Arama sonuçlarınız

1. A

Başşağlığı

Çok değerli Gezenbilir üyesi, SİDOF'un çok sevilen başkanı, değerli arkadaşımız dostumuz Bülent KÖK hakkın rahmetine kavuşmuştur. Kendisine Allahtan rahmet diler, tüm geride kalan ailesine sabır ve Başsağlığı dilerim.

2. A

SATLIK ICOM IC-2725 DUAL BANT TELSİZ

Ynt: SATLIK ICOM IC-2725 DUAL BANT TELSİZ Cihaz satılmıştır.İlan silinebilir.
  3. A

Ynt: SATLIK ICOM IC-2725 DUAL BANT TELSİZ irtibat tel. 0505 225 61 08

4. A

Telsizin resmi aşağıdaki linktedir.Sıfırdan tek farkı Kutusunun olmamasıdır.Amatör firekanslar yüklüdür.Fiyatı 900 TL dir.Amatör lisanslı kişilere satlıktır. http://img411.yukle.tc/image.php?id=393230032012881.jpg
  5. A

ALAN HP 446 pROFESYONEL KASA PMR TELSİZ

Ynt: ALAN HP 446 pROFESYONEL KASA PMR TELSİZ http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-lisanssiz-telsiz-fiyat-dustuuuu-alan-hp-446-0-5-5-watt-profesyonel-pmr-telsiz-71137869/detay/

6. A

ALAN HP 446 pROFESYONEL KASA PMR TELSİZ

İLAN DETAYLARI http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-lisanssiz-telsiz-alan-hp-446-0-5-5-watt-proesyonel-pmr-telsiz-67587805/detay/

7. A

SATLIK ÇOK TEMİZ CB CİHAZLAR VE ANTEN

Ynt: SATLIK ÇOK TEMİZ CB CİHAZLAR VE ANTEN İlanımdaki bütün cihazlar ve anten satılmıştır.
  8. A

SIFIRA YAKIN SATLIK ALAN 54-E 40 FM TELSİZ

Ynt: SIFIRA YAKIN SATLIK ALAN 54-E 40 FM TELSİZ Cihaz satılmıştır
  9. A

SIFIRA YAKIN SATLIK ALAN 54-E 40 FM TELSİZ

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-lisanssiz-telsiz-midland-alan-54-e-40-fm-cok-az-kullanildi-57235193/detay/ MİDLAND ALAN 54 E- 40 FM - CİHAZIN JELATİNLERİ BİLE SÖKÜLMEMİŞ-RESİMLER CİHAZIN KENDİSİDİR.MÜKEMMEL TEMİZLİKTE, NEREDE İSE SIFIR BİR CİHAZ ALANA HAYIRLI OLSUN.NOT:KARGO...

10. A

Ynt: SATLIK ÇOK TEMİZ CB CİHAZLAR VE ANTEN UNİDEN SUPER TEAC MARKA CİHAZ SATILMIŞTIR MİDLAND ALAN 28-D CİHAZ İÇİN FİYAT 200 TL DİR.İLAN GÜNCEL

11. A

Yapmadan Dönme

Ynt: Yapmadan Dönme He gardaş he, olsada yesek :)
  12. A

Ynt: SATLIK ÇOK TEMİZ CB CİHAZLAR VE ANTEN Linkoln cihaz, anten ve mayk satılmıştır.Diğer cihazlar için ilan güncel.....

13. A

Ynt: SATLIK ÇOK TEMİZ CB CİHAZLAR VE EKİPMANLARI İlan günceldir.Telsizlerin fiyatlarını indirdim President Lincoln 400 tl Alan 28-d 200 tl super teac-250 tl
  14. A

Yapmadan Dönme

Ynt: Yapmadan Dönme Ömür lokantasında bol daneli tereyağlı işkembe içmeden :)
  15. A

Yapmadan Dönme

Ynt: Yapmadan Dönme Cb konusunda elimden geldiği kadar size yardımcı olmaya çalışırım.Görüşüp tanışmak üzere...

16. A

Yardım President J.F.K II

Ynt: Yardım President J.F.K II Emè bey büyük ihtimaöe cihazın anten bağlantılarında bir sorun var gibi geldi bana.Anten bağlantılarını kollektörden başlayarak antene kadar kontrol edin.Bağlantılarda kısa devre var gibi geldi bana.
  17. A

Yapmadan Dönme

Ynt: Yapmadan Dönme Bizimde çorbada tuzumuz olsun.Çerkezin çay ocağında çay yada kahve içmeyi unutmayalım.
  18. A

Yapmadan Dönme

Ynt: Yapmadan Dönme Sayın kökteknik bugün dükkanın önünden geçerken arabanızın üzerinde forumun amblemini gördüm ve bugün burada da profilizde forumun Sivas temsilcisi olduğunuzu gördüm.jipiniz gercekten devasa gözüküyor.Özellikle üzerindeki cb antenleri ilgimi çekti,Özellikle ön tamponda...

19. A

Ynt: SATLIK ÇOK TEMİZ CB CİHAZLAR VE ANTEN Dediğiniz fiyatlara alabilmeniz sizin kazancınızdır.Ama bu cihazların fiyatlarını ben çok iyi biliyorum satılmazlarsa canımız sağ olsun nostalji olsun der arada sırada propagasyonlarda uzaklarla konuşuruz :)
  20. A

Ynt: SATLIK ÇOK TEMİZ CB CİHAZLAR VE ANTEN Güncel...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
Kayra açık

Geri