız 500 tl. 0532 584 43 01

10. yildo46

satılık grand vitara parçaları 2000 - 2005 arası

Ynt: satılık grand vitara parçaları 2000 - 2005 arası 2.5 v6 motor var

11. yildo46

Woswos motoru arıyorum

Ynt: Woswos motoru arıyorum ne demek ben teşekkür ederim düştüğünüz durum aynı şekil benimde başımdaydı bende 3 adet motordan topladım inşallah uygun rakama komple faturalı bulur işinizi daha kolay halledebilirsiniz.
  12. yildo46

Satılık Suzuki Grand Vitara YEDEK PARÇA

satılık grand vitara dan çıkma komple hidrolik direksiyon sistemi 650tl 2000 vitara orjinal tamponlar tanesi 200 tl dodikler adet 100 tl airbagli direksiyon çok temiz sağlam orjinal 350 tl orjinal komple sunroof herşeyi üzerinde 400 tl automatik şanzıman 2500 tl

13. yildo46

Woswos motoru arıyorum

Ynt: Woswos motoru arıyorum slmlar kolay gelsin inşallah faturalı motorunuzu bulabilirsiniz motor olarak değilde, motor parçası gerek olursa yardımcı olabilirim.
  14. yildo46

satılık cj5 1977

Ynt: satılık cj5 1977 ayrıca saç yapım hardtop ve kışlık kapıları mevcuttur tüm parçaları ve elimizde bulunan yedekleriyle teslim.
  15. yildo46

satılık cj5 1977

Ynt: satılık cj5 1977 zevk meselesi saygı duyarım eleştiri aldıgı tek nokta tampon oldu, ama orjinal tampon üzerine geçme krom söküp takması çok kolay, ön ve arka orjinal tamponları aracın üstünde kromları çıkartabiliyorsunuz istediğiniz zaman.

16. yildo46

satılık cj5 1977

jeep 1977 model cj5 araç komple revizyonludur, motor şanzıman ve tüm aksam orjinaldir. fiyat olarak düşündüğümüz rakam 16000 tl nakit olarak satılıktır pazarlık payımız araç başında yapılacaktır.
  17. yildo46

satılık 2500 v6 suzuki üst silindir kapakları dolu

Ynt: satılık 2500 v6 suzuki üst silindir kapakları dolu guncel.
  18. yildo46

satılık grand vitara parçaları 5k

99 grand vitara satılık parçalar[/size]2500 v6 suzuki motor üst silindir kapakları dolukapaklar temiz ve oynanmamıştır.ön ve arka tamponlar ve dodiklersuzuki grand vitara ihtiyacı olanlar ulaşabilir.0532 584 43 01[size=2em]

19. yildo46

satılık 2500 v6 suzuki üst silindir kapakları dolu

99 grand vitara satılık parçalar 2500 v6 suzuki motor üst silindir kapakları dolu kapaklar temiz ve oynanmamıştır. ön ve arka tamponlar ve dodikler suzuki grand vitara ihtiyacı olanlar ulaşabilir. 0532 584 43 01
  20. yildo46

Niva mı? Frontera mı?

Ynt: Niva mı? Frontera mı? slm kardeş konfor, şekil ve kalıte dersen illaki opel yalnız agır şartlarda eminimki niva başarı sergileyecektir. bana göre eğer şehir içi kullanım gerektirmeyecekse acımayacak bi araç ise niva derim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,869
Kayıtlı Üye Sayımız
166,942
Kaydolan Son Üyemiz
esesleem

Çevrimiçi üyeler

Geri