Arama sonuçlarınız

1. Defendermania

Navara Yapımı Hakkında Yardım Lütfen!!!!

Ynt: Navara Yapımı Hakkında Yardım Lütfen!!!! Aşağıdaki linke tıklayıp aşağılara indiğinizde resimleri göreceksiniz. https://www.facebook.com/natua.jeep/photos_all

2. Defendermania

Navara Yapımı Hakkında Yardım Lütfen!!!!

Ynt: Navara Yapımı Hakkında Yardım Lütfen!!!! Natua Jeep Balıkesir'de muhteşem bir Navara yapmıştı. Facebook sayfalarından detaylarını görebilirsiniz. Umut(sword7) da forumda yazınızı görünce yardımcı olacaktır.
  3. Defendermania

Defender Sahipleri Arasına Katılmak İstiyorum, Yardım Lütfen:)

Ynt: Defender Sahipleri Arasına Katılmak İstiyorum, Yardım Lütfen:) Evet bunları yazalı 2 yıldan birkaç gün fazla olmuş...Son durumu özetleyeyim. Arabamın kredisi bitti, bir kızım oldu 8 aylık şimdi:) Ben her gün bıkmadan forumları geziyorum, bazen Maslak Sanayiye uğruyorum bakınıyorum. İlan...

4. Defendermania

Satılık 92 model Kapalı Defender 6000 TL

Ynt: Satılık 92 model Kapalı Defender 6000 TL Ozelden adres yollar mısınız bir ustayla gelip görmek isterim.
  5. Defendermania

Satılık 92 model Kapalı Defender 6000 TL

Ynt: Satılık 92 model Kapalı Defender 6000 TL Dizel mi yoksa benzinli mi? hangi şehirde görülebilir bikgi verir misiniz

6. Defendermania

Defender Kardeşliğine bir Üye Daha

Ynt: Defender Kardeşliğine bir Üye Daha Forumda izmitli bir arkadasta vardı 1-2 ay önce gözüme çarpmıştı. Hala duruyor mu emin değilim ama ilanlar kısmına bir göz atın isterseniz.

7. Defendermania

10+1 yada 9+1 defender 110 arıyoruz!

Ynt: 10+1 yada 9+1 defender 110 arıyoruz! Umut Satılık defender hangisi acaba? Ben de bir göz atayım...
  8. Defendermania

Defender Açılı Kol İmalatı!

Ynt: Defender Açılı Kol İmalatı! Forumu karıştırırken gördüm. Son durum nedir merak eden varsa öğrensin:)
  9. Defendermania

satılık 3 adet defender 92 model

Ynt: satılık 3 adet defender 92 model Komple revizyon olayına başladıysanız tebrik edeceğim valla. Forumda Takoser dışında bu işi yapacak birilerinin daha olması çok sevindirici. Ben de kapalı kasa bir 110 arıyorum 87-89 model ama Ankara'ya gitmeye ihaleyle uğraşmaya dahi vakit bulamıyorum...

10. Defendermania

2012 Defender - Kullanılan Motorlar Hakkında

İste uzun bir süredir forumda cevabını bulamadığım sorunun yanıtı geldi sanıyorum. Cok sagol Umut. Bu arada Natuayi ve aracını keyifle takip etmeye devam ediyoruz. Keyifli sürüşler hepinize. Ben de uzaktan izlemeye devam:(

11. Defendermania

Haklısınız benzer cok başlık gördüm den de ancak V184 ile RN 380'in bir arada monte edildiği bir konuya rastlamadım. Burada sanzimanlarin pumaya olan uyumu arasında bir fark yok mu?
  12. Defendermania

Hazır bilen birileri buradayken şu soruya cevap verebilir mi acaba? 87-93 model arası 110 kasa Defender'a 130'luk V184 motor ile RN380 şanzıman uygulamak istesek ciddi tadilat gerekiyor mu? aracın mekaniğinde ne gibi oynamalar gerekir? Prizdirek boyu sıkıntı yaratır mı? Sevgiler..

13. Defendermania

Defender icin satılık 300 tdi motor aranıyor

Ynt: Defender icin satılık 300 tdi motor aranıyor Doğru bir sürü konu var ama rn380 ile puma hic Tantan'a gelmemiş sanki. Ben bir ara puma icin Ankara'dan birkaç kişiyle ve Ford yetkili servisleriyle görüşmüştüm full sıfır motor icin Bosch mazot pompasi manifoldu enjektorleri vs vs 9000 civarı...
  14. Defendermania

Ynt: Defender icin satılık 300 tdi motor aranıyor Gönlünüze göre olur inşallah. Ben de puma motor ile rn 380 sanziman arasındaki iliskiyi tam çözemedim. Puma motor ve rn 380 sanziman 1987-1993 arası 110 defender araçlara herhangi ciddi boyutlu bir tadilat gerekmeden monte edilebilir mı? Yoksa...
  15. Defendermania

Defender Kardeşliğine bir Üye Daha

Ynt: Defender Kardeşliğine bir Üye Daha Aracınızı yenileme sürecinde takip etmiştim ve çok özenmiştim bir çok konuda. Sanıyorum aracınızı satılığa çıkarmışsınız. Acaba benzinli olması yüzünden dizel bir defender'a değişim mi düşünüyorsunuz yoksa Defender genel anlamda tatmin edici olmadı mı...

16. Defendermania

DEFENDER ADAYIYIMMM

Ynt: DEFENDER ADAYIYIMMM Merhabalar, Forumu biraz okumaya başlamanızı öneririm. Özellikle "Defender" ve "garaj" bölümlerinde aradıklarınıza yanıtlar bulacaksınız. Ankara'da Takoser Otomotiv ve Engin Urgancı Defender konusunda forumda çok ön plana çıkan isimler. Herkes yaptıkları işlerden son...
  17. Defendermania

Ynt: Defender icin satılık 300 tdi motor aranıyor Konuyu bölmek istemem ama daha iyi bir performans için hem de daha rahat bulabileceğiniz Puma motoru tercih edip çıkma bir RN 380 şanzımanla(bunu bulmak biraz zor ama:)) kullanmak nasıl olur? Uzaktan sallamak olark düşünmeyin lütfen sadece...
  18. Defendermania

Yeni Aracımı Hep Birlikte Toplayalım...

Ynt: Yeni Aracımı Hep Birlikte Toplayalım... Hangi otokar servisi burası acaba bilgilerini paylaşır mısınız? İnşallah en kısa sürede hayırlısıyla biter aracınız... Sevgiler...

19. Defendermania

Defender Klima İç ünite

Ynt: Defender Klima İç ünite Forumu takip ettigim kadarıyla Mustafa Kemal Güner ( MKG) beyefendinin aracında klima uygulaması vardi. Discovery Yavuz Bey'in yarattığı şaheser defenderda da klima uygulaması yapıldı diye hatırlıyorum. Ama iç ünitenin modeli ve montaji konusunda bilgi kalmamış...
  20. Defendermania

DEFENDER YARDIM

Ynt: DEFENDER YARDIM Ustanız da benim gibi uzaktan tanıyor galiba Defender ailesini. Zaten 2500 düz dizel dısında, 200 tdi, 300 tdi, nissan bd30 yada Ford transit (puma) uygulamaları mevcut. Düz dizele turbo uygulaması da diğer seçenek. Kısacası "ne kadar ekmek o kadar köfte". Hayirli...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri